Dagen hos Frissan


Under blonderingen


Efter klippningarna och färgningen !


Madison goes blonde !


Time to Move !



Frissan här kommer jag ! Bye bye brunette and hello blondie !

The Difference between good and bad relationship's


Last Day as a brunette

This today:






Something like this (?) tomorrow:


Matematikbetyg !


Hämtade ut mitt vackra betyg i Matte C igår på vuxenutbildningen ! :)

Lussekatt Ready !


Såhär såg lussekatterna ut när de blev färdiga ! :) Jättestora blev de ! Fast de kanske var för att jag gjorde 15st lussekatter när receptet var gjort för ungefär 40st lussekatter .. Men jag är nöjd ändå :)

Recept Lussekatter

Tänkte jag skulle visa er receptet som jag använde när jag bakade Lussekatter idag, ifall ni också blev sugna :)



Lussekatt på G


Gott va ? :D Jag har allt lite bakningsskills iaf ! :)

Pepparkakorna färdisch !


Christmas Baking


Lussekatter, pepparkaka och drömrulltårta ! :)

1 Advent


Den 27 November aka 1 Advent idag ! Julen närmar sig, finally ! Saknar fortfarande julmaten, julklapparna, julgranen och fortfarande julmusten !

Idag är det 3 dagar innan jag blir blond och får håret klippt. Det är 7 dagar innan jag, mamma, pappa & Gurra ska äta julbord ! Det är 24 dagar innan det är julfirande här på Rud, med mig som kock ^^ och till sist 27 dagar kvar innan Julafton ! Längtar :D



Tonight


Tycker dock inte att idol är så intressant längre, för jag tycker att en del inte förtjänar sin plats i idol. Att ha kommit så långt eller att ha kommit med överhuvudtaget. Jaja man tycker väl olika helt enkelt..
Men tänker titta i allafall ! Haha !

Avancerat


Tandläkaren: Fick brev idag om att tandläkaren så kallad Bengt-Olof I Lesjö vill att jag ska beställa en tid. Känner mig dock inte så sugen och gå till tandläkare då jag inte litar på dom överhuvudtaget .. Sen så vill jag inte åka till Lesjö för att gå till tandläkaren nu när jag bor i Karlstad .

Droppande kran: Vi har en droppande kran här i lägenheten som KBAB skulle ha lagat för ett x-antal veckor sen. Ringde idag och påminde dom. Han hann inte göra det idag och sa att jag skulle ringa och påminna nästa vecka igen .. Minnet bra men kort eller ? Jaja, sen kom han fram till att han var borta nästa vecka, men det fanns någon annan istället för han som kunde fixa .. Hmpf .

Karlstads Vuxenutbildning:
Hade missat samtal från dom igår och de hade lämnat ett nummer i röstbrevlådan som jag skulle ringa. De vill iaf att jag ska hämta ut mitt Matte C betyg. Men jag ringde idag och då sa telefonen att numret inte var i bruk ?

Jotex:
Deras kundservice via mail är ju lite sisådär alltså. Mejla dom angående mitt problem. De sa att de hade löst det. Jag testade om det funkade. Funkade fortfarande inte. Mejlade dom igen. De sa att det var fixat. Men för mig funkar det fortfarande inte ..

Sen krånglar kortbeställning och andra saker.
Fan var krånglig denna dag blev ! Mupp på detta ! Nej nu är det fredag, har nyss kommit hem från gymmet och snart ska jag duscha. Jag ska handla sen och ikväll blir det mys ! Får fixa alla dessa krångliga saker en annan dag. Det är trots allt fredag idag och då är man happy ! :D

Trevlig helg everyone !
Take Care

I Miss


Har varit borta från hästarna alldeles för länge nu ! Har hästabstinens så det skriker om det ! Måste fixas snarast !

Plugg (?) Jobb (?) Förvirring !

Ja som säkert alla vet vid det här laget är jag nog världens veligaste person när det gäller beslut som har med min framtid att göra. Jag kan ta väldigt snabba beslut med andra vardagliga saker såsom vilken tapet jag vill ha, när jag vill äta eller när jag ska välja julklapp till någon. För det är inga beslut som direkt kommer göra min framtid.

När jobb och plugg kommer på tal så snurrar min hjärna fortare än vad x2000 åker .. Ena stunden vill jag bli personlig tränare och andra stunden sjuksköterska.
I mitt liv så har jag velat bli veterinär, ridlärare, läkare, sjuksköterska, hudterapeut, personlig tränare, bartender, djursjukvårdare, advokat, sjukgymnast, inredningsarkitekt, journalist, receptarie, webbdesigner m.m ... Och alla har någongång varit seriösa alternativ. Mer eller mindre iaf ! Jag vet inte .. Jag är nog bara rädd för att binda mig till något i livet. Jag tycker om att känna mig fri och är beroende av att känna frihet ! Annars känner jag mig bara instängd, får panik och bara drar mig ur det som får mig att känna mig fast. Jag är nog rädd för det okända och stannar hellre i min trygghet, där jag känner mig fri. Fast där jag egentligen är fast (?).

Men iaf ! Just nu har jag sökt lite jobb och hoppas på positiva resultat. Om jag skulle få det så kommer jag ta jobbet och plugga några kurser vid sidan av som börjar nu till våren. Om jag inte får jobbet .. Vad händer då ? Ja först vill jag få mitt antagningsbesked. Sen fundera om det är sjuksköterska jag ska satsa mitt kort, liv och framtid på. Hörde ni ? Framtid. Känns bara läskigt att göra ett val som jag kommer få leva med hela livet. Framtid. Hmpf, varför kan man inte bara ta en sak i taget ? Lugnt och försiktigt. Inte alltid så enkelt. Livet är inte alltid så enkelt. Livet består av val. Ibland får man chansa och i slutändan blir allt bra ändå. Men framtid .. fortfarande läskigt. Haha !

Vart var jag ? Jo just de ! Om jag inte får jobbet så ska jag fundera på om jag vill gå sjuksköterska eller om jag ska läsa kurserna jag har sökt i stället nu till våren. Om jag väljer kurserna är väl tanken också att jag ska söka deltidsjobb också. Sen så får jag vänta till hösten för att söka vilket program jag ska gå som bestämmer min framtid. Hörde ni det igen !? Framtid. Orden ploppar upp överallt nu för tiden .. Måste vara åldern alltså .. 
Men iaf, nästa höst så är det ju fler program att söka eftersom de flesta startar på hösten och inte våren. 

Mitt beslut ? 
Det kommer den 20 December.

WISH ME GOOD LUCK WITH EVERYTHING ! cause I'm gonna need it ..  


Såhär ser December ut när det gäller antagningsbesked från studera.nu




Såhär blev mitt slutgiltiga beslut innan jag skickade in den för ett tag sedan .


-


Snö, Jul & Must

Börjar sakna julen lite. Vill ha snö, julafton, julklappar, julgran, julmat och i år vill jag till och med ha julmust ! Jag som inte dricker julmust egentligen ..
Fast nu är det inte långt tid kvar till det blir Jul. På söndag är det redan första advent ! Tänkte att jag skulle ha hunnit julpyntat innan söndagen så man får lite julkänsla och det ska jag väl hinna med :)

Har nytt ätit pannkakor och laddar inför gym snart. Innan dess ska jag lata mig lite framför tv:n !


Nothing Special

Gym färdigt för länge sedan. Har spenderat min kväll med att vara fyllechauffis för första gången i hela mitt liv ! Det var stort, guldstjärna till mig alltså ! Händer nog inte 10 år eller om det ens händer överhuvudtaget något mer. HAHA ! Skulle vara gott med en cider eller ett glas vitt nu .. Får vänta tills nästa gång ! Hihi ;) Nu blir det snart sova . Kan inte somna klockan halv 6 idag igen .. och speciellt inte vakna klockan halv 3 på eftermiddagen !
Nej God Natt på er ! :)


Don't really know part 2

Gurra började jobba 04.00. Jag somnade 05.30. Jag sov. Vaknade klockan 14.25. Fick en chock ! Panik ! Gick upp. Håret stod åt alla håll ! Orkade inte fixa. Hungrig ? Nej det var jag inte. Glass & Cheese under natten. Kanske morronen. Tog en mandarin. Gymmade ett litet tag. Åkte till Biltema. Hade köpt fel. Köpte rätt halvljuslampor. Åkte till bergvik. Åt på bergviksrestaurangen. Gurra var med. Mys ! Tog köttbullar. Jag börjar bli som pappa. Coolt. Gick i några affärer en snabbis. Kom fram till att jag älskar fluff. Mycket fluff ! Mössa, tofflor, filtar & kuddar. Fluffälskare ? Julklapp ? Skulle åka hem. Gurra säger mjukglass. Jag säger dela. Vi äter med karamellströssel på. Jättegott ! Vi åker hem. Myser i sängen med tända ljus. Gulligt ! Marika kommer hem från Sanna. Jag byter om. Gurra går och lägger sig inför jobbet i morron. Jag väntar på Marika. Gym väntar.. Datorn nu. Marika färdig ? Snart hoppas jag ! Update later.

Take Care


Don't really know (?)

Grått, kallt, molnigt och mörkt. Glömde jag nämna grått ? Vintern påväg. Dock ingen snö än, bara grått. Har ingen höstdepression än. Positivt ! Träningens fel eller rätt (?). Rastlöst. Klättrar på väggen o varför inte taket ? Jag behöver underhållning. Ett gott skratt. Löpbandet först så kan jag sitta ner lugnt och skratta sen. Konstig ? Jajemän ! Kramp i armarna har jag när jag ska ta av mig kläder. Övertränat armarna ? Oh ja ! Träningsvärk, nej. Armkramp ja ! Har jag glömt berätta att jag har energi ? Vad lägger vi energin på ? Städa, tänka, tycka, göra. Packa ! Packa är bra. Åker från Lesjö om en timme. Kristinehamn först. Karlstad sen. Packa upp. Träna i typ 200km/h på löpbandet. Ingen energi ska vara kvar. Däckad Madison måste det bli. Hur ska folk runt mig annars överleva detta långa helgvilande ? Nu vet jag hur en hund som inte motioneras ordentligt känner sig. Hunden kanske också klättrar på väggar o tak ? Vart var jag ... Jo ! Packa, köra bil till Kristinehamn, bli hämtat av Gurra, Karlstad, packa upp, träna, äta, däcka. Min vackra dag.
Dator 15% kvar .. Oj ruta kommer upp ! Varning. Kommer snart ....... Laddare i ! Dator nöjd. Internet segare än segast. Snabbare idag faktiskt. Jag glad. Meningslöst inlägg ? Check ! Förlåt ni läsare som trodde det skulle komma något intressant i texten någongång .. För det kommer det inte. Guldstjärna till er som orkat klättre er igenom texten med ögonen. Ni kan få ett ♥ också. Kram på er !

Kids


Adrian & Ester


Ester & Adrian



Har idag lekt fotograf och fotat mina brors barn ! :)

True


Födselpapper

Sitter i Lesjö med min mamma i köket nu som håller på att rensa gamla papper, grejer och saker. Mamma hade nyss hittat papper från min födsel ! Rätt så intressant ändå. Det står allt ! Fast mest grejer om mamma då .. Vad hon fick för smärtlindring, hur jag låg i magen osv. Fast de nämner jag inte här ;) Nämner lite saker som det stod om mig ! 
Ex.

Min beräknade födsel var 900907 fast jag föddes den 900912.
Mammas värkar startade den 12 September klockan 13.30, sen gick vattnet 13.45 och krystvärkarna kom 15.10 och 5 min senare, alltså klockan 15.15 föddes jag ! Jag var en snabb jävel ^^

Mer får ni inte veta ;) Men jag tror jag typ var 57cm lång ? och vägde nästan 4500 ? Haha ! Jag var en stor mysbebis :)

Nu ska jag fortsätta hjälpa mamma lite och se om vi hittar fler roliga papper !
TakeCare


Julklappsönskan kollage 2


Vet inte varför .. Men jag har inte bara fötter som äter skor, jag har dessutom en kropp som dricker parfym. Jag vet inte hur allt gick till .. Hade 4st parfymer som inte kändes så länge sen .. Nu är jag på min sista flaska! Och jag vill inte leva utan parfym ..  

Heading to Lesjö

Snart bär det iväg för att spendera en mysig helg i Lesjö med mina föräldrar ! Ska bli skönt och få umgås lite med dom på hemmaplan. Var ett tag sedan ! Sen ikväll blir det sevärdhet som idol och kanske varma smörgåsar i ugnen med räkor ? :)



Hoppas ni får en trevlig helg allihopa ! För de ska jag ha :)
Take Care

17 November

Umgåtts med mamma och pappa i Karlstad, insett att jag äntligen fått mina kort på posten och fixat in dom i fotoalbum och ramar, ätit tacos, suttit vid datorn, sökt ett jobb .. faktiskt ! och tränat på friskis nu på kvällskvisten.

Snart blir det mys med Gurra i form av varm choklad, glass & närhet
I morron åker jag till Lesjö med Marika och stannar där tills på söndag !

Shoes

Jag vet inte varför men jag är en människa med fötter som äter skor ! Jag tror att jag har ca 30 par skor men ändå har jag inga inneskor som jag kan ha på löpbandet på gymmet.

Jag har 2par löpskor för utomhusbruk varav ett av dom behöver kastas då sulan snart lossnar ! Haha x) De är väl använda ! Sen har jag ett par reebook easytone gåskor som jag har när jag powerwalkar utomhus. Ett par 'innebandyskor' har jag sen när jag spelade innebandy förut och hade gympa. De kan jag dock inte ha på löpband då de har för dålig dämpning. Så totalt har jag alltså 4 par gympaskor men ingen av dom kan jag ha när jag springer på löpbandet på gymmet.

Jag vet inte hur det gick till idag. Men jag var med mina föräldrar på Stadium. Prövade ett par rea skor inför framtida bruk och tänkte sedan gå ut därifrån bara för jag hade inga pengar just nu, men ville inte att mina föräldrar skulle betala heller. Men min mamma blev vrång och ville köpa dom iaf ! Hon övertalade mig efter ett tag, så det slutade med att hon köpte dom !

Så nu är jag en lycklig ägare till ett par nya löparskor som jag ska ha på löpbandet på gymmet ! TACK MAMMA ♥ !


Titta !


Titta vilka varningsskyltar det finns egentligen ! Och i Sverige dessutom. Jag hade ingen aning att det ens fanns sådana skyltar. Haha !

Julklappar

Som alla vet så är det bara 38 dagar kvar till Julafton ! 38 dagar kvar till det som en del folk ser som en jobbig, stressig och helt värdelös dag. För mig så är Julafton en dag med glädje, familj, god mat och julklappar ! :)
Men tyvärr så är det ju inte så för alla ..
Medan jag nu satt och tittade på julklappar till mina vänner & familj så tog jag mig samtidigt en titt på vad årets julklappar har varit förr om åren. Årets julklapp har nu utsetts till att vara Färdigpackad Matkasse ! Aldrig något jag har testat trots hur många olika reklamer på tv:n som helst .. men kanske skulle vara intressant ? Vem vet ! Men det är nog ingenting jag ska köpa till mina vänner eller familj i år, så ni behöver inte förvänta er det ^^


Spel, spel & mer spel

Min dag har väl ungefär sett ut såhär: Frukost, spel, spel, spel, spel, internet, spel, ikea, spel, spel, middag, spel, spel, spel, spel och lite mer spel . Haha ! Vilket liv jag har alltså ;)
Jag och Marika och suttit & spelat hela dagen och har nu till slut varvat Super Mario 3 ! Kanoners vad duktiga vi är ! :)

Ska ta och lägga mig alldeles snart. Ska kika lite mer på internet först ;)
I morron taggar vi för lite mer gymmande ! Är så jävla skönt att ha skaffat träningskort alltså ! Normalt sett så lägger jag av med träningen på hösten och vintern för jag tycker de är så kallt, trist och grått utomhus. Sen får jag också en släng av höstdepression som inte är att leka med .. Men detta år tror jag fan jag kommer komma förbi det alltså ! Tänk vad lite träning kan göra ..

Take Care

Marika-Ikea-Fika


Bilder talar nog för sig själv, men för er som inte förstår så ska jag och Marika alldeles snart till ikea och ta oss en mysig fika ! :)

Nattspelande


Lagat färdigt matlådan nu och känner mig välförtjänt av lite tv-spel ! :)

Matlåda


Fråga Olle dokumentären tog nu slut ! Då ska jag i stället vara världens bästa flickvän och laga en matlåda till Gurra som han kan ta med till jobbet i morron :)
Bacon, potatis, blodpudding och lingonsylt ! Happy Gurra (Y)

Mina oanade kökskunskaper slår till igen ! Hehe ;)

Fars dag


För det första vill jag börja med att säga Grattis underbara pappa på fars dag ! :) ♥ För det andra så har min dag bestått av gymmande på löpband på gymmet och efter det kom mamma & pappa till Karlstad ! Vi har ätit mat, pratat och fikat lite här i lägenheten. Mysigt att de kom hit :)

Nu är min lägenhet färdigmöblerad också ! Nya vardagsrumsmöbler som vi fick gratis är på plats ! Ett litet datarum i köksdelen och den gamla tv-möbeln fick vara bänk i mitt och Gurras sovrum. Kanoners ! :)

Nu ska jag titta färdigt på fråga Olle dokumentären ;)

Idol nu !


Idolmys med mat i form av entrecote, potatis och sås ! Mums ! :D

My morning in rebus


Ikväll blir det fredagsmyyyys och filmkväll med några vänner ! :) Filmen In Time blir det ! Har stora förhoppningar på den filmen på något vis .. Vet inte varför, men den verkar bra så jag tror på den.
Nu blir det frukost !

`´ Feather's `´


9 November

Sitter nu hemma efter att ha varit på friskis & svettis med Marika & Gurra. Skitskönt var det ! :) Nu ska vi fira Victor här hemma med lite mys och fira för att han har tagit körkort idag ! Grattis :D Sen har även min schläkting Jonas skaffat körkort idag också ! Grattis till dig med :D Nu får man passa sig på vägarna alltså ...

Har inget speciellt på hjärtat nu annars .. De kommer säkert i morron . Nu ska jag bara ta det lugnt, mysa och sova sen :)

Take Care

Story about ipad2 forts..

Kan för tillfället inte sova fast jag är trött, trött o trött .. Har inget vettigt på varken hjärtat eller i huvudet.. Men skulle bara berätta för er att jag valde att sitta och knappa på "min" iPad istället för att lägga mig i sängen efter mitt toabesök. Dragningskraften är enorm ! Men har faktiskt ett minus med min älskling och det är att jag inte kan göra några specialeffekter på mina blogginlägg .. Kan inte ta fram och lägga in bilder eller göra texten fet eller kursiv .. Det är ett litet minus för jag tycker inläggen kan se tråkiga ut annars.. Ja ja kanske ska försöka sova nu kanske ? Ny dag, nya tag i morron ! Jag väntar på post i form att beställda kort och sen taggar jag för Friskis och svettis på kvällen ! Puss & kram, natti ! :)

Tänkvärt !



Tycker bilden talar för sig själv så jag behöver nog inte skriva något. Tänk på det iaf ! Och som jag brukar säga .. Man ska alltid vara källkritisk till allt man hör !

For the first time


Idag börjar en lång resa på ett års kort. Jag önskar mig själv och alla andra lycka till ! :) Ikväll åker jag, Gurra, Marika & Paul till friskis och svettis och börjar träna ! Taggad ? Yes :)

My Story about ipad2

Sitter just nu i soffan här på rud och knappar på en ipad2. När den först hade kommit ut så hade jag fått för mig att jag verkligen inte kunde leva utan en ipad2! Haha ! Även fast jag inte visste alla dess funktioner så var jag säker på att en sån skulle jag ha och mitt liv skulle bli bättre med den också ! Idéer jag får för mig ibland alltså ... Men tog mitt förnuft till fånga och tänkte att jag behöver ingen iPad, jag hade bara lurat mig själv och min hjärna till att jag behövde en fast jag inte gjorde de .. Tills igår då jag och gurra spenderade dagen på Hammarö hos hans mamma. Hon hade köpt sen en ipad2 och behövde hjälp med installationer och grejer med den . Så den är officiellt min tills helgen kommer iaf ! Och jag känner redan nu separationsångesten .. Will i survive ?

Life


Ibland är livet inte så enkelt som det låter. Livet är inte alltid bra och en dans på rosor. Ingen människa orkar hur mycket som helst. Skit, bråk, ord och anklagelser .. Till slut är man på bristningsgränsen och man vet varken ut eller in.

Men livet är för kort för att man ska vara olycklig. Följ ditt hjärta och gör det som gör dig lycklig !

Maskeradbilder


Grene som djävul och Paul som städerska ;)


Sanna kom som en gift kvinna och Hans som en skogshuggare :)


Paul :)


Jennifer, Jag, Victor, Marika & Mathias :)



Tack för kvällen alla inblandade ♥


My day

Bilder från festen igår kommer lite senare eftersom jag har glömt min kära rosa kamera hos Paul ! Det var en mysig fest med många skratt ! Hahaha ! :) Tack
Har varit på Hammarö hela dagen idag och hjälpt Gurras mamma flytta grejer på vinden :) . Nu inväntas det mat i form av pizzeria ? Tror jag .. Mat behöver jag nu iaf !

Marika's Maskeradparty starts now !




Nu taggar vi, Nu kör vi ! I'm Sexy And I Know It ! ;)


Mysdag


Har umgåtts med mamma, pappa, Patrik och Adrian hela förmiddagen. Sen stack Pappa, Patrik och Adrian på ishockey, färjestad-Modo som det för övrigt står 3-1 till färjestad just nu med bara 5 min kvar av matchen.
Efter att de stuckit på hockey så har jag och mamma gått i affärer, pratat och ätit smörgåstårta. Fick dessutom ett par skor av underbara mamma idag ! Tack :) ♥  De syns på bilden ovan ..
Ludde är dessutom även här och hälsar på ! Mys :)

Nu blir det att tagga maskeradfest snart ! :D

Julbord


Den 4 December kl 15.00 kommer jag, Gurra, mamma och pappa äta gott julbord ! Vart någonstans minns jag inte .. Men det blir nog jättebra skulle jag tro ! :) Tack älskade mamma & pappa ! ♥ Ska bli jättemysigt !

Korv stroganoff !

Ska visa míg från min bästa matlagningssida sen efter mitt kommande bergviksbesök ! Ska införskaffa lite god dricka inför maskeradfesten i morron och lite naturgodis till myset ikväll med Marika, idol och tacosen :)
Gurra är just nu borta. Han åkte iväg igår med jobbet och kommer hem i morron så jag har tänkt att överraska honom med mina matlagningsskills som kommer bli fina matlådor till han ! Hoppas han blir glad, för min matlagning är inte det bästa hos mig ..

Här kommer mitt korv stroganoffrecept ifall ni känner för att laga lite stroganoff :)




Emptiness


No words ..


.


Marika's Birthday



Hoppas din födelsedag blev bra med massa bra paket, mat, mys och umgänge ! :)
Jag slår vad om att denna presenten på videon kommer komma väl till användning ;)
Grattis igen vännen !

2 November

1 Dygn från datorn och man har inkorgen full i hur många mail som helst. Några timmar med ljudlös telefon och man har hur många missade samtal och sms som helst.

Dags att ta tag i det nu kanske ..

Har städat klart hela lägenheten sen igår då vi firade Marikas 21års-dag ! Puh .. Det var stökigt överallt ! Grejer högt och lågt. Disk överallt och mycket mer grejer . Men nu är det färdigstädat ! :)
Hoppas du fick en bra födelsedag min vän ! :) ♥

Lesjöfors

Sitter fortfarande i Lesjö i några timmar till innan det blir dags att åka hem till Karlstad och till ett snabbare bredband ! Blir galen på detta mobila alltså ... Därför jag typ inte bloggar när jag är här för det tar sån jävla tid .

Idag är det faktiskt Marika's dag så jag vill börja med att önska stort grattis till henne ! :D Hoppas du får en bra dag med mycket paket & go mat :D ♥
Det är väl tänkt att vi ska ha lite mys i lägenheten ikväll med tacos och efterätt. Det blir nog jättebra de !

Take Care

RSS 2.0