Update

Livet flyter på . Det är sol, 28 grader varmt ! Inga problem eller bekymmer . Kanon (Y) . Mitt liv består som vanligt just nu bara av matte C och Kemi A . De ska fortsätta vara så, så ska jag festa på lördag med fina vänner bara för att jag är så duktig ! ;)

Take Care

Midsommar bilder 2 av 2 !


Folk :)


Ännu mer folk ! :)


Det blev singstar också ! :D


Marion & Emma :)


Victor, Jennifer & Schläkting :D


Arto och Victor :)


Marika, Gurra och schläkting :)


Jennifer & Marika hade det mysigt ;)
Denna bilden fick avsluta kvällen .. Fanns fler bilder och det blev ett hångelkalas efter denna bilden . Alla pussad/hånglade med alla . Intressant kväll !

Jag kan säga att det var en underbar midsommar med underbara människor ! :D Tack alla <3


Midsommar bilder 1 av 2


Grene och Paul :)


Jennie & Marika :)


Nathalie & Emma :)


Paul var lika full som vanligt ;) ^^


Mathias gjorde reklam för vitt vin ^^


Jennie och schläkting som även var till Karlstad på besök :D


Victor's mat och telefon ? Hahaha !


Första och sista stolen som gick sönder under kvällen . Den stod Victor för och som medhjäpare fanns självklart Marika . Hahah ! ;)
 


Videoklipp 3&4 av 4 !

Här kommer de allra sista videoklippen från festen . Eller mer från vägen till bussen klockan 6 på morronen och bussresan hem !

Den första videon är när vi är påväg till bussen . Haha ! Gurra råkade stuka foten, men han skulle verkligen inte stanna och skulle verkligen, verkligen inte missa bussen ! Därav hans snygga gångsstil ! Synd bara att jag inte kunde hålla kameran stilla så nu fick se . Det var nog ett sånt tillfälle där man skulle ha varit med istället för att se det på film .. Men men.. Jag höll på att skratta ihjäl mig iaf ! xD .
Den andra videon visar bussresan hem och den får tala för sig själv ! haha !







Bilder från festen kommer också ! :)


Videoklipp 1&2 av .. (?)

Det fanns många underbara sjungande människor på midsommar ! Haha :D
Enjoy ^^
 


Info

Firade midsommar hos Paul i fredags som för övrigt var jättekul med underbara människor ! :D Tack alla för kvällen <3
Bilder och filmer kommer upp på bloggen i morron .
Kom hem från midsommarfesten klockan halv 9 på lördagsmorronen och sov bort i stort sett hela lördagen. Idag, söndagen har bestått av bilåkande till och från eskilstuna för att hämta en soffa till Gurras mamma.

Nu blir det kladdkakemys med Gurra och Marika :)

Take Care

MIDSOMMAR !

Idag är det festen som jag väntat på i 2 veckor !! Jag har då laddat och taggat till så ja har energi till alla som kommer festen tror jag ! Hahaha .
Snart kör vi ! :D :D

Gårdagens bilupplevelse ..



HAHAHA !


Young on the inside

Igår för första gången på jättelänge lekte jag och ett gäng kurragömma i skogen ! Det var en upplevelse och rätt kul ändå faktiskt . Förutom när alla mygg och knott kom .. Jag har insett att jag aldrig komma växa upp helt . Men vad tråkigt livet skulle vara då om man aldrig lekte och var allvarlig hela tiden ? Nog om det .. Innan vi åkte iväg till skogen så hittade vi denna söta varelse :)




Marika och igelkotten :)


I min brevlåda..



I dessa paket fanns detta ..


Min kemibok ! :)
och i det andra paketet fanns ..


Min klänning !!
Men den var typ för stor >.< Inte kul !


Ska nu ut och promenera lite, för att senare plugga matte ! Senare under kvällen blir det att umgås med Jennie, Paul och Marika .
Take Care !


Hmpf..

Bara för att jag har fastnat på avsnittet ekvationer i matteboken och kan inte ta mig någonstans längre ..
Tänkte därför ta mig en springtur ute istället och kanske försöka på ekvationerna senare . Men gissa vad ?! Som vanligt regnar det .. Alltid när jag ska ut och träna regnar det ute . De har varit sol varje dag innan klockan 5 och det har varit regn varje dag efter klockan 5. Sen brukar det bli uppehåll ett tag och eventuellt hela kvällen, men ibland brukar det regna en gång till ..

Så nu sitter jag här i lägenheten .. Fast i ekvationerna som jag för övrigt inte fattar ett skit av och förstår verkligen ingenting. Matteboken är ju verkligen världsbäst på att förklara ! Pöh, or not !


20 Juni

Har varit vaken idag sedan klockan 8 i morse ! Whiiie eller inte .. Jag är verkligen ingen morgonmänniska alls . Jag är seg, hjärnan funkar inte som den ska & allt är bara fel .

Var inne på druvan idag med en kompis . När vi var där inne så pratade barnmorskan om något nytt p-piller som hade kommit till Sverige som heter Qlaira. Det ska tydligen vara bättre för kroppen och miljön. P-pillren är i olika färger för att pillren innehåller olika 'hormonmängd'.  Det är meningen att p-pillerkartan ska följa kroppens naturliga hormon. Dessutom så innehåller de en mindre hormonmängd än vad vanliga p-piller har. De ska även minska risken för blodpropp och kort & gott sagt så ska de vara bättre !
Jag blev verkligen sugen på att testa dom ! Inte för att jag har några problem med mina nuvarande p-piller just nu som är neovletta. Vill se om det är någon skillnad . Om jag märker någon skillnad eller om jag inte märker något alls . Kul att veta tycker jag !




Det enda lilla negativa är att Qlaira kostar 300kr/3 månader och Neovletta 100kr/månaden . Egentligen är det inte så dyrt ändå, det är bara jag som känner mig lite fattig just nu för tillfället . Hehe ^^

Dagen har inte varit så händelserik sen .. Jennie, Paul och Dahlberg spenderade sin eftermiddag hos mig. Passade även på att klippa Jennie och som jag hoppas hon blev nöjd med ! :)






Jag har sedan varit astrött . Somnat i soffan bara sådär, vaknat av att Gurra ringde, Grät när han kom hem för att jag hade somnat och inte gjort några mattetal och en massa grejs . haha ! Jag behöver sova tror jag .. Men Gurra drog med mig ut på en lite springtur/gåtur, som var välbehövligt . Nu sitter jag färdigduschat i soffan är hör magen skrika mat !
Så jag ska lyda den ..
Take Care

 

 

 

 

 

 


Rain, rain, rain

Skulle precis ut och springa. Tittar ut genom fönstret och det spöregnar verkligen ! Usch vad jag hatar detta väder :/ Det har regnat i princip varje dag nu ..


 
Kollade långtidsprognoservädret till veckan i förrgår och då sa de att de skulle bli regntisdag, onsdag, torsdag och även midsommarafton fredag!
Kollade även idag igen och då hade de ändrat lite som tur är ! Nu ska det bara bli muletfredag och eventuellt sol på tisdag och onsdag.. Jag kommer hoppas på sol på midsommar iaf ! :)

Har nyss skickat in mina första inlämningsuppgifter i matte och kemi. Det har ingenting med betyg att göra utan man skulle skriva varför man läser kursen, vad man har för mål med kursen, vad man siktar för betyg osv.

Ser nu att det inte spöregnar längre så ska ta mig en promenad innan jag ska göra mig i ordning för en middag ute med Gurra :)
Take Care ♥

years go by fast


2år
Idag har jag och Gurra varit tillsammans i hela 2år och jag älskar honom mer och mer för varje dag som går !
Tiden går fort och detta ska firas med att äta mat ute ikväll. Mys :)


Update about nothing

Har inte mkt att uppdatera om . Har inga tankar, funderingar eller känslor om något annat än Matematik C just nu .. Har börjat spenaderat mina dagar i vardagsrummet med min mattebok . Jag har förstås varvat det med att ibland se på tv och ibland sitta vid datorn . Och någongång under dagen tar jag mig en motionsrunda i skogen .

Morrondagen kommer se ut på samma sätt antar jag. Matte, motion och umgås lite med Gurra emellanåt ! På söndagen ska jag och Gurra bowla och ut & äta för att fira våran 2års dag !
måndag-onsdag åker jag antagligen hem till Lesjö för att hälsa på mina föräldrar igen . Sen på fredag är det midsommarfest . Aa grr ;)

Nu motion ! Sen pannkakor och till sist min kära mattebok ^^

Happy because of Matematik C ?

Ibland hatar jag mitt humör . Det går upp och ner . Jag är verkligen 100% känslorstyrd ! Känslor går före tankar, hjärta går före hjärna . Uttrycka känslor både positivt och negativt är jag jävligt duktig alltså .
Inga fel tycker jag .. men en sak som är fel är att jag sitter och räknar matte och jag är lycklig ! De första jag tänkte på innan jag gick och la mig var matte och det första jag tänkte på när jag vaknade var: "När kan jag börja räkna matte igen ?" . Helt sjukt !
Hoppas de håller i sig hela sommaren .

Jag har dock varit väldigt nere en liten kort period som jag är emellanåt . Som sagt känslostyrd .. Jag har hatat människor för att de inte är ärliga och falska, resor har krånglat och annat tjafs .
Men men, Madison is back igen !

Jag är peppfest, resor och vill göra det, det och det ! :D . Fast det blir att ta det lugnt tills på midsommar då det blir kalas hos Paul ! :)
Tills dess är jag fast med min nya 'kärlek' matteboken .

Mine <3


Studentfest hos Paul


En glad Karlsson :)


Marika & Jennie shottade ^^


Dahlberg's pimpade shot ^^


Per, Paul, Pudde, Dahlberg och Karlsson ! :)


Dahlberg och Karlsson var taggade ^^


Impulsidèer började komma lite senare .. Karlsson var först att åka skottkärra ;D


..Marika blev nästa offer ! xD


Pudde & Paul :)


Jennie & Jag :)


Bordet började sen användas hela kvällen ..


Hehe ;)


Mina strumpbyxor hamnade på Karlsson huvudet . haha ^^


På bordet igen !


Hahaha ! Dahlberg hade en konversation med Beatles under kvällen ..


Jag får avsluta festbilderna med en bild på Grene och Gurra som också delvis var där under festen men som inte fastnade på mer än 2 kort .


Det blev en tripp till akademibohandeln..


.. och kom hem med denna bok !
Ska ju börja läsa måndag och jag måste försöka fatta lite innan det blir måndag, för detta kommer svårt för mig .. Väldigt svårt ! Men jag ser det som en utmaning och jag ska klara det ! En sak som jag inte förstår är att boken kostade 349kr som studentpris och annars 499kr . Vilken privatperson köper en mattebok bara för skojs skull ?! Finns det några som gör det ?
Inte vet jag, men jag har några dagar på mig nu att förstå något som jag verkligen inte fattar och tycker är ologiskt . I wish myself good luck ! (Y) Cause I'm gonna need it ..

Bilderna från studentfesten hos Paul kommer upp om en timme eller mindre ! Håll ut ! ;)


Sommarkurser




Words

När ord saknar mening . När ärlighet inte finns . När känslor stängs av . Vilka är vi då ?
Tisslande, tasslande, vita lögner . Vart tog ärligheten vägen ?
Hur mår du ?, Jag älskar dig
! När slutade orden att ha betydelse ?

Folk vill alltid höra sanningen men klarar sällan av den .
Folk säger ofta att jag älskar dig men vet inte vad älska är .
Folk frågor hur man mår, men tänker oftast inteinnebörden av orden.



Hmpf ..

Bara för att ..

Jag inte tänker blogga något mer på ett tag . Kommer dock lägga upp lite bilder från studentfesten hos Paul . Men sen kommer jag ha lite paus från bloggen . Måste lägga rätt så mkt energi på mig själv just nu ..

¨¨

Många tankar, många känslor men inga ord .

Videoklipp 2 från gårdagens fest !


Videoklipp 1 från gårdagens fest



Let the video speak ! ;)


Bad girls have more fun


Gårdagen, Studenten

Grene och Paul tog studenten igår och vår kära vän Linnea Strandh kom och hälsade på oss !


Vi var först på Grene's student med våran fina skylt ! :D

Efter att ha varit på Lillerud en snabbis på Grene's student blev det att åka tempo, tempo till Paul's student :)



Linnea Strandh som hälsade på och bjöd oss på fika. Det var roligt att träffa henne igen ! :)


Grene's klass traktor och flak :)


Info

Studentdagen igår för Grene & Paul . Somnade klockan 07.00 i morse .. Gick upp för 10 minuter sen, alltså 17.00 . Kul fest igår kan jag säga iaf !
Har kollat igenom alla bilder idag och det är inte lite bilder heller ! Det finns totalt 325 bilder från gårdagen totalt . Hahaha, vackra sådana också ;)
En del av mig funderar också på om jag fortfarande är lulli lull ?

Godisask nr 2 !


Fick en sån här på systemet idag igen för att jag visade legitimation ;)
Om ni är sugna på att få en likadan gå in på systemet på bergvik, visa upp legitimation innan de frågar efter det och vips så kanske ni också får en godisask ^^
Gäller dock intesystemet i centrum ..


Bilder från balen !


Balen var på CCC


Paul var stilig :)


Herlufsén & Grene var också fina :)


Gurra som var chaufför åt Elinor och Grene hade och stylat upp sig :) Vet dock inte vad jag tycker om frisyren .. Jennie har dåligt inflytande på min pojkvän. Hmm .. Haha !


Over and out !


10.08 i morse ..

10.08
Drömde en mardröm inatt .. Den handlade om att jag körde bil nära vatten såklart som jag är lite rädd för .. Tanken att hamna i vattnet med en bil skrämmer mig . Men nu var det så att jag åkte bara inte bil nära vatten, utan nu var det björnar som dök upp på vägen tid som tätt bara för att man skulle veja av vägen och i vattnet . Sen sa det bara pang !
Det kändes som om jag hoppade högt och det tog ett tag tills jag insåg vart jag var . Hemma rud i min sov låg jag med 2 rädda hundar ! Jag vet inte vem som var mest rädd faktiskt .. Det var världens super dunder åska ute !! Efter att ha gått ut med dom på en liten promenad i spöregn så sitter jag nu i soffan och skriver detta inlägg i ett word-dokument tills jag vågar sätta på strömmen igen . Åskan håller fortfarande på men det börjar låta lite bättre men regnet håller starkt i sig ......

Dagen idag är stressig . Tror jag ? Alltså mitt minne är helt väck . Jag är arbetslös och har alltid fullt upp . Ibland förstår jag inte hur det går ihop alltså . Men men, just nu är det fullt upp med studenten . Det ska fixas paket, presenter, kort och sen planering om vad man ska göra vad, när och hur .

Igår när jag och Jennie var på Karlstads balen och hälsade på folk som för övrigt var på CCC i år . Så blev jag nästan lite rörd av att se alla uppklädda ! Alla var så fina och allt verkade så bra . Kände mig sugen på att ha bal igen jag också ! Hehe ^^ Men funkar  inte så .. Alla var jättefina iaf ! Kommer upp lite bilder senare när åskan som sagt har gett sig !

Nej försöka sova bort huvudvärken nu ..


Lesjöforsdagen den 2 Juni


Jag & Schläkting :)


Marika, Paul & Fanny :)


schläkting & Karlsson :)


Paul & Jennie :)




Gurra var även med under kvällen , men fastnade tyvärr aldrig på bild . Det var en minst sagt intressant kväll . Haha ! Säger inget mer ;)


Uppdatering..

Sker i morron kväll !Är för trött nu och har alldeles för segt internet för att blogga ska vara kul ! Bilder från Lesjömarknaden och festen kommer upp då också . tålamod !

Take Care ♥


Empty

Så mycket att säga, så många ord . För många tankar . För många känslor .. Fast jag vet inte hur jag ska uttrycka allting . Jag är en tjej som måste uttrycka mina känslor annars blir jag galen . Men nu vet jag inte hur jag ska börja riktigt ..


What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone



Chris Medina - What are words

Vem ? Vad ? När ? Hur ?

Jag är lite förvirrande för tillfället .. Sitter i Karlstad nu istället för Lesjöfors . Känns som om det är söndag fast det är Lördag .. lr vad är det för dag egentligen ?!
Lesjödagen som var i Torsdags var kul och det var kanoners på kvällen ! Hoppas alla kände samma sak ! Jag vet inte .. men jag hade varit så otroligt pepp i Torsdags och så hyperladdad så det slutade med att jag hade druckit: Rosèvin, vitt vin, mintu, kosken, cider, öl och whiskey .. oj oj oj . Slutade inte så bra först, men allt fixade sig till slut ;) .

BILDER från festen kommer senare !

Nu måste jag ha mat innan jag ska ut och springa . Ikväll blir det Lesjö igen :)

Lesjöforsdagen

- Marknad :
Gå med mamma, träffa massa gamla vänner och bekanta.

- Fest :
Umgås med härliga människor, dricka lite och umgås.



Så ser min dag ut ! Kommer inte uppdatera mer idag för jag kommer inte ha tid utan ha fullt upp ;) ska nu upp till min bror Nicklas en sväng där även Andreas håller hus. Sen ska jag hem och äta med mina föräldrar innan det blir att samla ihop gänget för fest !
.. Och i morgon blir det Göteborg ! :) Där jag även ska träffa Sara m. familj. Kul !

Take Care

Visste ni att.. ?

.. det är mjölkens dag idag ! Haha x) Det visste inte jag och jag har aldrig hört talas om det förut .. Men så är det tydligen ^^


buss till Lesjö

Har nyss ätit färdigt och ska packa ner datorn i min väska för att sedan åka buss hem till Lesjö . Ska hem och umgås lite med mina föräldrar och sen gå på Lesjöforsmarknaden som är i morron . I morgon kväll blir det att umgås med nära och kära och ha det lite skoj ! :) Sen på fredag blir det en tripp till Göteborg ! Wiiho, livet leker ;)

Får träffa schläkting idag också som jag inte sett på hur länge som helst ! Det ska bli kul , saknar honom lite grann ..


Jag och Schläkting :)


1 Juni

Dagen har mestadels bestått av cyklande fram och tilllbaka på olika ställen . Cyklade först iväg till systemet för att hitta några fina viner som ska användas i morron . I kassan visade jag snabbt upp mitt legitimation innan hon ens hann fråga om det .. bara för att jag gjorde så fick jag en ask med godis i ! :) Hahah coolt tyckte jag ! På aksen står det : Tack för att du visar leg ! . Syns på bilden nedan också .. Var inne på lagerhaus för första gången på väldigt länge . Hittade väldigt mycket saker, bland annat en massa roliga festspel som mitt umgänge säkert skulle älska ! ;)
Men kom därifrån med bara en present till mamma än så länge :)

Nu ska jag och Gurra i väg på en liten springtur innan det blir städning av lägenhet, packning och till sist en resa till Lesjö :)


Mamma's söta mugg :)


Vinerna jag& Gurra satsar på . Ingen aning hur dom smakar dock men jag tror starkt på dom !
two oceans, Rosé vin och Dr faust, vitt vin .

 
Den gulliga lilla godis asken jag fick i kassan :)


Efter springturen på 4km ..

.. Så belönade jag mig själv med dessa godsaker ;) Mums !!


RSS 2.0