Karlstad - Skavsta Flygplats - Ibiza, Spanien !


bye bye, Au revoir, despedida, lebewohl !

Nu åker vi ! :D


Bästa Idolaudition ?

Har nyss kollat runt lite på tv4 hemsida och idol. Det pågår nu en omröstning om vilken idolaudition som man tycker är den bästa hittills i idol. Nu kan man ju inte välja av alla såklart utan de har valt ut några stycken som man får rösta mellan. Dessa kan man välja mellan:




Om nu vill rösta är det bara att gå in på:
http://www.tv4.se/1.2281941/2011/09/17/rosta_pa_idolhistoriens_basta_audition 
Mitt val var ganska lätt. Jag tycker att Olle gjorde den bästa auditionen! Jag har ingen motivering eller kan förklara mitt val. Men jag tycker verkligen hans audition är skitbra och han äger på att spela gitarr! Är svaga för såna som kan spela gitarr bra alltså ..
Sen så är det ju tyvärr så att efter han audition så hade jag höga förväntningar på honom som inte uppfylldes alls .. Jag tycker typ att det enda bra han gjorde i idol var hans audition som inte är så bra betyg kanske ..
Den som jag har fastnat för mest rent allmänt i hela idol om man nu ska räkna bort audition, kval och annat, är Jay Smith. Totalt älskar hans röst !
Vilken audition tycker ni har varit bäst genom åren ?


Olle Hedbergs Audition 2010


Update, Hammarö

Kom nyss hem från Hammarö efter lite småpratande, glassätande och paketöppnande :) Känner mig trött och seg just nu och ska lägga mig och sova snart .. Åker hemifrån i morron klockan 10. Sen blir det inget mer blogginlägg förens på tisdagsmorgon . Kommer inte hem förens sent på måndag antagligen .. Ha det bra i kalla Sverige så sticker jag till varmare trakter !
Ta hand om er så länge ♥


Fick denna bling bling idag ! Jättefin :) Rosa ♥


En tripp till Hammarö

Jag och Gurra ska nu ta en snabbtripp till Hammarö där vi ska få lite fika och jag ska få mitt födelsedagspaket som jag inte har fått än ! :D Hurra hurra för paket och fika ! Och sällskapet också såklart :)
Sen blir det hem, packa färdigt, försöka sova .. Hur bra det nu kommer gå ? Jag är pigg fast jag är trött på samma gång .
Note to myself: GLÖM för helvete inte PASSET !!

Hotel Torre Del Mar




Här kommer jag att spendera mina 4dagar framöver ! Jag kommer trivas som fisken i vattnet ! :D

Smör för 5100kr ?!


Fighter

Jag vet inte vad det är, men det är någonting med denna låttexten som tilltalar mig. Jag kan inte beskriva det med ord. Men jag gillar den texten och den känns .. hur ska jag förklara ? "Som om jag skulle ha kunnat sjungit orden själv ibland" ..


FIGHTER

After all of the stealing and cheating
You probably think that I hold resentment for you
But, uh uh, oh no, you're wrong
'Cause if it wasn't for all that you tried to do
I wouldn't know .. just how capable
I am to pull through
So I wanna say thank you

'Cause it makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
Makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter

Made me learn a little bit faster
Made my skin a little bit thicker
Makes me that much smarter
So thanks for making me a fighter


Ullared, a summary


Hade en jättetrevlig resa tillsammans med mina föräldrar ! :) Vi hade det mysigt med shopping och mat ! Jag köpte dock kanske lite väl mycket med grejer .. Men glad och nöjd blev jag iaf ! :D När vi väl hade kommit till Karlstad igår kväll så bjöd jag och Gurra mina föräldrar på smörgåstårta ! De förtjänar de efter att de bjudit med mig på resan ! Tack mamma och pappa

Fly away .. Bokstavligt talat!

I morgon så flyger jag från Skavsta flygplats klockan 15.00(?) och landar sedan i Ibiza, Spanien ! Åh längtar efter lite sol och värme nu ! Kommer bli underbart bra :) Tittade på vädret förut och de skulle vara fint där nere den perioden vi kommer vara där . Vi åker i morgon, fredag och kommer hem på måndag :)



Let's Go !

Hej hej shopping & Ullared ! Hej då Karlstad :D Nu drar jag iväg !

Kram på er ♥

Ingenting egentligen

Hade nyss skrivit ett långt inlägg som helt plötsligt försvann ... Hmm .. Men kom nyss hem efter att ha ätit ute med Gurra och Marika. Jag vet inte riktigt varför, men varje gång jag är sjuk så blir jag så sjukt sugen på fet mat ! Så nu har jag tillfredställt magen med lite max :)
Ska nu titta färdigt på idol innan jag och Gurra ska nörda lite spel i form av Zelda- Ocarina of time Master quest.





Sen ska jag försöka sova för jag ska gå upp lite efter klockan 8. Mamma och pappa kommer för att hämta upp mig ungefär klockan 9 då det bär iväg till Ullared ! 2dagars shopping, me love ♥. Vi hörs på onsdagskvällen eller torsdag ! Antagligen torsdag ..
Take Care

Jack&Jones

Gick och hämta Gurras fina skjorta förut ! Det känns verkligen att jag är förkyld just nu.. När jag väl hade gått till pekås som för övrigt tar typ bara 10 min, så var jag alldeles varm, svettig och yr.. Usch, men hoppas han blir glad nu när han kommer hem från jobbet! :)



It Works !

Nu funkar bloggen för mig som den ska igen ! Tack & bock för det ! :) Hade som sagt inte många bilder från festen i lördags, men 2st kan jag bjuda på. Enjoy ^^



Här är ett kort från när vi spelade "sanning och konsekvens- Den elaka versionen". Paul skulle smörja in sig med hudlotion så sexigt han kunde . Men i brist på hudlotion så hade vi ju grädde kvar sen vi åt kladdkaka så det fick bli det i stället ! HAHA ! Vilken syn alltså ! Mathias hjälpte även till att smörja Pauls bringa ;)
Paul & Mathias är alltså på bilden ovanför.




Paul var jättehyper under kvällen och här rider han på Gurra ^^
Hade en trevlig lördagskväll ! Tack för den igen ! :D . Nu idag är jag dock snorig, jag hostar och kan knappt andas ur näsan. Är de det här som kallas förkylning kanske ? Jag tror det tyvärr .. Jag sänkte mitt immunförsvar lite för mycket förra veckan.. Hoppas bara att jag inte blir värre förkyld och sjuk än såhär ! För i morron åker jag till Ullared och kommer hem på Onsdag. Sen åker jag utomlands till Ibiza på fredag och jag vill inte vara sjukare då !

Nu ska jag äta lite frukost. Hämta paketet som jag beställde åt Gurra(hann inte hämta det i fredags för de hade redan stängt då), skriva labbrapport och sen ta mig in till stan och druvan för att förnya mitt p-piller recept.
Har dock redan ett nytt med Qlaira, men känner inte för att byta till det just nu. Jag väljer att behålla mitt, för känner inte för att krångla.

Nej nu är det tempo, tempo ! Fast eftersom jag har min förkylning så får jag skynda långsamt !
Take Care



Still not working

Blogg.se funkar fortfarande inte för mig. Vad är det för fel ?! Varför kan jag inte ladda upp bilder längre ? Åh vad jobbigt när det ska krångla. Jag får väl vänta tills det börjar funka igen. När det nu kommer bli ..
Men nu ska vi inte vara negativa ! Kvällen igår var jättekul ! Och våran kära vän Jennifer har lagt upp några bilder på sin blogg. Varsågod att besöka om ni är nyfikna ^^ : trueblond.blogg.se

Nu ska jag göra mina kemilaborationer och sen mysa framför tv:n.
Take Care

Blogg.se

Är det bara jag som har problem med bloggen nu ? Jag kan inte ladda upp några bilder längre ! Hade samma problem igår som jag hade idag och det är lite störande av bloggen ska krångla titt som tätt ..

Ja ni får vänta med bilder från gårdagen fest ! Har inte kort på mycket från igår, långt ifrån ! Hahaha x) Och de kanske är bäst så :P  Det blev massa spelande i form av Guitar hero, sanning och konsekvens, Jag har aldrig och kropp mot kropp. Mer än så säger jag inte, det skulle upplevas ;) Men kul hade vi ! :D
Med VI så menar jag Marika, Gurra, Jennie, Paul, Victor, Jennifer, Mathias och Grene :)
Tack för kvällen !



Party like a rockstar


Snabbträna i 200 ! Göra mig färdig i 300 and then we gonna party ! :D Födelsedagsfest hos Paul, vi ses i Hynboholm ;)

Let the picture speak


HAPPY MADISON ! :D

I made it !


Today's to do list


Hur ska jag hinna allting idag ?

Today's Photoshoot Part 2





Today's Photoshoot

Fina Marika på bild ! :) Med mig som fotograf !







Nothing really

Dagen har bestått av träning, en photoshoot tillsammans med Marika (bilder kommer snart!), pratande med min kära vän Jennie och nu sitter jag vid tv:n tillsammans med Marika och Victor och kollar på robinson. Ska nog lägga mig snart för mig huvud dunkar och jag känner mig allmänt sömnig och seg ..

Känner mig rätt tom just nu och har inte så mycket att säga. För jag varken tänker eller känner just nu.
Bilderna från fotograferingen kommer alldeles snart ! Innan jag ska dejta kudden .. Men måste nog fan gå på toa först alltså .. Återkommer !


<3

Out of 6.8 billion people in the world ..


.. I Choose you ! ♥



The Last Photo's




More Photo's from today




Photoshoot





21 September


Grattis till Paul som idag fyllde 20 år ! :D Hoppas din dag blev bra och att du blev nöjd och glad med allting ! :D
Ser fram emot festen på lördag ^^

Nu ska jag väl sova snart eller om ett litet tag iaf . Kom nyss hem efter att ha varit iväg & firat Paul. Btw. Paul fick en Guitar Hero gitarr och ett spel av oss i present :)
Grattis även till min brors son Adrian som också fyllde år idag ! :)

//

Booked and ready (Y)

Idag bokade jag en stuga i Ullared tisdagen den 27 September åker jag till Ullared och shoppar loss med familjen ! Kommer hem den 28 september . Då är det bara knappt 2 dagar till Ibiza .. Stressigt liv just nu . Men I Like It ! :D



Photo's

Var ute idag och fotade bilder tillsammans med Gurra och Marika som var fotografen ! Jag & Gurra har typ inga kort på oss tillsammans så de tänkte vi ändra på ! Vi ska även förstora upp ett av korten, men vi har ingen aning om vilket än .. Förslag ? :) Tack Marika för att du fotade ! :) Dessa 4 bilderna här nedanför blev mina personliga favoriter ! .. 



Bild 1


Bild 2


Bild 3

Bild 4



My day

Efter att ha vaknat idag efter gårdagens händelser så blev det att städa fin lägenheten, vilket verkligen behövdes kan jag säga .. Lite senare under dagen åkte jag och Gurra iväg till bergvik för att träffa mina underbara föräldrar ! :) Vi åt mat tillsammans på bergvik, gick i affärer och hade mysigt !

Fick skor av mamma & pappa idag ! Vi var inne på skopunkten en sväng och då fick jag ett par, Gurra fick ett par och sen köpte mamma ett par själv :)



Mina till vänster som dessutom är jättesköna ! och Gurras till höger :)



Hann också med att handla upp mitt presentkortaffection som jag fick av Victor i födelsedagspresent ! Det fick bli min efterlängtande Clinique hudvårdsserie ! Hoppas verkligen att den är bra !



Tack Victor :D


Nu ska jag titta färdigt på tv-programmet Hawaii Five-0 och sova snart . Är jättesliten just nu ! I morron tar vi nya tag med bland annat mina labbrapporter !

Take Care

Surprise

Igår blev dagen inte riktigt som jag hade tänkt mig .. Vaknade som vanligt . Dagen kändes som en vanlig dag. Lite segt, lite halvtråkigt väder, halvtråkigt och segt humör . Jag var på bergvik en sväng med Marika under förmiddagen. Gick sedan hem som tog 1½ timme ungefär . Jag och Marika rensade duschavloppet på hår som verkligen behövdes .. Fy fan vad äckligt ! Jag tog mig ett långt välförtjänt bad ! Åkte med Gurra och handlade på Ica maxi för de sista kronorna jag hade kvar nu innan lönen sen kommer.

När jag kom hem så gick jag inte i köket . Jag ser Victor, Paul och Marika. Jag ser att det är dukat för fler personer .. Sen börjar de sjunga för mig ! Haha ! De hade fixat en liten mysig middag och överraskningsfest med de närmaste för mig ! :D Jag skulle ju först in ha någon fest för de blev krångel och grejer så jag hade bestämt mig för att åka till Paul på spelkväll ! Men nu blev det ju inte så .. Men jag klagar inte ! :D

Det kan inte ha varit lätt att fixa alltså utan att jag visste något x) Men tydligen så lyckades de och jag blev jätteglad ! :D Tack för kvällen igår ! Maten, alkoholen och allt annat ;) . Kvällen slutade dock inte som man hade trott heller ... Inga bilder finns och kanske är det bäst så ! Tack, tack och tack mina vänner ! ♥


Too fast

Sekunder, minuter, timmar, dag, månader och år . Allt går fort och jag kan inte riktigt förstå att jag redan är 21 år gammal ! Tiden går verkligen fort .. För fort just nu känns det som . Det känns inte som om jag ens hinner att tänka . Det finns mycket tankar i huvudet som snurrar som jag aldrig hinner tänka färdigt om . Är det ens tankar eller tänker jag inte ens ?
Jag funderar mest över nu om jag ska läsa Fysik A bara för att ha något att göra under hösten innan jag ska börja i Januari . Men sen vill jag lägga all min energi till högskoleprovet och sen bara ladda upp inför universitetsstudierna . För energi är något jag inte har mycket över just nu och jag vet inte ens varför ..

Framtiden är något jag funderar mycket över nu. Och för mig är framtiden just nu nästan bara frågetecken .. Jag vill komma ur dimmen och se klart igen .

Allt har sin tid ..


Anmälan VT 2012

Anmälan för högskola och universitet öppnade idag för exakt 17 minuter sedan, alltså klockan 13.00. Jag tänkte att jag för en gångs skull skulle vara i riktigt bra tid så jag har suttit vid datorn ända sen jag vaknade för att fundera ut vad jag skulle söka .
Sjuksköterska får det bli ! Men vart det blir ? Det vet ingen ..


Bombshell BH Lindex


Beställde denna BH idag som formar fint och ska tydligen göra så att det ser ut som man är 2 storlekar större än vad man har ! Haha ! Jag är nöjd och bekväm med hur mina bröst är men den gjorde dom fina alltså^^ Den var helt slutsåld i vitt men i svart fanns det bara några få kvar i vissa storlekar, så jag skyndade mig !


Matematik C


FINISHED ! :D


Ear Cuff


Min ! ♥


Gårdagen i 3 bilder


Alla paket ! :D


Vännerna :D ♥


Presenterna :D

En "skolväska"
En smoothiebok
2st Linnen
En vit jacka från VILA
En djup lila skål
200kr presentkort på affection
Reebok Easytone skor
En 'special friend' nalle
Ett halsband
Vit nalle choklad
En 'vänner-fylla-i-bok'
En till bok med texten på framsidan: för saker du minns och inte minns
Teckningar
En rosett
En Nike träningsväska
En grön salladsskål med 2st 'träpinnar'
4st kylskåpsmagneter med olika texter på
Födelsedagskort av olika slag
Servetter
Kapsylöppnare
Ett litet mini-rivjärn
Merci choklad
300kr


Fick dessutom oranga rosor som dock ej är med på bild .



JAG ÄR NÖJD MED MIN DAG ! Nu är det bara ett år kvar tills det är min dag igen ;)
Take Care ♥


True Strength (?)


Things and thoughts ..

Känner mig nere och depp . Pepptalk sökes ! Några varma kloka ord kanske ? Eller varför inte sanna, verkliga ord ? Närhet vore inte heller så fel ..


Nej vet inte vad som blev fel idag riktigt .. Hade en suverän dag igår ! Jag var glad och verkligen jättenöjd med allting ! :D Tack, tack & tack allihop ! ♥
Efter att min mamma, pappa, bror och Adrian hade åkt hem igår så kom Marika, Jennie, Grene, Paul och Victor hit med massa fina, underbara paket ! :) Paket = Lycka = ♥ ! Gurras pappa Gunnar och Gurras lillasyster Jasmine tittade förbi en snabbis också . Det var mysigt och av dom fick jag oranga rosor och en ask med choklad :)
Sen blev det mat på tempel . Myyyys ! Trevliiigt ! Kul att alla följde med , de gjorde min dag 100% bra (Y) :)

Presenterna jag fick igår får ni se lite senare . Ska nu försöka gå bort min förvirring & deppighet med mina nya reebok easytone skor ! Undrar om de är så bra som vissa påstår ? Vad tror ni ?

Myyyys

Dagen har varit kanon hittills :) Mamma, pappa, bror Patrik och Adrian har nyss åkt efter en stund på bergvik och lite fika hemma hos mig ! Det är så kul när de är här och hälsar på ! :) Extra kul var det att Patrik och Adrian följde med eftersom de nästan aldrig är här. Glad blev jag iaf ! :) . Nu är jag 2 linnen och ett par reebok easytone skor rikare ! :D

Nu fortsätter kvällen med paket och mat ute med vänner :D Min dag är fortfarande inte slut än ;)

12 September

Bara för att idag så är det min dag ! :D 21 år blir jag i år . Tiden går fort alltså .. Men idag blir det paket, paket, mys med folk och god mat ! :D


HippHippHurra Till mig ! :D


Pizza

Nu kom Gurra äntligen hem ! Så nu ska vi åka ut och äta innan det bär av till Lesjö :) Vi ska ut och äta pizza på vedugnen. Jag äter egentligen inte pizza så vart kommer mitt pizzasug ifrån ?!


Kommer nog inte uppdatera nu något mer under helgen. Orkar inte frakta datorn fram och tillbaka till Lesjö .
Uppdaterar på Söndagskväll om vad jag fått för presenter ! Paket, paket, paket . Jag älskar paket ! :D Haha !

Someday, Sometime, Somewhere





Ett timmerhus är något jag verkligen skulle kunna tänka mig att bo i . Fina och mysiga !
Jag tror verkligen att jag är i drömmarnas värld idag..


Dagens Vill Ha !

Visserligen börjar det bli höst men ändå hade jag sommarvittring idag och kollade runt på badkläder. Jag ska ju trots allt utomlands om 3veckor och då behöver jag badkläder ! Egentligen har jag ju badkläder så det räcker och blir över, men man får väl drömma lite ! ;)



Snygg va ? :)
Tycker den är fräck ! Den är udda och inte som alla andra, precis som det ska vara.


Betalt, Check (Y)



Anmält och betalt !
Den 29 October blir de högskoleprov !
Jag önskar mig själv ett stort lycka till, för det kommer jag behöva . Alltid när prov ska göras under tidspress så brukar hjärnan låsa sig lite ibland och vandra iväg i någon annan värld..
Men vi får väl se hur det går ! Jag har ingen direkt stor press på mig för jag behöver inte få så mkt poäng för att komma in på det jag vill . Värre var det när jag skulle bli läkare . 1,8 av 2,0 hade varit tungt ..


Alone Time

Gurra jobbar som vanligt från klockan 8 till 5. Marika tog nyss på sig uteskor och gick ut genom dörren för att hon skulle åka till Victor o få datorn fixad. Själv sitter jag just nu i soffan . Ensam, med tankar och funderingar och jag tycker det är skönt! Jag tycker faktiskt det är härligt att vara ensam ibland, eller rätt så ofta faktiskt och det är inte så ofta jag är ensam. Så jag får ta tillvara på det nu !

Ska träna lite framför tv:n, sen ska jag ta ett långt bad och göra mig i ordning för att sedan ikväll åka till Lesjö.
Släkten kommer ju fira mig nu under helgen medan jag är i Lesjö så slipper de åka till Karlstad på måndag för att fira mig !

Take Care ♥


Plugg & Plugg

Har pluggat hela eftermiddagen och kvällenMatte, matte och mer matte . Men nu äntligen börjar de se färdigt ut snart ! Fan så skönt . Tack snälla Jennie för hjälpen ! Och krya på dig !

Ja efter att ha pluggat i flera timmar och tränat 2 gånger i dag så är faktiskt nästan både hjärnan och kroppen trött ! Ska titta på lite sex and the city och sen kolla igenom min program&kurskatalog från Karolinska Institutet som jag fick idag . Kanske hittar något intressant, who knows ?



Danmark

I måndags åkte jag och Gurra till Danmark för Gurra skulle lämna några grejer från jobbet till något företag där nere . Jag följde bara med som sällskap, för jag tänkte att det skulle bli kul att se något nytt ! Har aldrig varit i Danmark förut, har aldrig åkt färja förut och har aldrig ens varit i Skåne förut ! Haha ! Så jag fick se mycket nytt :) Sen hann jag och med att köra bil i Danmark och köra upp bilen färjan ;) Älskade hyrbilen vi lånade alltså !Den var mysig att köra och hade en jättecool färg ! Opel Corsa, en diesel . Opel är ju egentligen inte min grej men den bilen var mysig alltså !

Vi åkte dock väldigt sent på måndagskvällen och var inte framme i Köpenhamn, Danmark förens klockan var 4 på morronen ! Tog ett tag att hitta rätt ställe i Köpenhamn också .. Dessutom så var ju deras rödljus inte direkt som duracellkaniner ..
Sov sedan några timmar för att sedan lämna grejerna och ta sig tillbaka till Sverige. Sprang in på Netto snabbt för att köpa en glass och lite annat, insåg då att de säljde starksprit ! Haha . Rätt så billigt också ^^ Men det blev de inget med !

 

Nu är jag lite stressad ! Har mycket att göra idag ! Ska träna nu och göra färdigt det sista i matten !
Take Care

 


Facebook


Ibland har facebook inte så fel ..


The Sims 3, Husdjur


Åh, vad jag har blivit sugen på att spela the sims de senaste dagarna ! Men jag har inte riktigt tid med att sätta mig ner och spela det . Det brukar alltid bli så att när man väl har börjat så kan man sitta där i hur många timmar som helst !
Kollade nyss på internet vilka expensionspaket det fanns och sen hittade jag The sims 3 husdjur som det nu är hästar med i ! Kul ! förut har det bara funnits hundar och katter, men nu har de lagt till hästar. Det skulle jag gärna vilja testa iaf ! :) . Det släpps dock inte förens den 20 oktober.. Men jag ska ha det !

Stressigt liv

Har ingen tid till att blogga nu !
Bye bye Sverige, Hej hej Danmark och Köpenhamn ! :D Ska bli kul och se något nytt även fast det bara är en snabbvisit .

Kommer hem i morron eftermiddag och åker nu !

....

Sliten, trött och seg efter helgen .. Kom hem i morse kl 5 . Har inga ord, känslor eller tankar just nu.
Tack alla för helgen ! <3
Grattis även till underbara Jennie som fyllde 21 år idag!

Nu väntar tv:n, täcket, kudden och mitt mjölkglas .

-


Oxhälja närmar sig ..

Ikväll blir det oxhälja med trevligt folk, mys och kanske 1 eller 2 karusellåk :) . Jag tror det kommer bli kanon ! Känner mig sugen på varma chips också ? Har gått i mataffärer de senaste dagarna och önskat att de skulle ha varma chips eller iaf något som liknade det ! Tyvärr har jag dock inte hittat det .. haha !





Ska nu ta mig en powerwalk för att sen träna lite inneträning. Blir ju ingen träning under helgen så jag får passa på idag ! Marika kommer nog någongång vid 15.00 & 16.00 ? Hon ska följa med mig på bergvik där jag ska shoppa lite grejer snabbt ! Ja Marika ! Jag sa faktiskt snabbt ;) . sen blir det hem till lägenheten. Fixa till sig, äta mat, tagga och sen bär det av till Filipstad !

Nej som sagt så ska jag powerwalka nu . Tiden tickar iväg ...

September


29 Day's to go !


RSS 2.0