Systembolaget



Det blev en shoppingrundasystemet idag. Det är snart dags att börja tagga för oxhälja !
Syns vi där ? :D


Wishlist

Tänkte påminna er om att jag fyller 21år den 12 September och jag älskar presenter ! ;) Bara så ni vet liksom ^^ Sen så har jag gjort en liten önskelista. Det finns mycket saker jag vill ha men jag satte några saker på ett litet kollage :)


Denna behöver väl ingen närmare beskrivning direkt ! Valde lite olika butiker i olika kategorier.
Vila och Vero Moda som är klädaffärer.
Mansion som är mer köksprylar, glas och grejer.
Skopunkten som såklart är skor.
Affection som är smink, hår- och hudvårdsprodukter.
Intersport/Stadium som är sportgrejer.



Grejerna finns på fler ställen än eleven.se , men priserna kommer därifrån !



Samma här att grejerna finns på fler ställen men priserna kommer från Åhlens/Affection



Reebok Easytone

Får dock denna sko av mina underbara föräldrar ! :D


Study what ?

Var till universitetet igår för att prata med en studievägledare . Jag har funderat mycket speciellt det senaste året över vad jag ska bli och jobba med. Det har varit allt från djur till inom sjukvård eller data och handel. Jag har verkligen tänkt mycket på vad jag vill jobba med, vad jag tycker är kul och vad jag kan få jobb inom.

Mitt tänkande om vilket program jag ska gå har hållt på länge men äntligen så tror jag att jag börjar få ordning på allting ! Jag har ju hela tiden varit inne mot hälsa & idrott, för det är sånt jag verkligen tycker är kul. Sen så ska jag helt säkert på kvar i Karlstad och då får jag tänka lite på om jag kan få jobb med det inom Karlstad eller inte ?
Jag tycker det är onödigt att gå en utbildning där det är väldigt osäkert om jag får jobb eller inte.

Efter mycket om och men så har jag bestämt mig för att börja läsa sjuksköterska till våren ! Det är kanske inte det första jag skulle valt från början, men det är något jag skulle kunna tänka mig att jobba med. Jag får hjälpa folk och jag får läsa mycket av sånt jag ändå är intresserad av !

Efter de 3 årensjuksköterskautbildningen, (som jag inte vet vart jag ska gå än ? Distans eller Campus i Karlstad ?) så vill jag börja läsa idrottsmedicin ! Det är någonting som jag verkligen, verkligen vill läsa ! Men jag vill ha en bra grund först som jag tycker sjuksköterska är.
Sen så ska jag även bli en specialistsjuksköterska. Vet dock inte vilken sort än .. Det beror nog på hur läget ser ut om 3år antar jag .

Ser ut som jag kommer få plugga en del, men jag är taggad och för en gångs skull så känns det riktigt, riktigt bra !





Trying

If you try you might fail
If you don't try you will fail


Back Again !

Augusti är snart slut, sommaren sjunger på sista versen. Det börjar bli kallare ute och det börjar bli mörkare fortare. Hösten närmar sig och den hatade 'höstdepressionen'.
Det har hänt ganska mycket saker under sommaren. Både bra som dåliga. 

För mycket festende, jag har testat vattenskidor för första gången (Y), Liseberg, frykdalsdansen, Härjedalen, jag har pluggat Matte C och Kemi A som alldeles snart är färdigt ! Mamma har fyllt år så jag och Gurra har bjudit mina föräldrar på reastaurang. Victor hade nyss sin 20års fest, Grattis igen :)

Denna vecka kommer bestå av att plugga färdigt det mesta som jag har kvar. Sen blir det Filipstadsmarknaden Fredag och Lördag ! Oj oj vilken härj det kommer bli !

Ska snart göra mig i ordning för att dra upp till Universitetet där jag ska prata med en studievägledare . Känns som om jag behöver det faktiskt .. Om jag ska bli allt jag vill så kommer jag få plugga hela livet . Haha !

Take Care


RSS 2.0