Happy birthday

Grattis till världens bästa Ludde, som idag blir 14 år <3


Vårtecken ! :D


"Happy" day

Känns som om mitt liv är jättestressigt just nu ! Salstentaonsdag och jag har mycket mycket kvar .. Det är så mycket jag vill hinna med att göra, men hinner inte och orkar inte. Jag lägger prioritet på helt fel saker och människor .. Jag är så stressad just nu så att jag sitter på stand-by läge. För de gör ju saken bättre !? Nej .. Men nu ska jag börja dagen med ett träningspass, plugga efter det och sen bestämma mig för vad jag ska göra på Valborg !

Stressa lugnt! Take Care

-


Lördagsmys

Kebabhousemys med bästa Gurra <3


Hjärt- och lungräddning / check !

Har nyss Kommit hem från universitetet ! Eftersom det var så fint så bestämde jag mig även för att gå hem :) nu är jag jättetrött och tror att jag ska sova en sväng innan jag sätter igång med plugget ! Tenta på onsdag och om jag vill fira Valborg så får jag ligga i! Hej hej powernap *


Things in life


Study hard -


Care bag

Fick paket igår med posten. Den innehöll vårdväskan med ett rosa stetoskop och annat fint :) älskar färg så de är kul att kunna beställa lite färg på grejerna ! Det gör skolan lite roligare :)


Perfection

Vi strävar hela tiden efter perfektion, men missar alltid att det viktigaste som vi kan ha finns redan runtomkring oss utan att vi ens tänker på det .


Friday

Sitter på universitetet just nu för tillfället och har klarat den praktiska och muntliga examinationen på blodtryck/puls ! :) känns kanon med tanke på att jag har 3 salstentor i maj och vill inte ha något efter mig nu ..

Ska träffa mamma och pappa snart <3 sen tänkte jag hinna med ett träningspass innan det blir fredagsmyyyys :)

Take Care <3


It's all about attitude


Busy busy




Last night

Utekväll på nöjesfabriken och in flames med några av de absolut bästa ! <3 kul var det ! :D


Bättre sent än aldrig

I'm Back !


Väcka Marika nu, Universitetet på cykeln i regn, plugg, plugg och träna.

Choop Choop*

RSS 2.0