Information

Har varit på introduktion för nyanställda för mitt sommarjobb nu från klockan 8 till halv 12. Gick sedan och pratade med min chef om tider, schema och lappar som ska skickas in hit och dit ! To much information for me today 😱 ! Nu sitter jag på bussen och är snart hemma .. Ska laga mat tills gurra kommer förbi vid 15 tiden. Sen blir det plugg !! Och jag är trött ...


Update

* Gurra har fyllt 21år i Lördags, Grattis ! <3
* Har stressat som fan över lokalfixande och grejs med Gurras födelsedag.
* Victor skadat foten på festen och går nu på kryckor .. Det bästa är att jag fick allting på film ;)
* 2 Hemtentor och en salstenta innan den 9 Juni.

Jag är till och med för stressad för att komma på flera punkter !
Nu blir det plugg iaf !


Im lovin' it <3


*•*•*

Har inte tid att uppdatera bloggen. Stressad. Mkt att göra! Pressad. Plugg, skola, hallå sommarlov?! Sola på balkongen i 25 gradig värme. Känns som om man vore utomlands! Leka nörd i form av att spela left4dead2. Dygnsrytm vad är det ? Massa planering. Gurra fyller år till helgen, lördag, 21, mys :) . Stress igen ... Kanske sova ? För stressigt för att sova ? Nja ... Sover bort stressen istället ! Vaknar med nya krafter!

Sola, plugg, mys, träning, spel, mat . Same things everyday, happy life!

Snabbsummering over and out//


Yesterday-lesjöfors

Den årliga Lesjöforsmarknaden ägde rum igår. Jag hade sovit i lesjö från onsdagen till torsdagen och jag gick upp tidigt igår för att gå på marknaden med mamma 😊. Jag hälsade på släkt och träffa gamla vänner som man inte ser så ofta ! Kvällen bestod av grillning och förfestande i Marikas mormor och morfars hus 🍸.
Folket från Karlstad (gurra,Grene,Paul,Victor) och folket från Munkfors (Jennifer&mathias) anlände även till lesjö :) vilket var jättekul ! 😃tycker det är kul när alla samlas på samma ställe ! Då mår jag jättebra ❕ det händer inte så ofta men man uppskattar det väldigt mkt när det händer !
Efter förfesten så drog vi till Wallengren en sväng och efter det så åkte vi ner till folkets hus och kikade lite 😊. Det bar sedan av till Karlstad och sängen ..

Men tack för kvällen mina underbaringar !❤


Dreamworld, where are you ?

5 timmars sömn i fredags, 5 timmars sömn igår och 7 timmars sömn inatt.. Det här kommer från en person som behöver sova mellan 9 - 9 1/2 timmar per natt ..💤 och en person som inte fungerar efter 2 dagar med dålig sömn och sen är inne på den 3:e dagen med dålig sömn 😞.

Jag orkar inte träna, plugga, städa och tydligen inte ens bada.. Jag skulle raka benen, tvätta håret med inpackning och grejer men jag hann inte mer än att lägga mig i badkaret innan jag somnade ! Sov en halvtimme i badkaret 💤. Det verkar som om sömnen kommer ikapp nu..


Parteeey

Nyss hemkommen från inflyttningsfest hos Erik Gustavsson i Ölme 🍸! Jättekul med massa, massa människor, mest gamla lillerudare dock :)
Åkte dit med Grene,Gurra och Victor ! Kanon kalaskul ! 😄inga bilder finns tyvärr..

Nu blir det sova innan jag ska upp om 6 timmar igen för att åka till lesjö fram och tillbaka för att gratta syster och bror Patrik :) 🎁

Kommer vara tröööött i morron ! Sov bara 5 timmar natten som var ..
Take Care ❤


.

Skrivit tenta 📝 idag och bara sovit 5 timmar i natt. Fy fan vad trött jag har varit från lunchtid och framåt ! Nu börjar det dock ordna upp sig :)

Kroken åkte hem igår också så nu är hundvakningen slut. Gurras mamma köpte med sig grejer hem till mig som tack för att jag passade kroken ! 😃happy me ! En parfym och en concealer 😊


"

Igår, mys med mor och far här i Karlstad , hundvakt och Grene hälsade på :)
Idag, plugg plugg plugg och hundvakt!


Kroken


Surprise

Jag har varit så trött och seg hela dagen .. Inte pluggat ngt och sovit. Nu när gurra kommer hem ger han mig paket med choklad i 😊❤åh, vad glad jag blev då 😃 älskar sådana små överraskningar ! Speciellt när dagen varit mindre bra .. Det är de små sakerna i livet som gör det stora 😉


Big bang

Hade fint besök här igår kväll! Emil och Emelie kom förbi och vi fikade lite :) kul !

Är hundvakt nu idag tills på torsdag åt kroken :) lite mysigt är det att ha hund ibland ikring sig! Tyvärr så skulle jag inte kunna ha en egen hund just nu eftersom mitt liv inte passar för det. Jag är för impulsiv, åker mycket och vill ha mkt frihet! Men när jag går i pension så ska jag ha en hund ! Haha, det har jag redan planerat 😄.

Ska försöka plugga snart! Dagen har varit seg och jag har varit väldigt trött 😞 ska kolla klart på Big Bang Theory först, klockren serie 😊 sen gå med hunden, sen handla, sen laga mat, sen äta mat ... Mkt jag skulle hinna med innan plugget tydligen 😉 kommer bli sent innan jag är färdig alltså ...

Nej nu blir det åter till tv:n ! 📺


Längtar Längtar Längtar

Den 10-17 Juni kommer jag och Gurra spendera våra dagar i Ialyssos, Rhodos på Ixian grand hotell! Längtar ♥



Hotellet


Rummen


Utanför hotellet




Fint va ? :D


Helgen

Har haft en jättebra helg och umgåtts med massa fina människor! Gårdagen blev lite fest med folk här i lägenheten innan vi drog iväg till Grene med kompani som var i stan och hade kalas :) Jennifer hälsade även på under kvällen vilket var jättekul! :D Som alltid ! Efter vi hade varit i stan drog vi till Bogerud på efterfest och därefter körde vi hem folk till Kristinehamn och Karlskoga, så det blev lite åkande och en vääldigt sen kväll!(morgon) .. Men en kanonkväll !

Dagen har mest varit seg.. Har ätit ute på pizzeria med Gurra och Marika och nu på kvällen blev det filmkväll med hela gänget! (G,G,M,V). Kollade på någon film som hette "The Grey" tror jag ? Vad någon film som handlade om ett plan som hade störtat och de hamnade mitt ute i ingenstans där de var snöstorm, kallt och fullt med vargar.

Nu är jag trött så jag ska lägga mig snart .. Väntar på Gurra nu som är i duschen bara. I morron blir det att plugga stenhårt igen ! Wiihoo!

Take Care

Low Back Dress

Har väntat såå länge på att min storlek ska komma in igen på Nelly och det verkar som om today was my lucky day !



I love.

Köpte denna underbara bodylotion idag som luktar jättegott! Tänkte att jag skulle fira mitt sommarjobb med någonting :) den serien finns i massa olika lukter och finns att köpa på affection ni som är intresserade ! Vardagslyx :)


Good day

Började dagen med en dusch. Fortsatte till centrum för min arbetsintervju som mer blev en anställningsinformation! Haha :) sommarjobbet är mitt ! Gött ! Det kommer firas med en utomlandsresa till Egypten i höst med en massa människor :)
Åkte sen till universitetet för att lämna min praktiklapp.

Nu sitter jag hemma och myser. Väntar nu på att gurra ska komma hem för jag har lagat fin god mat ! :)
Good day :D


Hard work work

Sommarjobb: check (Y)
V.26-v.28 , V.30-32


Titanium

I'm bulletproof, nothing to lose
Fire away fire away
Ricochet you take your aim
Fire away fire away

You shoot me down but I won't fall
I am titanium
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
/*


Min torsdag

Hela dagen har bestått av plugg och plugg. Har mycket att plugga, men det känns bra och som om jag för en gångs skull håller min planering!

Nu på kvällen har Grene varit och hälsat på och jag, gurra, Grene , Marika och Victor har ätit tacos tillsammans :) sen har de blivit tv-tittande i form av fråga Olle och lite spelande.
Nu ska jag sova för att i morron gå iväg på min andra intervju för sommarjobb inom hemtjänsten! Good luck to me :)

• Natti På Er •


Note to myself

Glömde lägga in detta i min kalender som jag gjorde för ett litet tag sedan. Nu är maj ännu mer fullproppat med saker att göra!

Tillägg:

17Maj = Lesjöforsmarknaden

Valborg

Fick en awesome valborg trots allt ! Såg mörkt ut ett tag och det såg ut som jag skulle få spendera kvällen hemma i lägenheten med boken "människokroppen" och plugga istället. Men som vanligt.. i sista sekund händer det grejer! Haha ! Jag brukar inte vara så impulsiv längre som jag en gång i livet har varit, men det verkar som om djupt inne i mig sitter impulsiva Madison kvar. Jag får lite tonårsnostalgi, då nästan allting jag gjorde var impulsivt. Vilka tider :)

Men jag hamnade i Lesjö på valborg där Rydell och quick spelade på folkets hus. Det är stort! Någon sånt här har inte hänt i Lesjö på väldigt lång tid, iaf inte under min existens ! Väldigt roligt att hela Lesjöfors vaknade till liv, hade trevligt, dansade och umgicks ! Och det kändes som att för en kväll så fanns det inga bråk, inget skitprat och gnäll i Lesjö ! Härlig känsla :) Hoppas på fler sådana här upplevelser i Lesjöfors !

Jag brukar ALLTID ta bilder på fester och under nöjestillfällen men just då gjorde jag inte det konstigt nog..




Hot hot hot

21 grader varmt ute ! Fan vad gött väder :D


RSS 2.0