- Sommarlov -

Har tänkt att ta lite bloggsommarlov ! Har fullt upp med så mycket annat just nu . framförallt matten och kemin, som för övrigt går bra :) den största chocken är faktiskt att jag tycker matten är roligare än kemin .. Kan nog vara så på grund av att jag lägger ner så mkt mer tid på matten . Men de går framåt :) Kommer plugga matematik C och Kemi A till slutet av Augusti då dom 2 kurserna är färdiga :)

Mitt bloggsommarlov börjar idag och jag kommer tillbaka i mitten eller slutet av augusti igen ! Men ska berätta lite om hur min sommar kommer att se ut !

Idag, Onsdag, 6 Juli kommer jag att åka till Lesjö för första gången en månad ! Oj oj oj ! Länge sen .. Åker tillbaka till Karlstad rätt så tidigt på lördag, den 9 Juli, för då vankas det fest igen ! :)
v.28 aka. nästa vecka så har jag ingenting inplanerat . Jag ska plugga som fan så jag inte behöver göra det så mkt i härjedalen .. Sen blir det väl mys med bad eller något annat kul :)
v.29 blir det härjedalen hela veckan med mamma, pappa och Gurra (: v.30 består inte av så mkt saker, förutom att det är frykdalsdansen den veckan och en dag hade jag iaf tänkt kunna försöka vara där ! Lördagen är den dag som lockar mest ..
Dagen efter, alltså söndagen är det tänkt att jag , gurra, jennie och Paul ska dra till härjdalen och spendera några dagar där v.31 .
Sen helt plötsligt är vi redan inne i månaden augusti !

Liseberg är kvar, de blir säkert mer grillkvällar, mys och annat smått & gott !

Ha det bra ! Nu tar jag sommarlov ;)
Take Care ♥

Årets första bad & Metallica

Igår söndag så tog jag årets första bad ! Eller mitt första bad i Sverige 2 år ! Jag har blivit en badkruka på senare år och är oftast inte så sugen på att bada ute längre . Men igår kväll när jag, Gurra, Jennie, Paul och Marika åkte till Hammarö för att bada i Vänern passa jag på :) .

senare under kvällen blev det mys hos mig med pannkakor och lite metallica tittandetv . De var ju och spelade i GöteborgUllevi igår och jag blev så sugen att åka dit ! haha . Ångra mig lite att jag inte hade köpt biljetter . Men men ..





Nu ska jag fortsätta jobba matte istället för att drömma om massa andra saker ..


RSS 2.0