Igelkotten

Igelkotten aka Jennie's nya husdjur som tydligen bor under hennes balkong . Vi träffade på 2st igelkottar efter att vi hade gått till affären och handlat för ett litet tag sedan . Den ena igelkotten fnyste hela tiden . Inte fräste som jag har hört dom göra förut utan fnyste, typ som om den vore förkyld .. Hmm jag sms:ade den forna djurvårdaren Marika Wahlgren som sa att de gjorde så i försvar eller som varning . Ja ja, den fick väl elaka sig hur mkt den ville för det var bara den ena som fick skinka ^^ Om man inte är snäll förtjänar man ingen skinka ! Ja Jennie är nöjd med sitt husdjur iaf . Undrar bara hur hennes sommarbudjetpengar kommer gå ihop nu när hon måste köpa skinka till sitt nya husdjur, igelkotten ! Hehe :)


Igelkottarna


Jennie matar sitt nya husdjur ;)


Kommentarer
Postat av: Marika

men hallå Madde :O Du missuppfattade :O Den elakade sig ju inte :O De va ju antagligen den andra som va dum så han la in med försvaret liksom :O Taskigt att den taskiga igelkotten då fick skinka men inte den rädda :O Hallå liksom :O Inte OKEY :O XD

2011-05-16 @ 23:23:09
Postat av: Jennie

Awww :)

2011-05-16 @ 23:42:32
Postat av: Madiison

Nej :O För den andra sa bara hej och stog still och den andra bara kom och muppade sig med sitt fnysande xD

2011-05-17 @ 00:13:33
URL: http://madeleinehalvarsson.blogg.se/
Postat av: Marika

Med tanke på att de va två kan de ju tänkas att den som "muttrade" var en hane som försökte ha koll på sin brunstande hona och trodde ni skulle sätta på henne eller ngt ?! Tänkt på det ;)

2011-05-17 @ 02:47:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0