Results

Har klarat min allra första hemtenta! :D Fick resultaten idag, men ingen vila ingen ro! Nu fortsätter jag med nästa ! "vad är en människa?" handlar temat nu om. Wiiiihooo//


It just keeps getting better !


Happy Moment!


Winter wonderland

Jag la mig i sängen. Somnade mellan halv 1-1. Vaknade för 10 min sedan och fick se en jävla massa snö överallt ! Infarten till huset är igensnöad ! Haha x) undrar om bilen kommer ut ?


Glömde bilden ..

Inte van att blogga via telen faktiskt .. Så jag tryckte fel och grejer ! Haha inte lätt :)
Men promenad var jag ute på i det fina vädret iaf och här kommer den så " viktiga " bilden ! Hehe :) puss på er !


Today

Praktiken slut. Var jättemysig vårdcentral här uppe i likenäs med snälla och duktiga personer! Fick sova vad länge jag ville idag. Sov till 9 bara ! Ovanligt ! Slappdag med en mycket positivare inställning idag än sist jag skrev. Btw. Bilden jag lade upp sist visar Blodvärden, vad mycket vita/röda blodkroppar man har osv. Och det är mina värden! Nål- och spruträdd som jag är så ville jag ändå göra det för att övervinna min rädsla! Så för första gången blev jag stucken i armen! Jag är stolt över mig själv :) tog en promenad i den fina solen förut också! Myyys :)


Day 3

Feelings of today: confusion, sadness and anxiety.
Why ? Don't know exactly..

Men en sak som jag är väldigt stolt över att jag har gjort idag visas på bilden nedan ! :D hoppas ni förstår ;)


Day 2

Den andra dagen är avklarad och jag är så tröött så jag skulle kunna sova 1 dygn! Så känns det iaf ! Inga sprutor idag på praktiken har jag sett ;) hehe ^^ det är bra ! Avvänjningen från skräckföremål för inte gå för fort för då blir det inte bra ! Haha :)
Idag har jag dock fått tagit blodtryck på någon för första gången ! Och fått blodtrycket tagit av någon som aldrig tagit det förut ! Min skräck för blodtryck går bättre iaf ! I morron är det långdag igen. Ska sova snart efter en mysig alla hjärtans dag fika med gurra <3

Ha en bra alla hjärtans dag allihopa ! :)


My first day !

Blandade tankar och känslor om min första praktikdag här uppe i likenäs ! Personalen är jättebra! Snälla och trevliga hela högen :) och vi gör något hela tiden förutom när vi har rast då ;) tycker dock fortfarande sprutor är väldigt läskiga :S och äckligt att se på .. Men det är en rädsla jag ska övervinna! Nu jävlar!
Är trött nu redan och ska sova efter mitt samtal med mamma som jag ska ha nu. Börjar klockan 8 i morron och slutar 5 !
Take Care <3

 


Friday Night

Vet inte vad som hände igår riktigt. Började ha mys hemma med Marika, gurra och Victor, men slutade med att jag hamnade på tempel och sen på efterfest i en bil! Haha! Roligt var det iaf :) ibland blir det väldigt lyckat av att vara spontan! Känner bara att vinkonsumtionen kunde varit lite mindre, för den bråkar med mitt huvud idag.. Lite mat och varm choklad gör nog susen ^^

Nu är jag dock påväg hem till Lesjö och mina föräldrar. Saknar dom nu faktiskt, så det ska bli skönt att få träffa dom <3.
I morron bär det iväg till Ransby där jag ska ladda upp inför min första praktik på en vårdcentral. Ska bli kul!
Take care <3


Update

Livet flyter på ! Skolan går kanon och allt annat känns bra :) nästa vecka ska jag iväg på praktik uppe i likenäs :) ska åka och hälsa på mina föräldrar i morron innan jag åker upp och bor i ransby när jag ska ha praktik. Nu ska jag äta lite mat och sen blir det lite mys med några få gulliga, spel och vin ! Trevlig helg på er !

Här nedan ser ni min fina namnbricka som jag ska ha på praktiken ^^


.. och vet ni ?

Jag har en skum känsla inom mig som jag verkligen inte kan beskriva med ord. Ingen dålig känsla .. Utan snarare tvärsom. Jag känner mig lycklig, inifrån och ut. Och varför vet jag inte. Livet bara känns bra. Fan så bra va ? Haha ! Jajemän ! :D

Puppy

Hemtentan är äntligen klar och färdig att lämnas in i morron !! Den blev till slut på 1077 ord och det känns rätt så bra. Jag vet inte riktigt vad lärarna är ute efter men jag hoppas den faller dom någorlunda i smaken ;).

Föresten ! Häromdagen var jag och tittade på Cocker spaniel valpar :) och de var såå söta !
Titta här --->





Nu ska jag belöna min pluggpresentation med en varm kopp choklad och ett beverly hills avsnitt innan jag tar sängen :)


Snow


Här under kvällen sitter jag i soffan och är helt inne i mitt pluggande, som i en annan värld liksom. Jag hörde någon prata och sakta men säkert började jag komma tillbaka till den vanliga världen och pluggvärlden försvann. Det var Gurra som pratade med mig och han sa att han tyckte det var dags att jag tittade ut genom fönstret.
Jag la ifrån mig boken och tittade ut.... Det snöade ! och hade snöat ungefär 1dm ! Jag har egentligen ingenting emot snö, det är bara det att han brukar ta med sig min inte så älskade vän, kylan.


Plugg plugg plugg

Har spenderad hela fredagkvällen igår och hela lördagskvällen idag med att plugga ! Känner mig duktig som pluggar när alla andra är ute och festar ! Men jag har ju varit sjuk nu länge så jag borde inte göra så mycket annat än sova, äta och plugga faktiskt. Tentan ska vara inlämnad på måndag och jag är alldeles snart färdigt ! It's going good good !!


1 februari

1 februari idag redan! Det känns som om tiden flyger förbi och jag hinner inte riktigt med .. Det har hänt så mycket under det nya året och det har bara gått en månad. Det känns som om huvudet inte riktigt hinner med. Jag hinner inte tänka alls, fast det kanske är meningen ? Meningen är kanske att man inte ska tänka, utan bara gå på känsla. Satsa lite istället för att tänka.

Jag är rätt så velig just nu.. Det måste vara för att jag sjuk nu ! Jag håller på med en hemuppgift nu i skolan som ska vara inlämnad på måndag. Den handlar om kunskap. Man ska skriva hur man ser på kunskap och så vidare. Tycker det är en rätt så intressant uppgift faktiskt ! Ska bli kul att börja skriva på den !

Ja och eftersom jag är sjuk missar jag nystartsfesten och sittningen på fredag och lördag ... Men men de kommer andra gånger !
Nu ska jag plugga !

Take Care <3


RSS 2.0