Byta blogg ?

Jag tror alla har hängt med på mitt hat angående blogg.se-appen.. Och hatet sitter fortfarande kvar ! Har funderat på att byta blogg, men vill inte börja om på en helt ny igen. Men om jag skulle skaffa en ny så skulle jag kunna blogga mycket mer.
Krävs fundering detta ...

Vilket namn (?)

image description
Som ni vet så kommer våran familj bli valpägare till veckan till en cavaliervalp och namn är fortfarande ett problem. Dock så har vi bara några få namn kvar som vi väljer mellan!

*Lipton
*Chicco
*Milton
*Apollo
*Lufsen
*Cosmo
*Nemo




Har ni åsikter, som jag antar att alla har så yttra dom gärna ! Mamma tjatar fortfarande på mig om vilket jag tycker, men jag vet faktiskt inte.. Tack på förhand ;) Puss&Kram på er ♥ 


Update+Bilder

Nu sitter jag äntligen vid en dator så jag kan blogga igen ! Vet verkligen inte varför blogg.se-appen inte funkar för mig .. Det går inte att logga in, och nej jag har inte skrivit fel lösenord och användarnamn .. Tråkigt när det inte fungerar :(
Sitter nu i härjedalen och har varit här sen i onsdags ! Har tråkigt väder idag så vi sitter mest inne, men trotsade faktiskt vädret förut för att spela boule :) hehe, som jag aldrig spelat förut. I Morron är det marknad, tivoli och lite uppträdande här som vi ska iväg på :)

Här kommer bilderna från Jennifers 22års kalas ! :D

Marion, Victor och Mathias :)


Paul, Jennifer & Jag :)


Födelsedagsbarnet själv som öppnar fina paket ;)
Hoppas de kommer till användning ^^


Marika och Saphira :)


Mathias med en av jennifers presenter ^^


Marion, Jennifer och Paul :)


Jag & Anna :)



Grene, Mathias och Jag :)


Blogg

Jag tycker de är väldigt konstigt att blogg.se-appen inte funkar på mobilen, men på min iPad .. Det som är jobbigt är att jag har alla bilder på mobilen så jag sitter och skickar bilderna till min mejl nu istället. Jobbigt!
Slänger in några bilder från helgen snart :). Sen ska jag åka buss Karlstad runt tror jag! Stan, våxnäs och bergvik! Många ärenden idag eftersom de inte blev av igår !
Pusshej <3


Sleeping beauty

Nu har jag sovit ikapp det jag har missat de senaste dygnen. Sov 13h timmar! Nu har jag mkt att göra och fixa idag så jag bloggar lite senare.
//

App-krångel +helgen

Ursäkta mitt dåliga bloggande ! Men appen på mobilen vill inte funka .. Så jag har inte kunnat logga in och bloggat trots att jag försökt hela veckan :(
Just nu är jag väldigt trött. Sov 1 & en halvtimme inatt bara ! Igår var det kalas för underbara Jennifer :D var först hos hos dom i lägenheten med lite spelande av olika spel, sen åkte vi till kolsnäs där det blev dansande innan de stängde. Jättekul kväll ! :D och grattis igen till Jennifer ! :) hoppas du fick en bra kväll ! ♥ anna har också varit här under helgen ! Var kul att träffa dig igen, efter all tid .. Tack för helgen :D
Har bilder från festen men eftersom allt krånglar med bloggen så kommer de i morron istället :)
Som sagt 1 1/2h på 2 dygn. Nu förtjänar jag att få färdas till mitt rosa fina drömland!
Take Care//

Tillökning !

Kommer anlända ny familjemedlem om ungefär 2 veckor :) en cavalier valp ! Längtar :D det kommer mest vara mammas, men den kommer få tillbringa tid hos mig också :) slänger med bild så ni får se hur prinsen ser ut !


The apartment

Som en del av er vet så har våran inneboende och vän Marika flyttat ut för att vidga sina vyer och leta jobb :). Vilket betyder möblering och städning för mig! Hehe ^^
Det mesta är klart förutom lite småsaker :) slänger in en bild på det nya tv-rummet !
Ciao//


Härjedalstripp

Har varit i Härjedalen en sväng i helgen tillsammans med Marika :) kul var de :D

Var iväg för att hälsa på mor, far och släkt där uppe :) sen för att kolla på en cavalier valp som vi kanske ska köpa ! Bilder kommer sen ..

Kollade även på terrier och jämthundsvalpar som min kusin sussa hade :) mysig helg med djur, spel , folk och mys ! :D

 


RSS 2.0