Valborg today


Shake That - Eminem


We bout to have a party (turn the music up)
Let's get it started (Go head shake your butt)

Nu kör vi valborg vänner ! :D (Y)


Pladder

Har inte så mycket att skriva om just nu .. Dagarna ser likadana ut nu för tiden . Man går upp, äter frukost, tränar, umgås med folk, sover och sen börjar nästa dag om igen ..
Idag har jag sökt jobb och sökt kurser och sen får vi se vad som händer och vad jag ska göra. Jag behöver en tillfällig lösning just nu iaf! Börjar bli knapert med pengar nu ..

Ska alldeles snart laga lite mat innan jag och Marika ska cykla till Paul där även Gurra håller hus :) de blir alltså ytterligare 3 mil cyklande idag . Duktigt tycker jag (Y) .
När vi väl är framme ska jag och Marika spela lite Lost planet 2 som vi spelade för första gången igår . Hahah x) Det är inte riktigt min typ av spel överhuvudtaget, men taggad är jag ändå ! Det är ett skjuta, skjuta spel och jag och Marika spelar i samma lag, men igår gick det inte så bra ... Men idag går det bäst ! :)



29 April


Live, Love, Learn


Dagens Rebus :)


Solen !

Det är fint väder, gräset och träden är gröna, det är varmt ute och jag bara älskar solen ! :D Om ni har missat de vill säga.. ;) .  


Love


                                                   Jag älskar dig ♥

Trött ..

Idag är en väldigt seg dag . Vill inte göra något annat än att vara hemma vid datorn eller tv:n . Jag har fått massa fina oväntade räkningar idag som inte var så kul .. och nu sitter jag här och söker jobb, utan vidare resultat och kollar kurser också utan vidare resultat ..
Hmm .. Trött jag blir !!
Jag ska fortsätta kolla på jobb och kurser .. men antar att jag kommer sluta framför tv:n med någon serie .. Och vart är SOLEN ?! 

Underbara varelse !


Just nu är jag så fruktansvärt sugen på denna varelse ! Älskade allt med den ! Jordgubbarna, glassen, grädden och allting ! :D Synd bara att jag måste flyga ändå till Aiya Napa, Cypern för att få smaka på den ! :(

Jag ska nog ta och äta lite frukost nu innan jag får för mig att jag ska ha något annat sött och gott .. Sen OTH !

Let the picture speak


Balen -09

2009 . Ett händelserikt år. Det var då ett liv slutade samtidigt då ett annat liv började . Jag tog studentenLillerud där jag gick inriktningen hästhållning. Sen startade mitt liv som arbetslös och jag flyttade hem till Lesjö igen ... Det jag skulle komma fram till iaf är att jag fick bilder från Marika för inte så länge sen från våran bal 2009mariebergsskogen här i Karlstad :) Känns väldigt länge sen !



Jag & Gurra ♥


Marika & Jag :)


Marika & Schläkting :)




As the day goes on

Jag är fortfarande på ett sånt här bekymrat humör och jag vet just nu inte så mycket om vad jag ska göra . Det är vid sådana här tillfällen man egentligen inte orkar något, vill inte göra något eller känner definitivt inte för att ta tag i saker.
Men de är just nu de ska göras ! Man får bita i det sura äpplet lite och ta sig i kragen och ordna upp saker istället för att sitta och tycka synd om sig själv . Då kommer man ingenstans ..
Så i morron ska jag börja och ordna upp saker och mig själv ! Söka jobb, kolla plugg och kurser .. Vad ska jag göra ? Kluven som alltid, men måste hitta på något nu ! Kan inte bara gå runt, runt, runt och runt ..

Jag kan inte säga att jag är olycklig och deppig utan jag är glad fast är väldigt förvirrad och tänker väldigt mycket ..

Yesterday/Day

Kom hem sent igår, ungefär klockan 2. Jag, Marika och Gurra hade varit hos Paul en sväng där även Grene och Jennie var . Vi spelade lite GH och umgicks innan de bar iväg hemmåt.
När vi väl var hemma och svängde in på våran parkering mötte vi en polisbil. Polisen stannade, vände bilen och följde efter oss in på parkeringen . När vi hade parkerat och gått ur bilen stod polisbilen där och väntade på oss. Marika fick visa körkort och blåsa . Haha ! Jag ville ta en idolbildpolisen men hade ingen kamera med mig ;)  Sen gick jag in och däckade i sängen direkt för jag hade spränghuvudvärk och mådde inte alls bra ..

Denna dag har inte börjat så bra. Hyra & pengaproblem.. Behöver jag säga något mer ? Nej tror inte de .. De är bland de värsta jag vet att inte känna att man har pengar .. Inte kul känsla alls . så nu känns min dag inte så pepp längre och solen har gömt sig bakom molnen idag. Solen kanske känner som mig ?
Jag och solen bildar facebook klubb ! >Gilla< (Y) .

Nu ska jag iaf gå en promenad tillsammans med Gurra så får vi se vad dagen har att erbjuda !
Take Care

Jennifer's bilder tagna från PPHP


Jennie, Marika,'normala' moi & Jennifer ♥


Marika, Jag & Jennifer försökte få ett normalt kort på oss alla tillsammans .. gick sådär .. Haha ! :)


Marika & Jag :)


(Y)

Är nu i Karlstad, Livet leker, härligt väder och en ciderbalkongen ! Kan dagen bli bättre ?
Snart blir det god mat också och ett One Tree Hill avsnitt . Vad som händer sen får vi se ..

:D


Dont take people for granted ..


Karlstad

Åker tillbaka till Karlstad om några timmar. Först blir det socialisering med mor & far. Packning, äta mat och lite tv :) Ska stanna i Filipstad och sola lite solarium också . Jag ska försöka att hålla stenhårt på att bara sola solarium 10ggr ! Idag kommer bli min 3:e gång .
Nu ska jag äta frukost och mysa framför tv:n, sen ut i det fina vädret !
Take Care

Energinivån på väg upp igen..

Det känns skönt att vara hemma här i Lesjö hos mina föräldrar . Det är något speciellt med att vara här. Jag är egentligen en väldigt självständig person, men jag älskar att vara hemma här hos mina föräldrar och det finns ett speciellt lugn här och de sprider sig i hela kroppen på mig !
All press och stress försvinner mer och mer ju längre tid jag är här. Jag ångrar inte att jag bor i Karlstad, för jag tycker mycket om Karlstad och kan tänka mig att bo där resten av mitt liv, men det är något speciellt att komma hit till Lesjö till sina föräldrar . Jag tror jag behöver komma bort från Karlstad då och då för att umgås med mina föräldrar och komma ifrån sin vanliga vardag och sitt vanliga "liv".

Sitter här just nu och jag tror inte att jag kan bli lugnare faktiskt .. Livet känns bra igen, jag har hjälpt till hemma med ved hela dagen. Badat vovven, gått den dagliga Lesjöjoggen promenaden, tvättat Gurras bil, lagat mat och nyss duschat .

Det är konstigt att jag hela tiden nästan är stressad i Karlstad. I Lesjö är jag nästan aldrig stressad på det sättet och här gör jag grejer hela tiden . I Karlstad gör jag mindre grejer och stressar som en idiot för dom sakerna ..
Kommer tillbaka till Karlstad med mer energi igen denna gång. Hoppas bara att jag kan behålla den som jag inte har gjort den senaste tiden .

Ska kolla på ett One Tree Hill avsnitt och sen sova !
Take Care

Vårtecken

Det är första gången jag har sett tussilago och vitsippa i år! Det känns som om det är lite sent för att ha sett den första, men jag är väl för sällan ute i skogen och i Lesjö ;) Men stort vårteckenÄlskar blommor ! Men med blommor kommer bin, humlor och getingar och dom älskar jag inte lika mycket .. 



Tussilago


Vitsippa


Nu blir de grillat !


Mums ! :D (Y)


En vanlig dag i Lesjö

Ska ta mig en liten promenix nu med Gurra innan det blir dags för grillning ! Det är Gurra som ska leka kock idag igen och jag tvekar inte en sekund på att de inte blir gott, så de blir kalas ! (Y) Vi har iaf jobbat färdigt med veden idag och har hjälpt mamma och pappa en bra bit vägen iaf, eftersom vi nu åker hem till Karlstad i morron .

Kolla bilden jag tog på Ludde efter badet. Han fick crazy damp ! Hahah x)
------->


Bath time


- James Fray



Words

Livet känns lite bättre för tillfället. Har varit ute och gå långpromenad. Fotograferat lite. Hjälpt mamma och pappa med veden och sen även med maten. Gurra kanske lagade maten, men jag hjälpte också till :) Känns som om jag gjort vettiga saker idag iaf, som jag vet att mamma och pappa verkligen uppskattar !

Just nu är jag väldigt sliten och trött så jag ska ta o lägga mig snart.. Ska väl kolla på ett nytt avsnitt One tree hill först innan jag lägger. Skulle kunna skriva en lång uppsats om hur jag mår just nu, men orkar inte det heller . Livet är inte kanon just nu .. Jobbigt att livet ska gå som en berg-o-dalbana för mig.  Jag brukar ha luggit på en stabil nivå , både temperamentsmässigt och humörsmässigt, men allt är instabilt . Man får helt enkelt lära sig att inte springa bort ifrån sig själv ..
OTH nu, sen blir det snark ZzzZZzzzZz snark ............

Photo's


Ludde & Jag :)


Ludde & Gurra

Mamma & Ludde


Mamma, Ludde & Jag :)


Feelings

Förvirrad, ledsen & upprörd . Ibland är livet som en berg-o-balbana .. Humöret likaså . Ibland bryr man sig bara för mycket om andra och för lite om sig själv. Ibland lägger man all tid man har på andra och ingen på sig själv. Till slut så blir allt man har kvar förvirrning och instabilitet. Man stänger in känslor och visar bara ett hårt skal, en hårt yta . Många Folk är dömande och tar saker för givet. Folk är duktiga på att slänga ur sig ord de tror sig vara sanna .. Varje gång man kanske försöker öppna sig bevisas motsatsen igen och man inser att den enda som förstår är en själv ..


 


Ska promenera Lesjöjoggen tillsammans med Gurra och samla energi och tankar nu !
Take Care ♥

Myskväll !

Sitter nu i Lesjö och har slagit mig till ro. Ska snart gå till tv:n och äta lite cheesecake med mamma, pappa och Gurra innan de blir sängen . Onödigt att äta så sent kanske för jag brukar ha svårt att sova om jag äter för sent men är såå sugen på cheesecake nu så jag måste bara smaka lite ! :) Ska sen kolla på ett Oth avsnitt innan jag lägger mig . Men jag börjar snart få slut på mina avsnitt ! Och vad ska jag kolla på efter det ? Är just nu på Säsong 8 Avsnitt 12.
Jag har kollat igenom många serier i mina år. Beverly Hills, Sex and the city, förhäxad, 2½ män, snart One Tree hill och säkert många fler.
Någon som vet en bra serie ? För jag har slut på bra serier .. och idèer för den delen .

Nej cheesecake blir de nu och i morron börjar min träning igen ! Ska passa på att hjälpa mamma och pappa med grejer här hemma också. Det förtjänar de !




Take Care ♥

Mat

Ska dra iväg och äta lite "bakfyllemat" med Gurra, Marika, Jennie och Paul. Inte för att jag är bakfull överhuvudtaget. Skräll ? Ja kanske .. Men jag klagar verkligen inte .
Vart de blir mat vet jag inte, men antagligen en pizzeria någonstans !




Nu ska jag dra iväg så man inte kommer hem till Lesjö så sent ikväll . Måste packa färdigt och göra en cheesecake till mamma innan vi åker.
Take Care

Lifeline


Papa Roach - Lifeline


"You know a heart of gold won't take you all the way
And in a world so cold it's hard to keep the faith
I'm never gonna fade away"


Forts PPHP bilder ..






PPHP Bilder..


Tjejerna <3


William, Julia, Marion Och Nathalie :)


Jennie, Jag & Paul :)


Kubbspelande !
William, Julia, Marion, Dahlberg & Mathias :)


Mer kubbspelande folk !


Dahlberg Skjutsar Jennifer ;)


Paul & Nathalie var fina i rosa :)


Långfredag

Idag är det tydligen långfredag. Jag vet inte riktigt varför den har fått det namnet när dagen inte är längre . Men men långfredag är det iaf och idag ska jag hem till Lesjö till mina kära föräldrar :)

Festen igår var kul med en massa människor ! Själv så är jag pigg idag medan mina 2 andra lägenhetskamrater ligger och sover .. Hahah ! Kul ;)
Bilder från festen kommer lite senare ... Ska fixa lite grejer först bara ..

PPHP time ! :)


Nu taggar vi fest !

Don't stop, make it pop
DJ, blow my speakers up
Tonight, Imma fight
'Til we see the sunlight
Tick tock, on the clock
But the party don't stop, no
Woah-oh oh oh
Woah-oh oh oh

 



To do list

Normalt sett brukar jag ha jättebra minne men eftersom dagen blir väldigt stressande i morron så skrev jag en lista på saker jag ska göra i morron och ha med mig så glömmer jag de förhoppningsvis inte !


Jag är riktigt peppfest nu och har varit det hela dagen ! Jag har laddad upp alla duracell batterier och i morron är jag redo att köra gärnet !
Livet känns rätt bra just nu faktiskt .. Finns inte mycket att klaga på och om de nu skulle finnas de så finns det fortfarande de som har de jävligt mycket sämre än vad vi har . Vi ska vara lyckliga, men vi tar lätt saker för givet ..
De enda som gör att livet skulle kännas lite bättre är väl jobb och egen inkomst . Då kan man börja göra lite saker och börja leva igen . Men jag ska inte klaga. Söka jobb kan jag göra i helgen, nu står sovaschemat och i morron blir det kalas !

Take Care

Är de feeest eller ?


Yes i morron nalkas det fest hos Paul ! Nu One Tree Hill, sen sova och ladda upp ;)

PartyOutfit ?

I morron är det PPHP = Påsk Party Hos Paul ! :) Efterlängtat och ska bli jättekul ! Vi ska ha förfest med kubb, spel och kanske lite Guitar hero . Sen blir det feeest med massa nya människor och gamla bekanta också för den delen :)
Kan inte bestämma mig för en Partyoutfit än .. Jag brukar alltid ta på mig de kläderna jag känner för tillfället .. men morrondagen blir stressig så jag ska försöka ha färdigt allt idag ! Paul tyckte den gula klänningen . Jag vet inte än . Ska jag ens ha klänning ?


Vilken ?


Nu ska jag snart göra mig i ordning för en promenad till Bergvik . Här ska införskaffas lite dricka till i morgon ^^
Take Care

If you'll never try, then you'll never know


Påsken Is Back !

Har cyklat mina 3 mil . Har städat Grene's hus så nu är det jättefint igen ! Har haft mys med Gurra och Marika med tacos och nu sitter jag här vid datorn . För första gången så känner jag mig inte dödens trött idag som jag gjort de senaste dagarna . Vilket är väldigt bra !  De känns som om jag skulle kunna springa flera mil ! Jag kommer då aldrig kunna sova idag ..
Jag fick mig en liten påskgran iaf ! Inte så vacker kanske .. Men jag gjorde den vacker med fjädrar ;)


Påsken är bortglömd !

Jag är alltid mycket för att pynta både till Jul och påsk. För mig kan de aldrig bli för mycket lampor eller tomtar på jul och på påsk kan de aldrig bli för mycket fjädrar eller påskpynt . More is More ! Hahah x) .

Men i år har jag glömt bort påsken ! Jag vet att vi ska ha påskparty hos Paul på torsdag och att jag ska hem till Lesjö på fredag för att det är påsk. Men ändå har jag glömt påsken ? Jag har inte pyntat lägenheten med en enda påskgrej ! Så ikväll efter att jag kommit hem från Grene där jag ska städa idag så ska jag söka påskgran ! Ska bara *blinka* lite för Marika tänkte jag ;) Hon har ju bil och Gurras bil får inte röra sin bil än för han har inte sommardäck på .





Nu blir det att cykla till Grene och städa ! Jag kommer ju få cykelkondition för första gången i mitt liv iaf om jag  ska fortsätta att cykla 3 mil om dagen !
Ciao

Lejonkungen


Sårbarhet är vackert

Ni vet när man känner sig sårad fast man aldrig vill visa de ? Sårad och ledsen fast ni aldrig vill dela dom känslorna med världen . Man visar styrka, mod och kraft till världen för att inte visa sig sårbar, inte visa sig svag .. Att visa känslor, att vara ledsen och sårad är mänskligt .
Varför vill folk alltid hålla det inom sig och visa sig starka när de håller på att brytas ner ?
Varför visa folk känslor som inte är äkta och stämmer ?
Man kanske är stark för andras skull . Man kanske inte vill känna sig ivägen eller så kanske man bara inte mår bra av att visa sig sårbar.

Att visa sig sårbar är vackert . Det visar att människan är människa. Att människan lever . Att personen är äkta och det är väl äkta människor vi vill vara ?

Ibland har man bara helt enkelt inte styrkan till att visa sig sårbar ..

Titta !


Titta vad gullig min underbara pojkvän är ! Han överraskade mig med att duka på bordet,(vi brukar alltid sitta vid tv:n), han lagat mat och hade tänt ljus :) Jag har varit så sur hela dagen och verkligen inte varit mig själv, men ändå orkar han anstränga sig för att jag ska må bättre och bli glad.
Älskar dig

Blodtryck

Det blev inget årets första dopp idag. Killen som fick idèn tyckte tydligen inte om att genomföra idén iallafall ! Haha . Så de blev lite kubbspelande tillsammans med Gurra, Jennie, Grene, Paul och Victor . Sen har dagen varit allmänt slö och det har inte hänt så mycket .. Jag känner mig inte som mig själv idag . Borta, klagig och världen har varit grå . Trots att de varit så fint väder och varmt ! Jag får ta nya tag i morgon ! :)

Cyklade till stan förut och jag kan säga att klänning var ett dåligt val ! Hahah x) Den blåste hej vilt när jag cyklade, folk kollade och en del busvisslade ! Fast de säger ju att all uppmärksamhet är bra ? Nej inte för att jag brydde mig så, men jobbigt att nästan visa trosorna stup i kvarten ..
Väl inne på druvan så tog de såklart det skräckingivande blodtrycket ! :O Jag tycker verkligen inte om blodtrycksmätare  överhuvudtaget och får panik så fort den närmar sig och jag vet inte varför ..
Men iaf ! Denna gång passade jag på att fråga vad jag hade för blodtryck för de gjorde jag inte sist hon tog de på mig som var för 2 år sedan .

Men jag hade 110/75 och de är normalt .
Den första är övertryck, blodtrycket vid hjärtats sammandragning/hjärtmuskeln pumpar ut blod. Max 140.
Den andra är undertryck, blodtrycket vid hjärtats utvidgning/ hjärtmuskeln vilar. Max 90.


Nu blir det den efterlängtande middagen ! Idag blir de carbonara . Muuums :)

Bada ?

Ska nu cykla iväg mot centrum och knalla in på Druvan för att förnya mitt p-piller recept som har tagit slut. Därefter kommer jag, Jennie, Gurra , Grene och Paul dra iväg till stranden för att eventuellt ta årets första dopp ? Hur crazy är inte det då ? Jag antar att jag kommer vara badkrukan som inte kommer doppa sig utan bara ligga och sola ;). Men de märks !




Årets första dopp idag ?



Har klänning på mig för första gången i år utomhus, utan varken leggings eller strumpbyxor !


Plugga ?

Har funderat väldigt mycket på om jag ska börja plugga igen och framför allt vad jag skulle plugga isåfall ? Jag har egentligen ingen aning om vad jag vill jobba med i mitt liv .. Jag vet att många har ställt frågan: Vad vill du bli och jobba med sen ? Svaret blir alltid detsamma : Jag vet inte ..
Jag tycker verkligen inte om den frågan .. för jag har verkligen ingen aning. Jag kan tänka mig att jobba med mycket saker men jag behöver nog mer än ett liv för att hinna med allting .

Jag har alltid tagit familj och vänner före utbildning. Skolan har alltid varit det som har fått tagit mest stryk om det har hänt någonting. En del kallar det galenskap att 'skjuta' bort skolan och jag kallar det prioritering och nu i efterhand skulle jag inte ha velat gjort det på något annat vis . Jag kunde ha fortsatt plugga någon annanstans i Sverige efter gymnasiet, men kunde inte för att mitt liv är här. Det är här jag mår bra och det är här jag är lycklig ! Ingen utbildning skulle någonsin skulle slå det, inte ens i närheten.

Jag beundrar verkligen människor som vågar ta steget ut i den stora vida världen och förverkliga sina drömmar ! Det är beundransvärt verkligen !
Jag är inte riktigt en sådan person .. Men om jag tänker efter så har jag inga yrkesdrömmar .. Jag har drömmar om vart jag vill bo, drömmar om hus, häst och drömmar om saker . Men inte yrken . Och de drömmarna är här, precis där jag befinner mig just nu . Skitsamma om jag kommer ha dålig lön hela mitt liv och skitsamma om jag kommer ha ett halvkasst yrke. Sålänge jag har och är hos min familj och vänner så vet jag att jag kommer må bra hela livet ! Det är jag säker på !

Men som sagt.. funderar att läsa någonting på distans . Men inom vad ?? Jag är verkligen kluven ....


Skavsår !

Efter ungefär halv promenaden fick jag så ont av ett skavsår så jag fick ta av mig skorna och gå resten av vägen hem i bara strumporna ! Ont, ont gjorde de och nu ska jag och Gurra sätta oss på cykeln igen för att cykla till Paul . Det kommer bli mer aj aj eftersom jag har ont efter sadeljäveln >.< . Men 3 mil till idag ska jag väl klara av ?

Nej nu ska jag cykla iväg så vi kommer fram någongång, för jag antar att de kommer ta tid idag ..


Forgivness


Majblomman

Kom ju på att jag köpte en majblomma häromdagen av min brors son Adrian . Jag vet att jag länge tänkt samla på dom för att de skulle vara en rolig grej att ha, men de har inte riktigt blivit så.. Jag har nog köpt majblommor varje år så länge jag kan minnas, men jag minns inte vart de har tagit vägen bara ? Nu ska jag iaf börja göra ett ärligt försök o sen får vi hur de går ! :)



Majblomman för 2011




Fruktcocktail

Har nu kommit hem efter 3 mil cykeltur fram och tillbaka från Paul . Är nu sliten, trött och har spränghuvudvärk ! Möbleringen är dock färdig och blev rätt bra :) Mysigt till festen blir det iaf ! Efter denna dag tycker jag att jag förtjänar lite fruktcocktail och grädde, som för övrigt var jättelänge sen jag åt . Ska bli gott ! Äter de samtidigt som jag kollar på ett One tree hill avsnitt och sen blir det natti natti :)


Dagens Rebus



Once upon a time ..

Får några år sedan .. då högstadiet var ett faktum så umgicks jag med en underbar vän som heter Sara Jonsson . Vi hittade på en massa roligheter tillsammans som jag aldrig kommer glömma ! Haha x) . När vi började gymnasiet så gled vi ifrån varandra och nu har vi inte så bra kontakt. Vi pratar med varandra ibland och jag bryr mig fortfarande om henne. Livet kanske förändras men minnen finns kvar !

Hon bor just nu i Italien och pluggar fashion design på en designskola i Florens . Vet dock inte vad skolan heter ? Idag ska hon ha sin modevisning och jag skulle gärnat velat varit där, men ibland tillåter inte ekonomin helt enkelt .. Jag är imponerad av hennes styrka och vilja att göra saker. Bara ta foten själv ute i vida världen och göra de man verkligen brinner för. De är inspirerande !

Jag vet inte om du läser min blogg överhuvudtaget, men jag önskar dig jättemycket lycka till ikväll ! Du är jätteduktig på det du gör och fortsätt med det ! :) Kommer tänka och hålla tummarna för dig ikväll. Good Luck :) (Y)



Rud

Tillbaka till Karlstad, Rud, min lägenhet. Har varit trött i flera timmar nu .. Ungefär sen klockan 8 . Jag har fått bra dygnrytm sen jag var hemma i Lesjö . Inte så dumt att vara där ibland ;) . Klockan är rätt sent nu men Gurras mamma kom inte hem så tidigt så det är därför natten blir sen .

Ska sova nu och ladda upp batterierna ordentligt efter den dåliga nattsömn som var igår ! hahah x) . Morrondagen fylls med träning, cykelåkning 3mil och möblering av Paul's stuga :) Ska möblera om lite bättre till festen där på torsdag så alla får plats !

Nu slänger jag mig i säng bredvid Gurra och med en tidning i handen .. Hmm cosmopolitan eller solo ?
Natti Natti

Dare to Be You




Hundvaktningen

Kroken, Boven och Gurra syns på bild :)

Bikbok


 

Armband 149 kr | Bikini 49 kr/del | Cardigan 199 kr | Halsband 79 kr | Jeansjacka 399 kr | Jumpsuit 149 kr | Shorts blå 249 kr | Shorts vita 199 kr | Solglasögon 69 kr | Topp 99 kr

Fredag

Sitter fortfarande här på Hammarö med bägge hundarna under databordet som är lugna just nu och sover . De blev en sen natt och tidig morgon . Somnade ungefär klockan 2 och gick upp innan klockan halv 8 .
Gårdagen spenderades med en massa folk och det blev lite spelande tillsammans . Mysigt !
I morse skjutsade jag Jennie och Paul till skolan för att sedan åka tillbaka hit för att äta frukost och mysa framför tv:n . Nu ska jag snart ta mig ett varmt bad för jag tycker det är kallt och hoppas få upp värmen !

Börjar få stort shoppingsug nu när de börjar bli sommar men de värsta är att jag inte har det så gott om pengar så jag får helt enkelt fönster- och nätshoppa sålänge tills oväntat inkomst kommer ! Jag väntar fortfarande på mina 100 000kr i månaden i 50 år . De vore inte fel alltså ;) Triss ska det va !



Men iaf .. Jag spanade in bikbok's utbut av kläder . Jag har aldrig fastnat så mycket för just bikbok förut och har sen dess inte ens orkat bry mig att gå in i butiken och kolla ..
Kollade idag på bikbok's hemsida för första gången och blev glatt överraskad faktiskt ! Jag trodde inte att jag skulle hitta något, men jag fann några saker . Min syn på bikbok har varit väldigt låg förut men när min oväntade inkomst kommer ska jag nog knalla förbi bikbok & kolla lite ;)

Nej nu bli're varmt bad !
Take Care ♥


?


Karlstad

Är nu åter tillbaka i Karlstad. Har shoppat med mor och far, de köpte ny tvättmaskin och lite smågrejer. Sen åt vi mat och hade det lite mysigt innan de åkte hemmåt mot Lesjö. Själv sitter jag nu på Hammarö med Gurra eftersom han är hundvakt en dag till :)

Köpte även en ny foundation idag . Vet inte om den är bra eller inte så vi får testa och se ! Min hy är väldigt känslig när de gäller foundation så jag hoppas att den var värd priset !

Maxfactor Xperience Wieghtless foundation




Snart kommer Grene, Jennie och Paul hit till Hammarö för att umgås lite. Kul !
Take Care ♥

Depend

Jag bara älskar nagellacken från depend . Billigt och funkar bra ! Jag har testat många nagellack i mitt liv, både dyra och billiga men depend är nog fan de bästa jag har testat . Man ska inte alltid gå efter priset om vad som är bäst för i detta fall tycker jag inte att de stämmer .


Äntligen efter mycket om och men, så drar jag snart till Karlstad. Ska bara hämta mat i frysen och cykeln i garaget, sen drar jag !
Ciao *

Horoskop

Har nyss städat färdigt och det kommer bli sängen lite senare än tänkt .. Men just nu är jag rätt så pigg . Jag har suttit här och pimplat saft nämligen ;) Det är gott ibland & Ikväll var en sådan gång ! :)




Har suttit nu på kvällen och nöjesläst mitt horoskop ! Jag vet inte om jag tror mycket på horoskop, men ibland brukar mycket av det stämma . Morrondagen ser inte såbra ut tydligen med varken hälsa och ekonomi . Resterande är väl sisådär negativt . Jag får visa horoskopet fel i morron! Fast ekonomin tänker jag inte tjata så mycket om ..



Horoskopet är ett personligt horoskop. Man får alltså fylla i sitt födelsedatum och sen kommer ett horoskop fram för just din dag ! Horoskopet finns på ditthoroskop.nu .

Trött, trött & trött ..

Sliten igen efter en lång dag . GIck upp tidigt för att följa med mig mamma och bror Patrik som skulle till Filipstad . Passade på att sola lite mer solarium idag eftersom jag solar så sällan och vill vara lite brun till sommaren .
Städade mina föräldrars bil invändigt, gick Lesjöjoggen och sitter nu framför tv:n och tar de lugnt. Ska snart pallra mig ner till tvättstugan för att städa där . Tvättmaskinen gick sönder igår så de kommer eventuellt en nya tvättmaskin i morron och då tänkte jag hjälpa till och städa upp lite först .

städning först. Hjälpa pappa med appar till iphone och sen sova !
I morron blir det karlstad .

Take Care ♥


''~**~''


Apple

De flesta vet att jag tycker om apple produkter . Ipod såsom dator . Jag har ju varit med på massa tävlingar på internet och hoppas att jag någongång ska vinna något .. De värsta är att jag inte minns vad jag kunde vinna för något . Idag fick jag ett mejl om att jag kunde vinna en apple produkt . Jag skulle välja vad jag ville ha om jag skulle vinna . Det skulle kunna vara ett skitmejl eller ett mejl från någon sida som jag har varit med och tävlat från .. Men jag vet inte ? Jag hoppas på vinst iaf ! Jag kör på att jag är optimist idag och inte pessimist :)


Problemet var dock att jag inte visste vad jag ville ha av dessa 3 . Datorn eller telefonen .. Ipad2 vet jag faktiskt inte vad det är om jag ska vara ärlig ? Haha ! Tekniken ligger före mig ..
Men jag har 2st datorer redan . En bärbar och en stationär .. Sen har jag en rätt ny telefon .

Lång dag ..

En fullspäckat dag med städning utanför hus såsom krattning och sopning. Tvättade massvis med kläder till tvättmaskinen för ett tag sedan gick sönder .. (Tror de skulle köpa en ny i Karlstad på torsdag). Har varit till Filipstad för att skjutsa pappa till sjukgymnasten och själv solade jag solarium och handlade . Syster Marina har varit förbi och färgat håret på mig och sen har jag hunnit gå lesjöjoggen !

Nu är jag trött och schleten . Ska lägga mig och läsa lite Sofi's mode och sen sova !
Take Care ♥



Hårfärgning


Bye Bye Oranga/guldiga hår och welcome brunett !


Gubben i Lådan


Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.


Messa Gärna

Har nu äntligen laddat telefonen med 300 kr och har 3000 fria sms denna månaden så bomba, bomba och bomba lite mer med sms :) 
 
Har dock funderat på att byta abonnemang men har inte kommit fram till vad det ska vara . Jag skulle vilja ringa och sms:a så mycket jag vill i månaden utan att de ruinerar mig typ .. Men vad ?


Rebus

Tänkte visa med ett rebus om vad jag har gjort och ska göra idag . Låter bilden få tala för sig själv ;)


Friendship


Hello Sängen

SKa lägga mig tidigt för första gången på väldigt länge !

I morron blir det att åka till Filipstad med mamma och pappa . Ska passa på att sola lite solarium för första gången i år ! Nu tidning, Sen sömn .

18 Grader !

Sol, värme, 18 plusgrader, mys med vovven, mamma och pappa . Kanoners (Y)



Böcker

Har de senaste dagarna vilja börja läsa en bok . Bara slå sig ner i soffan eller sängen med en filt och bara låta sig fängslas av boken . Som alla vet så hatar jag att läsa böcker .. Jag blir uttråkad och kan inte sitta still länge . Men jag har kommit fram till om jag hittar någon bra bok så kanske jag kan läsa ?

Alltså boken måste vara super duperbra för att jag ska kunna läsa . 100% bra ! När jag läser de första sidorna i en bok så måste jag få känslan direkt av att den är läsvärd eller intressant, annars ligger den och skräpar i något hörn sen ..
Boken ska vara såpass bra så man hellre vill vara och läsa om bokens värld, istället för ens egna värld .

Läsförslag ? Gärna !
Har själv ingen aning på bra böcker ...



Home

Sitter här i min säng i Lesjöfors och funderar lite . Känns skönt att vara hemma, ta det lugnt, umgås med sina föräldrar och bara få vara . Det har hänt mkt saker den senaste tiden här och där och även fast jag inte direkt är "inblandad" så funderar jag en del iaf .

Men nu är jag hemma på lite semester och ensamtid med mig själv. Jag behöver det. Jag har glömt bort mig och nästan tappat bort mig själv ..
Så tiden i Lesjö kommer bestå av träning, bra sömn med någorlunda bra dygnrytm, bra mat och sen ska jag passa på att städa lite här och där för att hjälpa mor och far. Det uppskattas alltid!

Nu snart blir det sova iaf efter msn och lite läsning.
Take Care ♥

Hope


Pannkaka <3


The Breakfast is served !


Myskväll

De flesta jag känner är på fest någonstans idag, men själv sitter jag hemma och gör ingenting .. Känns nästan som om jag plågar mig själv genom att sitta hemma men jag vet att det är bra för mig att ta det lugnt .

Det kan nog vara så att jag inte är på rätt spår så att jag söker saker att göra så jag glömmer bort vad olycklig jag känner mig just nu .. Och jag har fortfarande inte hittat mitt "varför" . Kändes som om jag nästan hade det igår .. Men jag söker fortfarande .

Ska se på lite 2½ män med Gurra och sen eventuellt följa med Marika och hämta fyllon . Det är kanske bättre att hämta fyllon idag än att vara ett själv. Man spar morrondagen iaf istället för att ligga bakfull hela dagen.






I morron kommer mamma och pappa och hämtar mig här i Karlstad så då drar jag hem till skogen i några dagar . Take Care

Who Am I ?


Fågelkvitter

Fågelkvitter, solen är på väg upp och de börjat snart bli varmare ute och jag säger god natt !

Hade myskväll med gänget . Jag , Gurra, Marika, Jennie och Paul . Kanoners ! (Y) De blev tacos och guitar hero som vanligt .

Natti natti alla nattugglor !

Vårdepression ?


Hittade en artikel på aftonbladet.se om vårdepression . Har aldrig hört talas om vårdepression förut faktiskt .. Har bara hört höstdepression som brukar vara väldigt populär när världen börjar bli mörk, trist och grå .

Ludde



. Numb .


Linkin Park - Numb

Fuck You

Listan som jag började skriva för några dagar tänker jag skita i just nu . Jag klarar inte av att skriva efter rutiner .. Utan jag vill mer skriva vad jag känner för .
Jag har ingen lust att skriva om vad som upprör mig just nu eller vad som får mig att gråta, bli glad eller vad det är jag saknar .

Det finns mycket saker som kan få mig att bli upprörd . Det finns många saker som kan få mig att gråta och bli glad. Det finns även något jag saknar som inte finns kvar i denna värld, men i mitt hjärta ♥ och det kvittar om jag skriver vad jag saknar för det kommer ändå inte komma tillbaka .
Sen så känns det inte direkt bättre heller av att skriva vad man saknar .. Flera får bara reda på det och varför skulle de kunna göra situationen bättre ? Ingen kan göra det bättre .. De är bara jag som kan . Man får lära sig att minnas de positiva stunderna helt enkelt.
Livet suger hårt ibland . Det är såhär livet funkar .. Människor föds, människor växer upp, människor dör . Det låter hårt men det är sanningen. Man får försöka hantera det på ett så bra sätt som möjligt . Ibland har man sämre dagar än andra .. Men bättre tider kommer . Man får även lära sig att inte fastna för mycket i det förflutna så man glömmer bort framtiden . Ibland gäller det att släppa, men inte glömma . Släppa, fast ändå minnas .
Ta hand om de nära och kära som finns nu, blicka framåt, men minns de andra .
Jag känner mig tom just nu . Tom på både känslor, tankar och funderingar . Känns som jag tappar mig själv lite på vägen . Jag börjar glömma bort hur det är att känna känslor . Hur det är att känna glädje, lycka och kärlek .
och jag vet inte varför ? Om jag visste varför skulle jag lösa det ..

Ska gå ut och gå en powerwalk just nu så får vi se om jag hittar mig igen och om jag hittar det här "varför" som jag söker efter ..


Delad Glädje, Dubbel Glädje


Sovrutiner

Sovrutinerna fortsätter väldigt, väldigt bra måste jag säga . Klockan är nu 04.00 och ska snart sova . Hoppas på fint väder och sol i morron .
Nu blir det ett 2 och en halv män avsnitt och sen sängen !

Take Care ♥

-



Crazy Night

Vet inte riktigt vad som har hänt med mina sovrutiner samt mat och träningsrutiner . Allt är bortblåst bara på 2dagar och det känns som om jag inte har levt bra på flera veckor ..
Gårdagen var väldigt crazy kan jag säga ! Åkte till paul och Gurra med Marika och Jennie . Jag kan säga att jag och Marika var kvar tills klockan var 07.00 ..

Vi hade suttit och spelat Guitar Hero i sisådär 6 timmar . Skitkul är det och det känns att man börjar bli lite, lite bättre ! :)


Mamma och pappa kom tydligen till Karlstad idag igen .. Pappa är just nu på sjukhuset på röntgen medan mamma är här hos mig och kollar lite på ishockey mellan Färjestad och Skellefteå .

Ska nu socialisera mig lite med mamma och godiset hon har köpt till mig . De nyttiga tiderna får vänta tills i morron ..


Day 11 - My Fears

Jag är rädd för att förlora mig själv som människa, rädd för att känna mig otillräcklig och dålig på det jag gör.
Det jag är mest rädd för är nog att förlora mina föräldrar . Det går inte att beskriva i ord vad de betyder för mig och jag vet inte vad jag skulle göra om de försvann . Jag hoppas att den dagen aldrig kommer.. Men det kommer den göra och jag hoppas att det är väldigt lång tid kvar . Älskar dom av hela mitt hjärta



weheartit



Karlstad

Mamma och pappa har för en stund sedan åkt hem till Lesjöfors igen efter lite shopping och mat. Fixade även appar åt pappas nya telefon . Tänk så många nya funktioner de finns alltså ! Själv är jag bara nöjd om min telefon funkar och att det går att sms:a och ringa med den . 
Jag köpte min telefon för inte så länge sedan och mitt enda krav var att det inte skulle vara en "touch" telefon . Jag är inte ett så stort fan av dom eftersom de brukar krångla efter ett tag . Jag vet inte vad folk har för erfarenheter av sina touch telefoner . Men jag har inte hört så mkt bra av dom direkt .

Har hittat mig en ny kärlek ! Mitt nya schampo och balsam . Det är från John Frieda och jag älskar det ! Köpte det för att de skulle ta bort lita av mina oranga toner och sen blir håret inte så "strävt" av schampo't, så det rekommenderas faktiskt .




Dagens Citat

- Varför ska jag slita ut min handled på din far ?


Lies



En lögn är en lögn oavsett om det är något stort eller litet . Gör inte lögnen större genom att ljuga igen om lögnen . Stå för att man har gjort fel, lär dig från misstaget och gör nästa gång bättre !


Drömmar

Jag skulle skriva om Day 10 idag . Om mina drömmar . Men G kom och störde mig mitt i alltihopa . Jag snäste lite åt honom för jag ville verkligen skriva färdigt för jag hade glömt bort de . Sen så är jag dessutom väldigt trött så de gjorde inte saken bättre. Men jag kom på ett grej mitt i allt och det är att jag har redan uppfyllt en dröm i mitt liv och det är att jag har hittat någon som jag kan tänka mig spendera resten av mitt liv med. Hör ni eller ? Resten av livet med ! Jag har säkert minst 70 år kvar att leva och jag viil verkligen spendera alla dessa år med G. Jag kan tänka mig att spendera alla mina dåliga och bra stunder med han . Han står ut med mitt hetsiga humör, temperament och det är inte många som kan hantera. Men han har kunnat hantera mig på ett sätt som är helt otroligt .

Allt kanske låter väldigt gulli gull . Men det är sant och det här med kärlek är en härlig känsla.

Nu ska jag gå och säga förlåt för att jag snäste åt honom och kanske ge honom en massage, då blir han glad :)
Visa uppskattning, visa att du bryr dig och att du tycker om personen . Man ska aldrig ta någon för given . Tro inte att vad du än gör så kommer personer alltid finnas kvar hos dig , för i värsta fall gör den inte det.


Uppmuntrande ord ?

Jag skulle skriva värsta positiva, optimistiska och glada inlägget nu .. men någonstans på vägen stannade jag upp och kom fram till att jag verkligen inte kände mig positiv, optimistisk eller glad just nu ..
Jag uppmuntrar alltid folk till att våga få känna känslor . Till och med dåliga och nedstämda känslor . Man ska inte vara glad när man inte är glad och man ska inte vara positiv när man inte är positiv . Folk måste få våga vara nedstämda, ledsna eller pessimistiska ibland för att sen kunna orka vara glada ..

Jag behöver just nu lära mig ta hand om mig själv, äta rätt, träna och framförallt sova ordentligt . När allt det sitter på plats då mår jag rätt bra. Den senaste tiden har saker krånglat i mitt privatliv också, rätt så rejält . Man måste få fundera på saker, smälta händelser, göra val, bestämma sig för saker för att sedan gå vidare .. Jobbig procedur, som jag tyvärr inte yttrar mig om . Privatliv=Privat !

Ska försöka få G att mysa lite med mig innan vi sover, jag behöver lite mys och närhet nu .  
I morron väntar en dag med mamma och pappa i Karlstad ! :)

Take Care ♥

-




Black&White



Sometimes everything is black and white ..
.. or maybe just grey .


Fet kväll



Känner för att lägga mig framför tv:n med One Tree Hill, godis, kladdkaka och cola . Vet ni ? Det är precis vad jag ska göra snart ! Jag har tränat varje dag under en lång period och inte ätit godis eller något onyttigt på länge heller .. Så nu, ikväll eller inatt behöver jag det verkligen och jag förtjänar det ! Eller det är väl det jag försöker intala mig .....
Ja ja, i morron kör vi igen.. Tomorrow Is Another Day !

Är livet ett spel ?

Jag har börjat fundera rätt så mycket nu på saker om ting och livet i allmänhet. Jag vet inte riktigt vad jag tänker eller vad jag tycker .. Men livet känns lite som ett spel ibland.

Om man spelar sina kort bra får man ett bra liv och om man spelar sina kort dåligt får man ett sämre liv.
Alltså man måste välja sina vänner rätt annars blir man sårad eller huggen i ryggen eller välja rätt partner annars blir man sårad och kommer känna sig ensam.
Men samtidigt om man aldrig vågar gå "all in" och satsa någongång kan man aldrig veta om det var rätt eller fel val. Man lär sig av sina val och man lär sig av sina misstag och nästa gång så kommer man oftast ha lättare att göra "rätt" val.
Men de jag också menar med spel är att mitt liv ibland känns eller iaf har känt som om det spelas. Man ska lita med rätt folk, man ska ha rätt kontakter och det känns fel .
Varför ska man spela för ? Har inte allting gått för långt när man ser livet som ett spel ? Varför ska det pratas runt och varför går det inte bara att vara ärlig och "stand tall" för den man är och hur man är.

Livet är ett spel på ett sätt, men inte på det sättet jag menar. Livet är vad man gör det till absolut !
Önskar att människor mer kunde leva sina liv i stället för att grubbla för mycket över saker eller att satsa på något man verkligen vill .
Livet är för kort. Stå för den du är. Stå för det du tycker. Satsa på det du vill och lev livet innan livet leker med dig !

För första gången i år ..

.. så har jag vårkläder på mig . Jag har short, strumpbyxor, linne och bara en skinnjacka på mig. Ingen stor tjock jacka, inga långkalsonger eller underställ och det bästa av allt är att jag fryser inte ! :D Det firas nu med en liten promenad i solen ner till Jennie . Vi ska umgås lite med varandra :)



Take Care ♥

Day 9 - Things Nobody Knows About Me



1. Ensamhet
Jag är livrädd för att bli ensam, men jag är hellre ensam än umgås med folk jag inte tycker bra om.

2. Dålig syn på lärare och läkare
Jag litar inte på läkare och tycker inte om lärare. Jag tycker att läkarna har dåliga kunskaper i allmänhet om det de håller på med och att många av lärarna är för dåligt utbildade .

3. Dåliga matkunskaper
Jag är inte speciellt duktig på att laga mat .. Jag kan om jag vill, men jag brukar oftast ha väldigt dåligt tålamod och saknar viljan till att orka laga goda maträtter. När jag är hungrig vill jag att maten ska vara färdig på sekunden och om det då är jag som lagar mat brukar de bli något enkelt som pasta och köttbullar eller kanske bara smörgås och yoghurt .

4. Starta servicehus
Om jag vann en massa pengar på till exempel lotto eller något skulle jag vilja starta ett servicehus för gamlingar med bra personal, mat, behandlingar osv.. Jag tycker ibland att de inte blir rättvist behandlade och jag vill att de ska må så bra som möjligt de sista åren de har kvar.  

5. Böcker och tidningar
Jag hatar att läsa böcker och har bara läst 3st i hela mitt liv. Tidningar kan jag däremot läsa hur mycket som helst och lägger lite väl mycket pengar på det ibland .. 

6. Dokusåpor
Jag älskar att titta på alla olika sorters dokusåpor.

7. Dieter
Jag tycker verkligen, verkligen, verkligen inte om dietböcker, dietprogram eller dieter överhuvudtaget och blir sur när jag vet att folk tjänar pengar på sånt ..

8. Post och mail
Vad jag har fått för post och mail är bland det första jag tänker på när jag har vaknat på morronen..

Fint väder !

Älskar vädret idag ! När det är sol är jag glad :)








Ska ägna dagen åt träning, träning och lite mer träning i den fina solen ! Ska rensa lite tankar och funderingar samtidigt ..
.. Och om en viss Jennie Jansson läser min blogg så är det så att jag typ inte har pengar kvar på min mobil längre, så du får ringa mig igen ;)
See ya ♥

-


Papa Roach - Scars


I tried to help you once
Against my own advice
I saw you going down
But you never realized
That you're drowning in the water
So I offered you my hand
Compassions in my nature
Tonight is our last stand




Day 8 - Hiss & Diss



Dagens Hiss: Min underbara vän Kristoffer aka Grene Grenegård fyller idag 19 år . Grattiiiiiiis ! :D Ska dit på lite tårta senare ;)
Dagens Diss: Behöver jag säga mer än vädret ... Det är deprimerande, mörkt och dimmigt .. Hoppas verkligen på sol i morron efter flera dagar av skitväder !

Party Outfit's




Titta vad jag hittade ..



Hahaha !
Detta var innan min fina rosa dator fick detta underbara virus . Det var bland det bästa viruset jag har haft .. Man kunde inte öppna filer, absolut inget internet och precis ingenting . Den bara klaga, klaga och klagade ..

Fick tag i mina bilder och de viktigaste filerna innan omformateringen iaf och den är nu fullständigt återställd :)

Day 7 - Today's Clothes



Party outfit'en från i fredags då detta blogginlägg skulle ha publicerats, med mitt guldlockiga hår och röda rosett . Vackert vackert ! ;)

Tillfälligt avbrott..



I fredags var det fullt ös medvetslös, i form av kalas hos Grene !
I går var dagen inte så hipp . Grått, tråkigt med ett täcke och kudde vid tv:n ..

All min energi gjorde jag slut på i fredags dubbelt upp och igår laddades mina batterier . Idag är jag påväg tillbaka ;)

Day 6 - Blogs I Read Daily

Är schleten och trött idag så orkar direkt inte skriva alla bloggar som jag läser . Jag läser rätt så många bloggar, ungefär 30st . Jag antar att folk inte har en aning om att det är just jag som sitter och läser deras blogg och jag tror de skulle bli förvånade om de visste ..

Jag läser mest bloggar från folk som jag känner eller som jag vet vilka de är fast vi kanske inte ens har pratat eller inte pratat mycket .
Om det är några som läser min blogg som själv har en blogg, länka gärna då ! Det är alltid roligt att läsa :)
Om jag såklart inte redan läser just din blogg.. Men de kan ni ju inte veta, men de märker ni . 

Skulle kunna lägga upp en lista på alla bloggar jag läser men de får i såfall bli en annan dag :) Ska sova nu och upp tidigt i morron . Träna, umgås med mamma och pappa, ladda inför födelsedagsfest hos Grene . Hörs i morron !

Take Care

RSS 2.0