Mysdag

Hittills har dagen varit lugn utan press och stress .
Jag och Gurra cyklade till kroppkärr, la oss på bryggan och solade i någon timme . Där en liten anka kom och hälsade på :) Sen lite senare cyklade vi vidare och på vägen vid en busshållsplats ser vi en gammal klasskamrat i form av Sara Fors ! Trevligt, trevligt att träffa henne igen och prata lite :)
Cykelturen fortsatte till ShellNorrstrand där jag och Gurra tog en liten 'fika'. En slush till mig och en dricka till Gurra .
Biltema blev nästa hållplats där Gurra köpte bromsok. På tillbaka vägen blev det en sväng in på konsum där vi köpte potatis, glass och jordgubbar som vi ska gotta oss med ikväll ! Nu blir det mat och sen träning ..
Take Care


Sunny day

Jag och Gurra ska nu dra iväg med cykeln och sola lite grann nu när det är 24grader varmt ute :) Hoppas bara solen inte går i moln som den gör lite då och då .. 
Sen blir det cykling till biltema, lite mer träning i form av springning, städning av lägenhet och eventuellt spelande av tv-spel på kvällen ^^ Spelande färdigt portal 2 igår så nu vet jag inte riktigt vad det blir ..

Take Care


Some wierd feeling

Jag sitter nu för tillfället i min soffa på Rud med 3 hundar sovandes golvet . Jag spelar låten Just A Dream med Nellyrepeat och filosoferar lite på livet .. Jag vet direkt inte vad jag tänker, jag vet bara att jag har en skum känsla som jag inte kan förklara och jag vet inte varför ..
Kanske är det låten som gör mig lite småskum ? Tycker själv att det är en rätt så deppig låt, fast den är bra .

Blev försten bjuden mat ute idag igen ! Fast denna gång tillsammans med Gustav's mormor och hennes syster tror jag det var ? Det var mysigt och vi satt på bergviks restaurangen och åt mat :)

.. Men iaf, jag tänker väldigt mycket på sommaren just nu och när jag ska göra saker. Jag funderar lite över vart jag ska ha min 21års fest och om jag får som jag vill så är det helt säkert vart jag ska vara ! Vet dock inte vilka man ska bjuda riktigt heller ? Jag skulle vilja ha brakfest med massa folk ! Samtidigt ha de allra närmaste.. Jaja .

Jag skulle bara kunna sitta och svammla om ingenting just nu för mitt huvud vet inte riktigt någonting . Tror jag har träningsabstinens också.. Har inte tränat sen i förrgår ..  

Ska nog lugna ner mina tankar lite med lite portal 2 spelande och sen när Anna-Carin kommit för att hämta sina hundar sticker jag ut och tränar !




Festen från i Lördags

Bilder från festen i lördags kommer här ! Enjoy ;)








Before we lose our minds ..

Innan festen så har jag och Gurra blivit bjudna ute mat igen fast denna gången av hans pappa och Ann :) Så innan partyt börjar ska vi äta på underbara vedugnen ! Det är lycka :)


Feeeeest !

Igår funderade jag verkligen på om jag skulle festa idag eller inte . Vi ska ha fest för att Gurra har fyllt år, men vi festade i torsdags också så igår var jag inte så sugen faktiskt om jag ska vara ärlig .. Det är nog första gången i hela mitt liv jag har funderat på att strunta i en fest ! Men timmar och minuter går och sen så blir man kanske lite mer pepp .. Nu är jag lite G faktiskt ! Det är en bit kvar, men jag har 3 timmar på mig .
Music ON
Bad mood OFF
Party mood ON !



LMFAO ft. Lauren Bennett & Goon Rock - Party Rock Anthem


Spela, spela, spela

.. och lite mera spela .. Jag, Marika och Paul har spelat Portal 2 hela kvällen . Nu är det dock bara jag och Marika kvar för Paul åkte till Jennie . Men jag har nu huvudvärk efter allt tänkande och spelande . Det är ett väldigt jobbigt spel speciellt när man är väldigt trött !






Nu ska jag snart ta sängen och säga natti .

I morron blir det fest, men vet dock inte om det blir något sånt för mig . Är inte så sugen på det just nu eftersom det blev lite festande i bilen igår ..

 

 


Mors dag present

Igår när jag var i Lesjö gav jag, Gurra och pappa en tidig mors dag present till mamma. Hon hade tittat på denna fina blomma och ville köpa den .. Så då köpte jag den i förskott delvis för att mamma inte skulle ha hunnit köpa den innan mig och delvis för att jag inte visste om jag skulle kunna hålla den vid liv tills på söndag .. Haha ! :)


Springtur

Att springa är både tråkigt och jobbigt på samma gång, men mer tråkigare .. Men känslan man får efter ett springpass är otroligt ! 4km blev det idag och jag kan konstatera att min springkondition är påväg tillbaka igen efter ett långt uppehåll eller ska jag säga att hjärnan är tillbaka ? För det sitter bara egentligen i huvudet..


Gårdagskvällen i Karlstad


På kvällen blev det firande av Gurra igen fast denna gången tillsammans med vännerna :)
Jag, Marika, Jennie, Paul, Emil, Emelie och Grene var där . Fick dock inget kort på Grene för han hade inte kommit än när jag lekte paparazzi. Gurra fick ett fint kort av Emil och Emelie ;) och även chips och öl.
Gurra fick mest bildelar, öl, chips och lotter i födelsedagspresent om man ska sammanfatta allting kort ..


Här öppnar Gurra presenten som var från mig, Marika, Grene, Jennie och paul :)
Det var en bas till bilen.


Kvällen var ännu inte slut än .. Vi hade ju såklart bestämt oss för att festa lite i bilen efteråt såklart ! Jag tror vi åkte bil i 5-6 timmar någonstans ? Tog inga bilder från det förutom en som får avsluta detta inlägg, voila !


Pappa blå hälsade !


The End ♥


Gårdagen i Karlstad



Gurra fyllde ju år igår så bjöd hans mamma och Johnny oss på mat ute. Eftersom det var Gurra som fyllde år fick han också välja ställe och då blev det Tain Loon. Hans mamma och han hade tydligen ätit där flera gånger förut och gillade maten där så de ville dit och äta igen . Själv var jag rätt skeptiskt eftersom jag aldrig ätit kinesisk mat förut.. Men för Gurras skulle följde jag självklart med !  



Förrätten bestod av räkchips som jag faktiskt gillade ! Tyckte de var jättegoda :). Sen när vi åt varmrätter smakade jag lite allt möjligt. Kyckling, biff, räkor, grönsaker och lite annat .. Det var väl inte det bästa jag har ätit, men inte heller det sämsta . Godkänt ! Trevligt med lite omväxling för en gångs skull :)
Det var jättemysigt och roligt iaf :)


Gårdagen i Lesjöfors


Firande av Gurra i Lesjö :)
Paketöppnande och fika !


Marika kom också förbi på fika och hade denna valp med sig :)
Pilo tror jag att namnet blev till slut ?


26 Maj

Gurra fyller 20 år och min bror fyller 43 år ! Dagen kommer bestå av massa firande av Gustav här i Lesjö, ute restaurang med hans mamma och Johnny och till sist av vänner i lägenheten :)
Innan vi åker tillbaka till Karlstad så kommer vi åka förbi bror Nicklas och säga Grattis !


 


Vaknade tidigt av ..

.. en massa skällande från denna hund som satt utanför huset .. Det är egentligen min systers hund men mamma skulle vara hundvakt åt henne i några timmar idag :)


Hunden Saga


Älskling 20 år ! :)


Orvar the squirrel !

Orvar is back in town ! Fast denna gången inte ensam .. Han såg idag tillsammans med en vän eller ovän ? Hmm .. Enligt rykten ska de inte tycka värst mycket om varandra . To be continued ...




Telia mobilt bredband

Idag är en sådan dag där jag skulle kunna sitta och blogga hur mycket som helst .. Men nu när jag är i Lesjö så har jag inte längre fast internet utan ett mobilt bredband och det går så segt !!
Jag är arg och frustrerad och datorn kunde ha flygit i golvet ett x antal gånger .. Blir det iaf affären där vi ska införskaffa lite bakprodukter :)


Morgondagens Bakverk !

Jag och Gurra ska baka saker i morron till hans födelsedag som är på torsdag . Han har suttit och bläddrat i en receptbok rätt så länge nu och kommit fram till att hans önskemål på bakverk är dessa :)


.. Och om det är detta han önskar sig så ska han väl få det ! Han fyller ju bara 20år en gång i livet :)

Confused

Sitter här i soffan  hos min mamma och pappa . Jag har Gurra till vänster om mig som sitter och bläddrar i en  receptbok som handlar om kakor . Mamma  sitter ännu längre bort till vänster i en fåtölj och jäspar .. Ludde ligger till höger om mig och sover djupare än djupast och pappa sitter längst bort till höger med fötternabordet och tittar tv ..
Vad gör jag då ? Ja du .. Sitter här i mitten av alla . Rakt framför tv:n fast jag inte ens tittar på tv:n. Sitter och stirrar på ingenting .. Hjärnan tänker inte ens på någonting . Den är låst, svart och borta . Jag har ingen aning om varför..
Jag skulle inte ha något problem med att skriva publikt om vad jag tänker och känner just nu om jag visste vad jag tänkte och kände . Men idag är det bara tomt .

Morrondagen kommer vara stressande .. Jag och Gurra ska hjälpa mina föräldrar med ved, vi ska träna, baka, tvätta och diverse saker ..
Nu ska jag återgå till mitt förvirrande stadie . Där jag inte ens ser tv:n fast jag tittar på den, där jag svarar frågor från folk fast inte hör frågan och där jag inte vet vad jag tänker fast jag funderar på mycket saker ..

Bye Karlstad, Hej Lesjö !



Först lite shopping i Karlstad innan det blir hemfärd med mamma och pappa till Lesjöfors !

Take Care ♥

Gamla bloggen ..

Har just nu suttit och läst ur min gamla blogg .. Jävlar vad jag skrev djupa och personliga saker i den .. Det var verkligen alla mina tankar och känslor ! Allt som man normalt sett inte sitter och skriver öppet .. Nu var det ju så att den bloggen var lösenordsskyddad så det var bara 3st som läste den om jag inte minns fel ..
Bloggen handlade om så mycket känsla .. Allt var bara känsla, känsla och känslor .

Jag har insett vad mycket jag har utvecklats som människa ändå . Vad mycket jag har lärt mig om mig själv och om min omgivning . Det finns mycket saker i bloggen som jag skrev förut som jag fortfarande tycker lika om . De flesta sakerna tycker jag fortfarande samma om . Alltså mitt tyckande om saker har inte förändrats något . Mitt temperament, humör och mitt tänkande har blivit lite annorlunda . Kan direkt inte förklara eftersom jag inte tänker låsa upp den gamla bloggen igen .. Men det står mycket intressanta saker i den kan jag säga och det var roligt att läsa den igen, fast ändå inte liksom .. Min gymnasietid var inte min bästa tid om man säger så kanske ..

Man lär sig . Man utvecklas hela livet .

Gamla bloggen ..


Portal 2


Dagen har mestadels bestått av Portal 2. Inte för att jag har spelat så mkt idag, men det lilla jag har spelat så är det ett speciellt spel . Man får använda hjärnan lite, hehe ^^
Jag och Jennie har varit ute och gått 1½timme idag medan Gurra & Paul nördade portal 2 i lägenheten, sen så har dagen inte bestått av så mkt mer roligheter.
I morron åker jag och Gurra till Lesjö och fixar med lite saker innan vi åker hem på torsdag igen ..

Har fortfarande ingen värd information att leverera idag . Det kommer nog någon dag ;) Nu ska jag packa sen sova !

Ovärd information

Gurras alla presenter är nu typ fixade ! :)
I morron blir det Lesjö . På torsdags blir det lite firande av Gurra med paketöppnande och på lördag blir det fest för Gurra ! :D


Nu ska jag och Jennie ut och gå medan Gurra och Paul sitter och spelar portal 2 ..
Har direkt ingen rolig information att dela med mig av då mitt liv bara består av sömn, träning, mat och spelande . Stabilt ? Oyes !

My day

Har gått och sprungit i 2 timmar & har cyklat i en timme idag ! Fick äntligen med min cykel hem från Paul . Har försökt hämta den 2 gånger förut men det har aldrig blivit så . Jag har tyckt det varit för sent eller för kallt ute när jag skulle ha cyklat hem, så vi har alltid åkt bil tillbaka . Hehe ^^

Nu är jag mest seg och känner mig uttråkad ! Jag känner att jag vill göra någonting, åka någonstans eller något . Men vet inte riktigt vad . En tripp till Liseberg, Härjedalen ? Bowla, bada, bio eller bara någon aktivitet !
Jag har mkt energi som jag inte vet hur jag ska göra mig av med den ! Samtidigt så är jag jättetrött i huvudet .
Pigg fysiskt men trött psykiskt ..

Btw ! På tal om ingenting så är vattnet tillbaka ;)

Inget Vatten !

Innan jag skulle börja göra min frukost så skulle jag först fylla en vattenflaska med vatten och insåg då att vi inte hade något vatten ! Vattnet funkade ingenstans .. Hittade en annons om vårat inte-funka-vatteninternet .. Det står iaf att de tror det kommer vara lagat i eftermiddag !


Min dag i rebus ?


Min och Marikas cykel har stått hos Paul nu ganska länge .. jag minns inte ens när jag cyklade sist .. Så nu tänkte jag att det är dags för min cykel att komma hem ! När jag vaknade i morse så var de väldigt mörkt och grått så det skulle eventuellt kunna bli regn och åska .. Det är ju inte så kul med tanke på att de först tar 2 timmar att dit och en timme att cykla hem ! Haha x)
Vi får se om vi tar en impulsiv chansning sen eller inte ;) Nu blir det frukost iaf !

Maj planering


-


Stress ..

Jag vet inte varför men jag känner mig otroligt stressad just nu i vardagen och jag vet inte varför jag är stressad nu .. Jag har inget jobb, pluggar inte just för tillfället så jag har direkt inget att göra om dagarna, men ändå stressad ..
Jag vet att mina senaste dagar har gått ut på att fundera ut vad jag ska göra resten av livet och det är inte bland det enklaste som finns . Jag vet att jag skulle kunna sitta och fundera i flera år eller till och med hela livet på vad jag ska göra med det, men jag skulle aldrig komma fram till något .. Därför har jag satt lite press mig att jag ska veta nu vad jag ska göra ! Det måste jag också .. så jag vet om jag ska spendera hösten genom att läsa upp kurser eller ett 3årigt program redan nu eller nästa år..

Annars vet jag inte riktigt vad jag är stressad över ..
Funderar mycket på Gurras födelsedag och vad som händer runt det ..
Funderar över hur jag ska ta mig till Lesjö på mors dag nästa söndag ?
Funderar över vad som händer på Lesjömarknaden ?
Funderar över studentpresenter till folk ..

Usch jag tänker för mycket nu jag .. Ska spela lite spel nu med Gurra och sen ut och springa för att rensa hjärnan !
Take Care

Beställning hos ellos


En sak som är jobbigt med våra lägenhetsfönster är att de är jävla stora ! Det är 3 fönster bredvid varandra i 2 rum .. Jag skulle vilja ha sådana här små och gulliga fönster men nu är det som det är .. Kan ju inte välja lägenhet efter hur mina fönster ser ut . haha !
Beställningen bestod av ett par kanallängder i grönt och 2 olika kappor i vit och grönt . Ska bli fint med lite förändrinig för en gångs skull :) 

Semester

Idag blev det en liten semester från bloggandet . Har bara tränat, slappat och varit på Hammarö hos Ann och Gurras far Gunnar . De bjöd på middag, efterrätt och sen blev det lite sällskapspel i form av tjuv och polis :) . Jättekul var det iaf ! Kommer nog sitta vaken ett tag och bara slappa lite framför datorn och tv:n nu .. sen blir det väl sängen .

Sjuk(?)

Känner mig mycket bättre idag än vad jag gjorde igår.. Jag var helt handlingförlamad ungefär och vill inte göra något överhuvudtaget . Mådde jättedåligt och hade huvudvärk hela dagen .
Ny dag, nya tag . Men jag vet inte än om jag orkar göra något speciellt . Ja borde ta det lite lugnt . Men de märks vad som händer ..
Take Care

Däckat ..

Jag har haft världens slödag idag . Ni märkte på det förra inlägget om hur pepp jag var på dagen . Jag har haft huvudvärk hela dagen .. Mer, mer och mer . Till slut efter en huvudvärkstablett somnade jag här i soffan och vaknade nyss .. Ska ut på en springtur och hoppas att jag blir lite piggare än jag varit ..

Bruno Mars - The Lazy Song

Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone, so leave a message at the tone
'Cause today I swear I'm not doing anything

Kolla videon ! Hahaha xD


 




Guess What ?


Gissa vad som dumpade ner i min brevlåda idag ? Utgifter ..

Halebop


Kanon'ers ! (Y)

Dagen som varit..

Dagen har för mestadels bestått av hundvaktningHammarö . Fixande av kurser, program och annat som måste fixas .. När jag kom hem blev det grillmys med Gurra, Jennie & Paul :) Nu sitter jag och är jättesliten och jag vet inte riktigt varför . Men jag ska ta och sova nu och ta nya tag i morron ! Ska till vuxenutbildningen och fylla i några papper för sommarkurs (?) . Vet dock inte vad det är för papper och krångel men det märks i morron .. Sen blir det att umgås med Paul, träna och slöa !
Nu ska jag dejta sängen, Natti



Statliga Myndigheter & diverse

Jag är för tillfället rätt så trött på alla kommuna grejer . Typ Karlstads vuxenutbildning, campusbokhandeln, försäkringskassan, arbetsförmedlingen .. You Name it !
Jag vet inte varför det är så eller om jag bara har jävligt stor otur.. Jag har haft kontakt med alla ställen på något sätt, någongång och inte en gång har jag blivit bemött trevligt . De har varit ganska nollställda, låter lite bittra tonen, verkar offensiva och det känns som om det enda de gör är att motarbeta mig !
Alltså oftast när jag har kontaktat dom så har jag velat ha hjälp och responsen jag har fått tillbaka är inte så bra . Man känner sig bara så dum och undrar ibland varför man ens försöker .. Men man försöker bara för sin egen skull och arbetsförmedlingen eller vuxenutbildningen skiter fullständigt i hur mycket man vill, kämpar och försöker . Nu handlar det här direkt inte om pengar utan det handlar mer om deras service och vad dåligt serviceinriktade de är ! Visst om vi nu skulle prata om pengar och det vore det motsatta .. Om jag skulle bli återbetalningsskyldig eller något . Då jävlar skulle det bli fart på dom alltså och allt skulle vara noga och noggrant .
Jag vet inte om folk delar åsikt eller inte, men mina erfarenheter med dom är inte bra och jag förstår inte att det kan vara så svårt att ge folk information eller lite hjälp traven istället för att motarbeta hela tiden ..


Pink - Fuckin' Perfect



You're so mean when you talk about yourself; you were wrong.
Change the voices in your head; make them like you instead.
So complicated, look happy, you'll make it
Filled with so much hatred, such a tired game.
It's enough; I've done all I can think of.


Pretty, pretty please
Don't you ever, ever feel
Like you're less than fuckin' perfect.

Tycker normalt sett verkligen inte om Pink och Inte nu heller. Men texten är det inga större fel på ..

Dagens vill ha !


Nelly.se
Klänning från ANGELEYE
299:-



Madness ?


Jag håller just nu på att sälja min själ . Sälja min själ för ett basår med Matematik, fysik, kemi och biologi .. Det tråkigaste jag vet är matte och biologi . Kemi är rätt så kul, men fysik är medelmåttigt . Hur tänkte jag där ? Hur lyckat på en skala 1-10 är det att plugga dessa kurser när jag vet hur jag känner för dom ?
Det känns som en utmaning och det kommer bli bland det svåraste jag någonsin gjort i hela mitt liv.
Men tänk vilken självförtroendeboost man skulle få efter ha klarat detta år ! Om jag klarar Matten så klarar jag fan allt! För matte är svårt, ologiskt och består bara av en massa konstiga siffor, tal och bokstäver ..
Blanketten är inte ifylld än på grund av att jag inte vet vilka ämnen jag läser i sommar . I morron vet jag troligtvis .

Campusbokhandeln Karlstad

Just nu gillar jag inte campusbokhandeln i Karlstad så mkt . Gav dom alla mina böcker i Juridik för ett tag sedan som de skulle sälja åt mig. En del böcker som dom sålde åt mig fick jag pengar för, men det är 2 böcker jag fortfarande inte har fått pengar för .. De säger att man ska få pengarna ungefär 3 veckor efter att boken/böckerna är sålda och det har gått mkt mer än så nu ..
Var tvungen att skicka iväg ett mejl för någon dag sedan och fråga vad de höll på med . FIck ett svar idag och de sa att de hade 2 kontonummer på mig och skulle fixa det .. ? Låter stabilt !!
Hoppas att det fixar sig och att jag får mina pengar snart !



Nu bär det iväg till Hammarö för att vara hundvakt och ibland blir det grillning med lite folk ^^
Take Care

Åska !

Dagen har bestått av regn, spöregn, hagel och åska .. Jag har varit ute och promenerat i regn och blivit blöt & kall. Jag och Jennie skulle iväg till Paul för att hämta min och Marikas cykeln . Men när vi skulle cykla hem igen efter att ha värmt oss så började det åska ! Så då blev att åka bil hem med Gurra i allafall ..
Känner mig rätt så slö och trött i huvudet fast jag inte är så trött fysiskt . Sitter mest och väntar på att Marika ska komma hem från Jennie så kanske jag kan få sova lite tidigare idag än igår ..
Åskan har iaf slutat nu verkar det som ..



-


Igelkotten

Igelkotten aka Jennie's nya husdjur som tydligen bor under hennes balkong . Vi träffade på 2st igelkottar efter att vi hade gått till affären och handlat för ett litet tag sedan . Den ena igelkotten fnyste hela tiden . Inte fräste som jag har hört dom göra förut utan fnyste, typ som om den vore förkyld .. Hmm jag sms:ade den forna djurvårdaren Marika Wahlgren som sa att de gjorde så i försvar eller som varning . Ja ja, den fick väl elaka sig hur mkt den ville för det var bara den ena som fick skinka ^^ Om man inte är snäll förtjänar man ingen skinka ! Ja Jennie är nöjd med sitt husdjur iaf . Undrar bara hur hennes sommarbudjetpengar kommer gå ihop nu när hon måste köpa skinka till sitt nya husdjur, igelkotten ! Hehe :)


Igelkottarna


Jennie matar sitt nya husdjur ;)


Sommarplugg


Om jag får som jag 'vill' nu så kommer jag läsa Kemi A och Matematik C under sommaren . Skickade in ansökningspapper på det idag så svar kommer nog slutet av denna vecka eller början på nästa . Hoppas det bästa ! Trots att det är Matte C ...

Run run run

Skulle bara dokumentera att jag har sprungit seriöst idag för första gången på länge tillsammans med Gurra ! ;) . Duktigt duktigt ! Ska fortsätta så här nu tycker jag !



I drömmarnas värld

Vaknade idag igen med världen bästa humör ! Inte för att jag klagar direkt för det är så jävla härlig att känna sig glad och jag känner inga beskymmer eller problem. Life is good ! Sitter och funderar över vad jag ska hitta under sommaren . Det kommer bli mycket plugg det vet jag .. Men dagar då jag inte pluggar vad händer då?
Jag vet att härjedalen och liseberg ska göras ! Sen blir det säkert festande, grillande och allmänt mys . Mitt i allt mitt funderande satt jag och tänkte resor .. Åh vad jag skulle vilja se världen ! Åka överallt, se och uppleva saker ! Men för att kunna åka utomlands behöver man massa pengar . Men kanske kan dra iväg en liten tripp till typ Paris eller något ? Nej nu blir det att gå ut och och studsa rosa moln med Jennie ;)
Take Care


.

Trött och sliten är jag just nu . Tröttheten segrade till slut över mitt hyperaktiva humör . Tittar på en film nu på tv 4 som heter Voices . Handlar om en tjej som kan prata med döda och ska hjälpa dom något vis. Det är ingen speciell film direkt så jag vet inte om jag orkar se klart på den . Sängen börjar locka mer och mer ..
Ska nog kanske ta och sova snart så jag kan få tillbaka mitt hyperaktiva humör i morron ;) Haha !

Natti ♥


Möbleringen färdig !

Har kämpat hela dagen med städning och möblering . Ni flesta som läser ha ju ingen aning hur om det såg ut innan och jag har inga före-och-efter bilder . Men såhär ser det ut nu iaf ! Enjoy ^^


Del 1 av vardagsrummet


Del 2 av vardagsrummet


Köket


Cleaning

Jag har slökläder . Mitt hår ser ut som lilla My blandat med en nyss-knullat-frisyr . Jag har musiken på en vackert hög nivå och samtidigt som det städar jag ! Så har hela min dag sett ut . Jag är lycklig så jag måste städa, överslagshandling nummer 1 ? Haha ^^ Jag flyttar på alla möbler i lägenheten som går att flytta på . Soffor, tv-bänk, databord, tv-bord, matbord .. You name it !
Mitt i städningen och i mitt okontrollerbara hyperaktiva humör ska jag ta mig en powerwalk med Gurra och Jennie är jag kanske lite lugnare sen ? Nej, jag tror min galna glädje segrar över tröttheten ännu en gång !

Take Care


Mathias 23 år/ Munkfors


Jennifer & Mathias söta lilla kisse Isadora :)


Det bjöds på tacos direkt när vi kom dit :)


Efter den goda maten så spelade vi kubb :)


Sen spelade vi lite fotboll :)




Jag sammanfattar kvällen som en riktigt rolig kväll ! Tack alla inblandade ! :)


Bye Karlstad, Hej Munkfors !


Nu drar vi till Munkfors, till Jennifer och Mathias ! Firande av Mathias med Mat, spel och mys :)

14 Maj

Idag blir det en tripp till Mjönäs utanför Munkfors där jag, Gurra, Marika och Karlsson ska åka till Jennifer och Mathias . Mathias fyller idag 23 år, Grattis :) så vi ska äta lite god mat och spela lite spel :) Mys !

Just nu har jag fastnat vid datorn .. som vanligt ? Sitter fortfarande och stirrar mig blind kurser och program .. Och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta över att jag starkt funderar att läsa Matematik C under sommaren ?? Jag hatar matte, de säger rätt så mycket .. Men jag kanske behöver det .

Nu ska jag träna, träna och träna lite till innan det blir en dusch . Kl 6 kommer Marika och Karlsson hit till Karlstad för att hämta mig och Gurra, så nu kör jag !

Take Care

What doesn't kill you makes you stronger


Vilken utbildning ? Det är frågan ..


Som jag skrev i ett tidigare inlägg så väljer jag mellan 3 utbildningar . Jag har hela förut hela tiden tänkt att jag ska ha ett yrke jag verkligen älskar annars kommer jag inte kunna jobba .
Just nu tänker jag lite mer på: Kommer jag få jobb efter att jag har pluggat ?

Helt seriöst så måste man faktiskt tänka lite om man kan jobb eller inte där man bor eller om man hellre vill flytta därifrån ? eller så kanske man bara vill läsa någonting bara för att man är intresserad av det, vad vet jag.. Folk gör ju som de vill, men jag vill inte sitta med studielån sen utan jobb . Jag vill inte heller ha ett jobb där jag inte trivs och får ångest av att bara tänka  . Nej jag har tänkt, tänkt och tänkt ..
Jag har alltid varit intresserad av hälsa, idrott och hästar. Jag vill dock inte jobba med hästar utan vill ha det som en hobby. Idrott finns det inte mkt jobb inom varför läsa en 3årig utbildning ? Sen när de gäller hälsa beror det vilket sorts hälsoprogram man läser .. Jag har ju velat bli hälsocoach eller velat bli hudvårdterapeut, men jag tror inte jag kommer ha så mkt nytta av dom här i Karlstad faktiskt, speciellt inte hudvårdsterapeut. Jag vet inte ? Men jag tror inte det för det finns redan så många .. Så under dessa dagar som jag suttit vid datorn så har jag hittat dessa 3 utbildningar som jag väljer mellan !
Hälsovetenskapliga programmet inriktning biovetenskap som är ett brett ämne och som jag kan jobba med lite allt möjligt.
Sjuksköterska behöver väl ingen närmare förklaring direkt ?
Farmaceut som man får läsa om medicin och sådana grejer . Men om jag ska bli farmaceut måste jag läsa upp lite kurser som jag inte har läst förut .. Matematik C, Kemi A & B och Biologi A & B .
Jag sitter just nu och funderar på vad jag helst av allt vill jobba med ? Jag vet inte .. Jag vet inte vart jag kommer inte eller om jag kommer inte någonstans ? Jag tror jag låter tiden få avgöra det hela .
Jag tror snart jag är utbildat till studievägledare, för det känns som om jag vet allt om kurser, program, bidrag och alla andra konstiga grejer ! Haha ! Så har någon en fråga, så våga fråga ;)

Nu blir det sängen, så God Natt !

Happy Song !


Jesse J - Price tag


Why
is everybody so obsessed
Money can't buy us happiness
Can we all slow down and enjoy right now
Guarantee we'll be feeling Alright

It's not about the money, money, money
We don't need your money, money, money
We just wanna make the world dance
Forget about the Price Tag


 


Vad ska jag bli ?

Minns ni när man var liten och hade drömmar härs och tvärs?
Ena stunden ville man bli veterinär, andra stunden kanske man ville bli världens bästa fotbollsspelare och sen ville man helt plöstligt förändra hela världen !
Jag minns när jag fick skriva i kompisböcker när jag var yngre och fylla i massor av frågor om mig själv. Bl.a om vad jag ville bli .. Haha ! Det är jätteroligt att ha fått tillbaka och läst det man skrev för 10 år sen . Jag vet att jag ville bli veterinär eller ridlärare när jag var liten och nu några år senare så sitter jag här och har direkt ingen aning om vad som händer ..

För ungefär 1 år sen sa jag att jag aldrig skulle plugga igen utan bara jobba . Nu sitter jag här och funderar över varför jag inte har gjort högskoleprovet och skickat in anmälningar i tid ? För nu vill jag plugga ! Jag vill göra något med mitt liv .. Jag vill bli något, bli någon . Ha en utbildning, en examen . Jag vill få kunskaper och lära mig nya saker
Jag sitter nu här 10 år senare efter att jag skrivit att jag ville bli veterinär eller ridlärare och funderar vilken utbildning jag ska gå nu . Det står just nu mellan 3st, men vad det blir vet jag inte ..
Allt jag vet är att jag inte kommer bli någon veterinär eller ridlärare ..


Våga försöka


A day in Hynboholm

Kom för ett tag hem från Paul . Vi har spelat lite olika spel, umgåtts och jag har fixat en blogg till Paul ;) Hahah ! Inte för att jag tror han kommer vara seriös med den, men något inlägg hoppas jag att han får in iaf när jag gjorde en fin header till han :)



Värsta konstverket va ? :D Haha ^^


Jag har varit så glad idag . Känns som om jag verkligen börjar komma underfund med saker. Vad jag vill göra och ska göra !
Jag skulle verkligen vilja läsa det Hälsovetenskapliga programmet inriktning biovetenskap som jag la in en bild på förut idag . Jag skulle nästan vilja läsa varenda kurs som fanns med på listan och det känns som ett rätt brett programjag skulle kunna jobba lite här och var . Sen så handlar det om hälsa som jag är intresserad av och skulle vilja jobba med . Jag tycker de känns skitbra ! :D
Men nu är det såhär .. Jag har inte världens bästa betyg .. och jag gjorde en sen anmälan ..
Allt jag vet är att det fanns 35st platser och 33st hade sökt detta program i första hand. Men man vet aldrig om folk ändras sig och inte vill gå programmet eller om det är folk som ändrar så de får detta program som deras första hands val. Man vet aldrig.. Jag kommer hoppas, hoppas och hoppas ! 
Jag är pepp att plugga i 3 år ! Verkligen !

I morron ska jag sätta in lite grejer på blocket och tradera . Behöver in lite pengar :) Sen mejla campusbokhandeln om att jag inte fått pengar för 2 böcker ..  Städa också kanske ? Ska nog passa på att göra mycket saker jag normalt sätt inte tar mig tid att göra .. Måste ta till vara på mitt lyckorus ! :D


Life is good ! ♥

Being happy is happiness

Jag är nu jätteglad, helt uppe i varv och det känns som om jag studsarrosa moln. Känns som om jag skulle kunna göra allt. Lyckas med allt ! Det känns underbart just nu !
Jag, Gurra och Jennie ska dra till Paul nu och hitta på något skojsigt :)
Jag måste bara säga det igen: Jag är glaaaad ! :D


Jag och min underbara vän Jennie :)


???


Är detta något för mig tror ni ?

Intresseklubben antecknar ..

Glömde berätta en sak som hände i måndags . Jag, Gurra och Jennie var hos Paul och spelade lite GH och annat. Vi provspelade ett nytt Guitar hero spel som Paul nu hade . Guitar hero Metallica . Jag tyckte det gick dåligt för mig så jag lånade Jennie's lovikavantar för extra power ! Hahaha x) Aldrig att jag seriöst trodde att det skulle bra . Men sen ... Så gick det bättre än förväntat faktiskt och jag klarade låten ! :) Det kanske ska bli min nya speltaktik, Lovikavantar ;)



Wtf ? haha !


Ni ser nog inte vad det står och det är inte så viktigt heller.. Jag skulle skriva ett seriöst inlägg här på bloggen innan jag skulle däcka i sängen . Men fastnade i en väldigt konstig msn konversation med en massa folk !
hahaha x) Seriösa grejer får vänta till i morron eller en annan dag !
Nu blir det sängen !
Natti :)

Stop crying your heart out


Oasis - Stop crying your heart out

'
Hold up
Hold on
Dont be scared
you'll never change what's been and gone

Cause all of the stars have faded away
Just try not to worry
You'll see them someday
Take what you need and be on your way
 and
 stop crying your heart out ..


Butterfly Effect

Har nyss kollat färdigt på en film tillsammans med Gurra . The butterfly effect . Jag vet inte riktigt vad jag har för åsikt om filmen överhuvudtaget . Efter 30min så var jag asförbannat och ville sluta och kolla på filmen . Det var mycket saker som handlade om deras barndom då som utspelade sig i filmen . Mobbning, grupptryck och allt sånt där. Jag blir bara så arg på sånt ! Hatar verkligen sånt enormt mkt !
Men med tiden så blev filmen bättre och bättre .. Men jag vet inte om jag skulle klassificera den som en bra film, men det är ju ingen dåligt film heller. Medelmåttig film//

Filmens Story:
Evan Treborn har kommit på att han mentalt kan resa tillbaka i tiden och påverka vad som händer. Men varje gång Evan gör en störtdykning i det förgångna för att försöka påverka saker till det bättre så påverkar det i sin tur att saker går riktigt, riktigt illa


Emotional status

Ni vet den där känslan där livet ibland känns så jävla härligt då ni skulle kunna göra allt och övervinna allt . Där allting känns bra och ni har glömt bort hur det känns när livet är skit ? Så känns det nu . Jag mår prima kanon och tänker ta tillvara varje sekund och göra det bästa av det ! För de kommer komma dagar då jag inte kommer sitta här och skriva positiva saker . Alla har sina "up's and down's". 
 
Ska lägga mig och sova nu så det blir ingen lång utläggning om tankar, känslor och vad jag tycker . För just nu tänker jag inte, jag bara lever . Nu känner jag inget annat än lycka . Jag tycker inget annat än att livet är bra och att oavsett hur dåligt livet ser ut ibland så blir allting bra i slutändan ! Det gäller bara att hänga i, bita ihop och ibland dåligt för att kunna bra. Hur ska man kunna uppskatta allt bra om man inte hade det dåligt ibland ? Man måste få leva livet fullt ut och våga satsa, lära och känna . De kommer då komma motgångar, men efter regn kommer solsken eller hur ?
Hej hej positiva Madison ! Bye bye pessimistiska Madison !

Take Care, Natti


Grenegård's djur


Hästen Benny


Hästen Ida


Hästen Lotta


Hunden jag inte vet hur namnet stavas . "Uttalas hejvy"


Hunden Tindra



Fick kamerafnatt förut idag innan fisketuren och passade på att ta kort på alla djur jag kunde hitta hos Grene . Såhär blev alltså resultatet . Och jag bara älskar taxen, den är så söt ! Tycker taxar är coola och de springer jätteroligt . Haha ! :)


Fiskedag med Grene, Gurra & Viktor


Viktor fick första fisken, abborren ^^


Grene fick andra och sista fisken, gäddan ^^


Fiskgänget :)


Beautiful day !

Solen skiner, det är varmt ute och min temperaturmätare visar 22 grader ! Ibland älskar jag vädret :D
Vet dock inte vad jag ska hitta på än idag ..  Träning, sola kanske ? Leta program & kurser ? Fiska ?
Nu ska jag iaf kolla på ett One tree hill avsnitt och sen kanske jag har bestämt mig hur dagen sen ska levas ;)



Säsong 8 avsnitt 20 blir det nu . Sen finns det bara 2 avsnitt kvar säsongen ..


Telling and acting


Oliva eco


Jag har tänkt att testa en ny dagkräm för att min gamla börjar ta slut och ger inte direkt den effekten jag vill ha av en dagkräm . Har dock aldrig testat denna förut, men jag hoppas den är bra i allafall så jag slipper slösa mina stackars små pengar som jag inte har på en ny kräm . Köpte den nämligen i Filipstad idag när jag, mamma och Gurra hade svängarna förbi !
Den passar normal till torr hy och innehåller olivolja och vitamin E .
Återkommer med en utvärdering om den ..

Down


Bloggens problem ..


Nu verkar bloggen fungera som den ska iaf och det är jag glad över ! (Y)

Bloggen fungerar igen !

Jag tror blogg.se har börjat fungera nu igen . Alltså jag gillar blogg.se och skulle egentligen inte vilja byta ställe att blogga . För när blogg.se fungerar så är det jättebra ! Blir bara lite sne över att de krånglar ibland .. Men är det väl med allt ibland ? Haha !
Nu ska jag åka till Filipstad för att införskaffa lite grejer och sola är det tänkt .

Take Care

Blogg.se

Är det bara för mig som blogg.se krånglar ? Ibland går det inte att ladda upp bilder och ibland vill inte inlägg publiceras som det ska .. Hela dagen har de krånglat för mig och det har hänt flera gånger förut .

tummen ner för blogg.se just nu ..


Seriöst (?) Babbel

Egentligen så älskar jag mitt liv just nu med allting, men inte mina tankar ..
Jag är egentligen en väldigt stark person psykiskt men iblandorkar man inte med sig själv & sin omgivning, även fast man skulle vilja ..
 
Jag hatar när folk runt omkring mig mår dåligt . Även fast jag inte visar något så bryr jag mig innerligt ! Mer än folk någonsin kan tro. Jag är bra att visa att jag bryr mig och ibland dålig att visa att jag bryr mig .. Jag har svårt att hitta en balans för jag är rädd för att bli utnyttjad av min ödmjukhet och omtänksamhet . Jag är rädd att om jag bryr mig för mycket kan folk utnyttja det genom att mer ofta dåligt för att de får bekräftelse av mig . Bekräftelsen kan bli ett beroende . Alla folk är inte , men en del är och jag vågar inte chansa .

Jag har sagt någongång att jag tycker att det är jobbigt att alla folk pratar med mig, men jag skulle inte vilja ha de på något annat sätt, Absolut inte . För när jag sedan tänker efter tycker jag inte alls att det är jobbigt . Det är jobbigt när folk inte pratar med mig längre om hur de mår och varför de mår som de mår . Då mår man sämre och undrar vad fan man har gjort för fel ungefär ... Nej inte riktigt kanske, men hoppas min poäng kom fram.
Jag vill hellre låsa in mig ensam än att umgås med folk jag inte har en aning om varför de mår dåligt . Det tär enormt mycket på en när man umgås med folk som mår dåligt och man har ingen aning om varför och man är maktlös för man kan oftast inte göra något åt det ..

Ibland känns det som om folk har fastnat och står still och trampar samma ställe och tar sig varken framåt eller bakåt . De kan ha fastnat ett problem som egentligen inte är ett problem . De mår dåligt över något de inte vet och sen blir fler folk att må dåligt för att de ser andra folk må dåligt och sen så går det runt .. När tar det då slut ? 


Jag tror att mitt babblande tog slut, ska ta slut och borde ta slut . Min dag har bestått av mycket saker. Fyllning av vedsäckar, en lesjöjoggenpromenad, matlagande åt mina föräldrar, en sväng ute med Marika&Jennifer och en snabbvisit hos Helena och Nicklas .
I morron blir det en sväng till Filipstad med mamma och Gurra, ska fixa några vedsäckar till, Min bror Patrik fyller år och ska gratuleras ! Sen åker jag och Gurra tillbaka till Karlstad !
Nu är jag sliten och ska duscha, träffa Marika en snabbis och sova sen .
Natti

Rättviksmarknaden

Dagen idag bestod av bilåkande till Rättvik och till Rättviksmarknaden . Det var jag, mamma, pappa, Gurra och bror Patrik . Vi gick på marknaden, köpte lite grejer, åt mat och hade mysigt :)
Jag och Gurra var även ute en sväng på långbryggan som ligger där . Det var verkligen en lååång brygga . Hahah !
Nu har iaf jag och Gurra lämnat tillbaka Merza och ska göra oss i ordning för att sova . I morron blir det vedsäckar igen ! Natti


Långbryggan i Rättvik. Den är 628m lång.



Köpte mig en gul halsduk, till min halsdukssamling :)


'Lånad' Merza + Ludde ;)



Marika ringde mig nu och hon har kommit på att Merza är försvunnen . Efter 45 minuter . Hahah ! Bra jobbat av mig ;D (Y)

Idag är jag busig ;)


Kom nyss hem från Marika och 'lånade' med mig en hund i hemlighet ;) Jag skulle inte klassa det för kidnappning utan snarare ett lån . Undrar dock vad länge det tar innan de märker att Merza är borta ? Hahaha ! Det har nu gått 20 min ...

Grillning

Nyss hemkommen efter en grillkväll hos Marika :) Jättetrevligt och underbart folk ! Marika, Gurra, Jennie, Paul, Karlsson , Jonas, Fanny och Jennifer var där så det var ett rikttigt mysigt gäng .  Flera sådana kvällar efterlyses !
Nu ska jag sova för i morron drar mamma, pappa, jag och Gurra till Rättviksmarknaden !

Natti :)

Sola


Solstudion i Filipstad nu och grillning med gänget sen ! (Y) Kanoners bra ! :)

bilder säger mer än ord ^^


Såhär ser min dag ut i helhet om ni förstår ! (?) ;D .
Take Care ♥

Life is a rollercoaster



Some words before sleep

Har inte så mycket att säga . Dagarna ser likadana ut för tillfället . Mina tankar likaså . Bloggen vet en del tankar men långt ifrån alla ..
Ska sova nu för att gå upp tidigt i morron och fortsätta med vedsäckar ! Kanske siktar på 50 st i morron ? :) Sen blir det promenad Lesjöjoggen och till sist grillning hos Marika där även Jennifer är och hälsar :)
Jonas och Fanny kommer eventuellt också kanske hänga på med lite grillning.
Nu blir det sleepy sleepy ! Natti ♦



Squirrel !

Har jobbat med veden i några timmar jag och Gurra fick allt ihop några säckar ! Det är inte världens mest roligaste jobb, men de går ändå :)
Mitt i jobbet så kommer det en squrriel i 200km/h typ framför mig och hoppas upp i fågelholken där den sedan äter lite fågelfrön . Hahah x) . Här kommer en bild på min fin fina squirrel !


Min bror hade tydligen döpt den till Orvar .. Men iaf , jag älskar ekorrar ! De är så söta och jag älskar deras ludna och fluffiga svans ! Hahaha x) . Om de fanns att köpa som husdjur skulle jag nog ha en :)
Nu ska jag och GurraLesjöjoggen innan vi ska laga mat åt mina kära föräldrar .

First day in Lesjö

Är väldigt seg och trött idag och känner inte direkt för att göra någonting . Har sovit för länge tror jag och vaknat flera gånger under natten .
Ska ta och gå ut nu alldeles snart och fixa lite med veden tillsammans med Gurra . Mor och far har så mycket ved det tar fan aldrig slut tror jag ! Hahah x)
Sen blir det träning !



Addicted

I think about it every night and day
Im addicted and I just can't get enough ..



-


Karlstad --> Lesjö

Nu beger jag och Gurra oss mot Lesjö för att fira min syster . Kommer sedan stanna där på "långsemester" tills på måndag och umgås och jobba lite.
take care

Leave out all the rest

I'm strong on the surface
Not all the way through

I've never been perfect
But neither have you



Linkin park - Leave out all the rest

Dagen i allmänhet

Ska nu lägga mig efter en rätt så intensiv dag . Har rent tekniskt sätt inte gjort så fysiskt ansträngande saker idag, så rent kroppsligt så är jag pigg . Huvudet däremot är rätt så segt just nu .. Jag vet inte ens vad jag tänker ..
Blev inget cyklande hem från Paul idag med Jennie eftersom det blev såpass sent och sen som vanligt nu för tiden blev det jättekallt ute ! Det är minusgrader ute nu också :( .

Ska sova nu för att sedan packa i morron innan det är dags att åka till Lesjö :) Jag och Gurra ska passa på att hjälpa mamma och pappa med veden lite :) Sen så fyller min syster 42år och henne ska vi fira , Grattis ! :)

Take Care

Dagens hat


Msn . Platsen där folk kan vara falska . Platsen där folk kan vara exakt vem man vill vara . Man kan visa sig glad, fast man är ledsen . Verka vara världens mest förstående person som sedan i själva verket sitter och skrattar andra sidan .
Jag tycker iof att msn är ett smidigt sätt att prata med folk när man är långt bort från varandra . Men jag har aldrig fastnat för msn . Jag har dåliga erfarenheter och de känns som om en del folk gömmer sig bakom datorn ..
Folk kan säga vad som helst för att datorn blir deras "skyddsnät" . Folk kan vara hur otrevliga som helst vid en datorn men när det gäller 'in real life' så vågar de inte säga något . Allt jag kan sitta och skriva till personer, kan jag säga i verkligheten . Jag är nog faktiskt duktigare på att uttrycka mig och säga vad jag tycker i verkligheten .

Kalla mig pessimist idag . Men msn är för mig dåligt !
Men ändå så sitter jag där och skriver såsom många andra .....

Min dag beskriven med rebus


-



Snö ?


Massa folk från alla dess håll har skrivit på endra bloggen, facebook eller i ett sms till mig att det har snöat, men själv har jag missat det . Har det snöat mycket ? Tidigt morronen ?
Jag känner mig som en björn som gått i ide och missat lite saker. Men om de nu har kommit snö så är jag glad att jag sov så länge idag !

-


Feelings

I don’t know what’s worth fighting for
Or why I have to scream ..
 
I don’t know why I instigate
And say what I don’t mean ..

I don’t know how I got this way
I know it’s not alright


Broken


Mitt hjärta, mitt huvud, mina tankar och känslor är har just nu tillfälligt avbrott och återkommer i morgon . Just nu känns det som om ingen förtjänar mina tankar eller ord .
// Over and out

Fuck, fuck, fuck .


Gårdagen


Det blev mysig grillning utomhus och sen spelning av förfest-spelet hemma hos Paul, där folk fick ta av sig kläder, ta bort andras kläder eller ge bort kläder .. En del folk fick dricka mycket och andra mindre . Intressant var det iaf ! :)

RSS 2.0