01-01-2012

Nytt år, nya minnen, upplevelser, gråt och skratt. Den första dagen på det nya året var helt godkänt ! Schläkting har varit här hela dagen och de har varit mysigt med besök ! :) Jag, Marika, Gurra och schläkting drog ut till vedugnen för att äta lite god mat. Sen när vi väl var hemma satt vi och spelade kort ett bra tag innan vi till slut skulle se filmen inception :) har sett den förut och den är bra ! Men schläkting hade aldrig sett den så därför tittade vi på den ! Har nyss spelat klart den sista omgången kort och ska sova nu. Ska upp lite tidigare i morron för att shoppa lite kläder med schläkting som fått presentkort i julklapp innan han sedan drar hem till Karlskoga.

Nyår var både bra och dåligt. Men nu fokuserar vi på det som var bra ! Man ska alltid se saker från den positiva sidan :) Vi var hos Grene och träffade fint folk och åt mat :)
2012 kommer bli en spännande och väldigt händelserikt år tror jag ! Har inga direkta förhoppningar men tror det kommer bli ett bra år med några förändringar. Så välkommen 2012 !

Glad fortsättning till er på det nya året, 2012 ! ♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0