KBAB Ridläger

Som ni kanske vet så fixade KBAB, alltså hyresbolaget här där jag bor ett gratis ridläger på Karlstads Ridklubb. Jag anmälde mig såklart för jag kände att efter 2år var det äntligen dags att sätta sig på hästryggen igen !

Det var 2 roliga dagar med ridning, mys och körning av ponny :) insåg vad jag saknat stall och hästarna. Så inom en snar framtid ska jag börja rida igen !



Star var den första hästen jag red. Mysig häst både i spilta och att rida. Dock inte riktigt min typ av ridhäst, men väldigt fin!



Theresa var den andra hästen jag red. Jättemysig häst! Älskade att rida henne ! Mycket framåtbjudning, känslig, mjuk, fin, formbar, lydig, energi! Allt gick kanon med henne, till en början iaf ! Haha ! Hon är tydligen nyss igångsatt efter att ha varit halt och har rätt mycket energi.

Men jag red rätt upp på medellinjen och längst ner i svängen så är ridhuset uppdelat i 2. Den ena halven rider privathästägarna på. Så när jag hade vänta rätt upp och på mitten skulle svänga av så var det en av privathästägarna så tränade galopp från stillastående, så hennes häst gjorde något bocksprång. Så min häst som var bara en liten bit ifrån gjorde samma sak, fast lite mer högra och med skjuten rygg .. Så jag flög !
Haha ! Men det gick bra. Slog i armen och höften i en bom som låg på backen som delade av ridhuset. Sen har jag ont i insidan av låret och är stel i hela kroppen ! Haha .

Men henne ska jag rida igen !


Nu ska jag göra mig i ordning inför nyår !

GOTT NYTT ÅR !

My Christmas

Min Jul var inte riktigt som det brukar se ut de andra åren. Den 24:e December var jag hemma hos mina föräldrar där även Gurra var med i år :) Min bror Patrik och hans barn var också där. Inte Nicklas detta år tydligen ..
Sen den 25:e December drog jag och Gurra till Arvika för att fira jul med hans släkt. Vi hälsade på mormor&morfar, farmor&farfar, kusiner och annat !
Den 26:e December åkte vi från Lesjö till Karlskoga först för att gratulera schläkting som fyllde 21 år ! :) Sen fortsatte vi till Karlstad och Hammarö för att fira lite julmys hos Gurras mamma och Johnny :).

Det var min jul sammanfattat. Hoppas ni alla hade det mysigt i jul ! :)


Ludde & Jag på Julafton hemma i Lesjöfors :)


Jag & Gurra på Julafton :)


Gifts

Jag kommer ta en liten bloggpaus nu under jul. Det är stressigt och mycket att göra under juletider ! Sen så ska man inte direkt sitta vid datorn utan umgås med vänner och familj ! Vi hörs efter Jul och hörs innan nyår !

GOD JUL !
Här var julklapparna jag fick av Marika, Paul, Victor, Grene och Jennie går ! Tycker om alltihopa, TACK :)



Julfirandet igår med vännerna !



Och såhär gick det när jag lämnade min kamera för några sekunder .. Haha !


Tack för kvällen, alla julklappar, myset och allting ni fina underbara människor ! ♥

Julstress

Hinner inte blogga. Kom hem från Ullared i natt klockan 3. Somnade i morse klockan 6. Gick upp ? Jag minns inte. Julmys med vänner klockan 19.00. 1½ timme kvar ! Mat, städning, dusch och i ordningfixande av mig själv kvar . Hur ska man hinna ? Vet ej .. Men mys kommer det bli ! Mat, julklappar, fina vänner och en liten dricka på det :) Hihi ^^  i morron tror jag det är lugnt från stress . Iaf tills dagen innan julafton ! Hmm kurr .. jag är hungrig nu. Mycket, massa. Inte ätit något idag. Kan inte äta nu för då är jag ju mätt tills julbordet ? Sekundens problem.. Nu måste jag duscha !

God Jul i förtid på er ! ♥

19 December

På grund av en massa anledningar så är Julfirandet här på Rud med mina och Gurras föräldrar flyttat till idag !
I morron ska jag, mamma, pappa & Gurra till Ullared en snabbsväng där även den kära bilen i närheten står på volvo. Lång historia ...
Julstök hela dagen ! Nu är mamma & papp här . Snart kommer Gurras pappa, Ann och Jasmine. I morron blir det Ullared så hinner inte blogga något x)

Take Care ♥


Mys !


All I want for christmas Is you



Soon Soon Soon ..

Photoshoot Studio ! Part 2






Mysigt och kul var det ! :) Tack ni inblandade !

Photoshoot Studio ! Part 1






December


Såhär ser det ut ! Frågor på det ?

Study Study


Den 23 Januari verkar det som om jag kommer att få befinna mig här regelbundet i 3 år framöver !

?

Vart har jag tagit vägen ? Jag vet inte. Inte till min blogg iaf. Det är inte så vanligt för mig att inte blogga på typ en vecka ! Jag har haft ett rätt så självdestruktivt beteende den senaste tiden .. Gjort saker som jag inte mått så bra av. Och nej jag skär mig inte eller något sånt utan att jag har dåliga rutiner på livet bara som jag inte mår bra av .. Men nu börjar det ordna upp sig ! Måste vara doften av julen jag känner av ?

Kommer blogga regelbundet normalt nu ett tag och sen ta ett litet juluppehåll.

Take Care ♥ 


Vet ni ?

Igår kväll var jag 26år med blond hår och rosa halsduk. Allsång i stort orange fordon. Det kallt och väldigt halkigt med mina klackar. Natt spenderat på Råtorp. Hem klockan halv 6 på morronen. OC avsnitt tillsammans med Marika. Släcker lampan klockan 9 på morronen. Vaknar och går upp 17.25. Bra start på dagen ? Haha ! Gick direkt snabbt till pekås. Stänger 18.00. Köpte sallad och gurka. Ska snart äta frukost, klockan 20.00 nu på kvällen ! Hörde ni ? FRUKOST ! Very good. Pitabröd och kebab det blir. Sen OC maraton med Marika. Bra kväll! (Y)

Take Care

Fredagsmyys

Nu blir det Idolfinal mys tillsammans med Marika, Victor och tacos ! :)
Ha en trevligt fredagskväll ! Myyys :D


Vem vill ni ska vinna ?
Robin eller Amanda ?

Själv hoppas jag på Amanda !



Varm Choklad





My Thursday

Denna dag har mest bestått av träning. Följde med Marika&Sanna in till Karlstad City när de skulle gå på föräldrakurs. Själv tog jag mitt pick och pack och började gå till gymmet och där var jag duktig och tränade i 2 timmar tills snälla Sanna&Marika kom och hämtade mig :)

Nu efter en dusch, lite mat, en vandrande sväng till pekås med Marika så ska jag bara mysa framför tv:n och titta på OC och senare Fråga Olle dokumentären ! Jag vet inte varför, men jag älskar tydligen serier av alla dess former .. Beverly hills, One three hill, sex and the city .. Ja kanske inte alla serier men ni förstår ^^
Just de ! Glömde det viktigaste ! Vi ska göra varm choklad :) Eftersom att ni är så underbara så ska ni också få receptet, fast i nästa inlägg ;)

Take Care

7 December

Ser just nu att min blogg krånglar .. Trött jag blir när den gör det ! Man får ingen lust överhuvudtaget att blogg då .. Jag ser knappt vad jag skriver. Och ja jag är seriös ! Får blogga lite mer i morron istället, för idag funkar det tyvärr inte som jag vill.

Blev iaf en myskväll med Jennifer & Marika idag !  Mat och efterrätt på kebabhouse !
Tack för kvällen underbaringar, ni gör mig glad ! ♥


-

Bakat vaniljmunkar idag. Gurra gjorde mest jobb. Jag beställde efter julkort idag. Fattigt snart. Har inte gjort så mycket mer idag annars. Fast ändå har dagen varit stressad ! Hur ? Ingen som vet .
Jag är på ett väldigt irriterande humör. Fruktansvärt! Nu skulle jag ha gym. Träning löser problem. Iaf för ett tag. Men jag är 10mil för långt bort! Kul .. fast jag har ju mamma & pappa ! Men jag är ändå irriterad. På omvärlden. Varför ? Jag vet nästan varför. Men ändå inte. Störande .. Jag kanske inte bara passar in i detta ? Kanske borde välja en annan väg. Rosa, moln, utan drama. Orka med drama. Hmm vet inte vad jag ska säga mer. Tom. Inga ord. Vad gör man ? Hur ska jag leva ? Vilka människor kommer jag ha runt mig ? Äsch för mycket tankar för detta nu.

Over and Out.

Julbord

Packa, Lesjö next och sen .. Wait for it ..
..
..
..
.. JULBORD ! :D


My Night And Morning

Klockan var halv 8 igår kväll när jag först började bli trött och tänkte att jag för en gångs skull så ska jag lägga mig tidigt ! Och gissa vad ? Jag släckte lampan 23.00 ! Jag vet inte vad ni tycker .. men för mig och speciellt på en lördagskväll så är det vääldigt tidigt ! Det som dock inte varit så positivt är att jag vaknade klockan 03.00 / 04.20 och 05.54 under natten. Och jag vet inte varför jag konstant vaknat under natten .. Men iaf ! Jag gick upp innan klockan 9 idag ! Och det har inte hänt på jag vet inte hur länge. Nu ska jag snart iväg till gymmet ! Sen packa snabbt och sen blir det att åka till Lesjö & julbord ! Längtar !

Längtar efter snön nu också ! Jag har ärligt talat inte sett någon snö i år än .. Har bara sett på internet att folk skriver: "Snö" eller "Det snöar här nu!" ... Hmm varför har jag inte ens sett en flinga snö ?
Jag antar att det finns en viss risk att se snö i Lesjö .. Då skulle jag bli en glad tjej :)




Take Care

3 December

Har varit till gymmet för ett litet tag sedan. Sitter nu här vi datorn, ska äta lite soppa och sen titta på Victoria Secret Fashion Show 2011 och Stockholm Horse Show 2011. Ska passa på att mysa lite nu när jag är själv hemma ! Marika är ju i Lesjö och Gurra är fyllechauffisch till Eskilstuna där en kompis har inflyttningsfest.




Tänkte även titta på årets julkalender sen klockan 18.45. Har inte sett den i år än och jag har inga direkt förhoppningar på den heller eftersom de senaste julkalendrarna inte varit så värda att titta på. Men hoppas den är bra iaf ! Någon som vet ?




Efter gymmet förut så svängde vi in på okQ8 för att handla lite mjölk, soppa och knäckebröd. I kassan framför oss står Daniel Karlsson. Kanske mer känt som The moniker nu för tiden. Han har varit med i Idol 2007 och melodifestivalen. Han köpte snus, julmust och korv med bröd och åkte sedan taxibil därifrån. Haha !




Nej nu blir det soppa innan den kallnar !
Ha en bra kväll vänner ! De ska jag ha :)
Take Care

Feelings of today

Ibland blir man lite pissed-off på livet. Ibland blir man arg, ledsen och besviken. Olika känslor, olika saker, olika tankar.
Jag tycker livet för det mesta flyter på och jag försöker njuta av det till fullo ! För trots allt så lever man bara en gång och tiden går såå fort. Försöker inte slösa tid på fel saker eller lägga ner energi på att störa mig och klaga på saker, men ibland är saker jobbigt.

Man kan inte umgås med personer hur som helst längre och det stör mig lite just nu för tillfället.. 
Det går inte att umgås med en person längre för då blir någon annan ledsen och en annan utanför. Ja så vad ska man göra då ?
Det är ingenting som funkar just nu på grund av att vissa i vänskapskretsen totalt inte funkar med varandra. Man glider ifrån några och andra inte på grund av att folk inte vill träffas. Det var inte bara ett vänskapsband som bröts i detta utan det är flera som drabbas .. Jag försöker vara lugn och resonera men vet inte hur det ska gå just nu för tillfället. Jag vet att en dag kommer det bli bra, men idag stör jag mig bara lite.

Det stör mig att folk hela tiden måste fundera: "hmm är den personen där?" Innan den bestämmer sig för att den ska dit eller inte.
Hallå!? Det är ens eget beslut och jag tycker inte att beslutet ska bestämmas eller påverkas av en annan person. Speciellt inte om man inte gillar den ? Eller ? Man allt kretsar kring detta ju ..

Alltså skit i personen ! Om man inte ens bryr sig om den varför ska den få styra saker i ens liv ?
Ska vi ha fest ? Nja det går ju inte längre .. Ska vi ha filmkväll allihopa ? Nej går ju inte heller .. Man väljer bort att göra alla grejer på grund av en person ! Alltså egentligen .. undermedvetet så styr ju personen ens liv, fast hela poängen är att man vill ha den ur sitt liv totalt ? Eller tänker jag fel ? Jag vet inte just nu .. för jag stör mig.

Jag antar att jag stör mig för att när jag vill hitta på någonting men det går inte på grund av dessa omstämdigheter !


Ni som läser det här får ta det med en nypa salt och läses ju på egen risk. Det är min blogg och jag behöver också skriva av mig ibland så, No hard feelings.

Say Goodbye to November

1 December idag ! Tiden går så jättefort ! Nästan lite för fort .. man hinner inte alltid med. Men jag längtar, längtar väldigt mycket till Julen, julklapparna, myset och snön så det blir lite ljusare ute. Undrar när den har tänkt att anlända ?

Har inte så mycket att säga just nu. Är mycket funderingar på jobb och plugg, då det har hänt lite oväntade saker här i hushållet .. Det löser sig, jag eller vi behöver bara fundera lite på hur det kommer bli i framtiden.

Nu ska jag göra mig i ordning för att åka till gymmet. Har energi så det skriker om det ! Fast jag är även trött .. Trött i huvudet men pigg i kroppen.

Take Care ♥

RSS 2.0