Nollning med CURA !

Min första skoldag gjordes den 23 Januari likaså min första nollningsdag. Nollningsveckan är färdig efter massa skratt, roliga lekar, trevliga människor och en alltför stor alkoholkonsumtion ! HAHA ! Men jag har haft en jättekul vecka och träffat många nya underbara personer ! Nu ligger jag dock hemma och är sjuk. Feber, halsont, hosta . You name it ! Men jag har laddat upp med ipren, halstabletter i olika former och rethostatabletter ! Jag tänker inte sitta och skriva om allt som gjordes under nollningsveckan för det var en del ! Men sammanfattar allt med några bilder !
I guess att de här med skolan kommer bli good after all ! :)



Klara, Emelie & Jeanette :)


Victor, Josefin & Jeanette :)


Emelie x2 och Klara :)


Myself & Anna :)


Happy People !


Generalerna :)


Felicia & Victor :)


Jeanette & Jag :)

 
Jag, Klara & Anna :)


Det var allt ! Tack för en underbar vecka CURA och alla andra inblandade ! :D

Update

Första skoldagen gick bra ! Första nollningsdagen likaså ! Kanske lite , lite för mkt vin .. HAHA!
Andra nollningsdagen också bra ! Kom dock hem klockan 9 idag. Nu hoppas jag få sova om min hostande hals tillåter det .. Andra skoldagen blir i morgon. Mellan 09-16! Jippiiii ! Älskar tidiga mornar och långa dagar ..
Take care <3


New things are happening

Första dagen på resten av mitt liv i morron ! Nja inte riktigt men nästan .. The first day at school och det är blandade känslor . Jag ska äntligen göra något med mitt liv ! Inget velande, stillasittande, förvirrande eller jobbiga tankar om vad jag ska göra med livet. Jag har nu gjort ett val och ska nu leva med det ! Jag tror faktiskt de kommer bli bra ! Det är bara det att jag har inga bra erfarenheter av skolan. Dock har jag en ny chans att göra skolan till något bra, istället för att se det som något dåligt . Wish me good luck !
I morgon går jag på universitetet från klockan 1 till 3. Det blir introduktion och information.
Hej hej mitt nya liv !

Take Care <3


Something

Har inte bloggat på väldigt länge. Konstigt då det är så mkt lättare att blogga nu än hur de varit förut .. Jag fick typ inga gissningar om vem min nya familjemedlem var ! Haha synd ni kanske missade ngt ;) hemlig present liksom ^^ men min nya medlem är ingen kanin som några har trott utan en ipad2 . Haha ! Det är tänkt att den ska underlätta min vardag och skolarbete. Hittills gör den sitt jobb ! Dock har jag laddat ner några appar och blivit beroende av vissa spel.. Är just nu i nordvärmland, ransby. Där gurra jobbar lite och jag hjälper till :) har inga mer direkta nyheter. Jag har börjat kunna sova igen efter att ha haft sömnproblem ett tag ! Sen så kanske tiderna inte är de bästa.. Men jag sover iaf ! Ja nu är det bara en vecka kvar snart innan jag börjar skolan. Nästa vecka är den sista lediga och då ska jag ta det lugnt, träna, hälsa på mamma och pappa, hämta ut min nya telefon och festa lite för att fira att jag kommit in på skola! Kanon blir det ! Nu ska jag snart ta natti natti !
Take Care *


?

Nu sitter jag här med min nya familjemedlem! Den säger inte så mycket, den ligger i mitt knä ibland, den är liten och vit.
Vem är min nya familjemedlem ?


03-01-2012

Det nya året fortsätter att rulla på ! Förändringar har redan skett. Jag är ju en människa som egentligen inte tycker om förändringar, fast det här var jag mest förbered på eftersom som vissa saker var som det var och jag såg aldrig någon förbättring. Man kan inte stå och stampa på samma ställe hela livet liksom. Livet känns lite lättare nu i min förändring och nu ska jag fokusera mig på det nya året 2012 ! Med skola, universitet liksom ! Lite läskigt .. Ska börja rida igen har jag tänkt, fortsätta träna och därimellan ta det lugnt och umgås med nära och kära. Kanske hinna med någon utomlandsresa ? Who knows ? Jag tar en dag i taget än så länge :) Eller ja .. En vecka i taget !

Beställde en ny telefon idag så mellan 1-2 veckor är jag nu telefonägare !

Har inte så mycket mer nytt för tillfället förutom att mor och far hälsade på idag. Mys :) De köpte mig också ett par nya byxor ! Tack ♥ Sen har vi ätit på bergvik som vi brukar och spelat kort hemma hos mig med fika till ;)
De åkte hem för en iten stund sen nu och gissa vad ? Det har börjat snöa igen .. Jag som hade hoppats på en vinter utan snö, men ser tyvärr inte ut så längre. Ja man säger ju att man ska uppskatta det lilla man har, så får passa på  att uppskatta snön innan det försvinner ! Snöänglar, bob, snögrottor och skoter. Det finns ju faktiskt mycket man kan göra med snön :) fast idag ska jag bara sitta inne och ta det lugnt !

Take Care



01-01-2012

Nytt år, nya minnen, upplevelser, gråt och skratt. Den första dagen på det nya året var helt godkänt ! Schläkting har varit här hela dagen och de har varit mysigt med besök ! :) Jag, Marika, Gurra och schläkting drog ut till vedugnen för att äta lite god mat. Sen när vi väl var hemma satt vi och spelade kort ett bra tag innan vi till slut skulle se filmen inception :) har sett den förut och den är bra ! Men schläkting hade aldrig sett den så därför tittade vi på den ! Har nyss spelat klart den sista omgången kort och ska sova nu. Ska upp lite tidigare i morron för att shoppa lite kläder med schläkting som fått presentkort i julklapp innan han sedan drar hem till Karlskoga.

Nyår var både bra och dåligt. Men nu fokuserar vi på det som var bra ! Man ska alltid se saker från den positiva sidan :) Vi var hos Grene och träffade fint folk och åt mat :)
2012 kommer bli en spännande och väldigt händelserikt år tror jag ! Har inga direkta förhoppningar men tror det kommer bli ett bra år med några förändringar. Så välkommen 2012 !

Glad fortsättning till er på det nya året, 2012 ! ♥




RSS 2.0